şöyle söliyim..asla olmayız derim sorsalar çünkü onun kız kriterlerini biliorum benle alakası yok benimde erkek krtiterim onla alakası yok ama garip bi çekim var..acaba aşırınında aşırı ilgisimi beni çekiyor..
Her şeyi akışına bırak...Hiç bir şeyden de çekinerek başlama. Sen de o insana karşı asla boş değilsin ki teklifin gelmeyişine kafan bozulmuş. O teklif geldiğinde içinden geçeni söyle. Muhtemelen evet olacaktır
yok o daha çok hani bizim grurumuzdan Kaynaklanan bişi hane kızlık grurumuz neden teklif etmedi amacı neydi gibisinden ama bunu gözüme batırmadı çünkü her gün supriz falan derken bu gözüme batmadı eve gelince dank etti :)
oda kendinden öyle bi eminki gelecek için hayel kuruyo plan yapıyo falan kendi kendine:) o büyük suprizi zaten mutlaka sölicem burda..:)
aa evet o durum var bi de...Kuzeninizin bu durumdan haberi war mı ? İlerde , bu ikiniz içinde bir sorun yaratabilir mi acaba :44:
' Buna benzer bir konu okumuştum geçenlerde . İmkansız bir aşktı ; ama çok sewiyorduk diiyordu .
Tabii iş ciddiye binip aileler durumdan haberdar olunca , pek de hoş olmayan olaylar yaşamış arkadaş . '
Sakın yanlış anlamayın , sizin canınızı sıkmak değil niyetim . İlerde bir sıkıntı yaşamamanız için , şimdiden gerekli adımları atmanız gerektiğini düşünmekteyim :26:
Hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz canımNe güzel bak sürprizde yapıyor desene
evet bunu ona çıtlattım zaten kendide Farkında herşekil yanındayım..asla bırakmam gibisinden laflar etti.. şuan kuzenim çok sevdigi biri Var yani ona baglı degildi öylesine çıktı gibi birşey ama yineden benim için tabiki sorun o benim kuzenim Canım Kanım..Rahatsız oLursa asla devam etmez ama işte..
Bence , ilk olarak kuzenine bu durumu açıkça söylemelisin . Onun aklında herhangi bir soru işareti kalmamalı , ilerde sorun yaratmamalı .
Ayrıca ; eğer gerçekten sewiyorsanız birbirinizi , eğer ki kuzeninde başkasına bağlı ve bu arkadaşınla herhangi bir duygusu kalmamışsa bence devam edebilirsiniz .
Gizli saklı , birilerini kandırarak , haince olmaması şartıyla ; iki insanın birbirini sewmesi we sırf başkaları aman üzülmesi diye de ayrılması bence mantıklı değil .
Hakkında hayılısı neyse o olsun canım
teşk ederim Canım..ama işte bizim aklımız hep karmakrışık kızlar bilirsiniz hani bu ilginin kuzenimle bir alakası varmı çünkü en kötü zamanında terk etti onu bu yüzden annesini kaybetti o kişi hep destek oldum o sıralarda yanındaydım dahada kötü durumlar atlatdı daha yeni kendine geldi ve arkasından bu..Kuzenimle en son konuşmamızda zaten içinde küçücük bile bi parça olmadıgını arkadaşlıgınıza kızmıyorum ama prensesim üzmesin sakın seni demişti ama o anlamda demedi etraftan yüzlerce şaşıran ifade olucak bunları göze almak zorlıcak biraz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?