• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sadece kimin yalan soyledıgını ogrenmek istiyorum.

eşim sürekli beni test etmeye çalışıyor, yalanım varmış gibi yalanımı yakalamaya çalışıyor, evlenmeden once annemle gelınlık bakmaya gıtmıştım , o kızacagı ıcınde soylememış , evdeyım demıştım ,sonra yalan soyledıgımı anladı kı cok usteleyınce kendım gelınlık bakmaya gıttım demıştım. ve uzun bır sure yalancı muamelesı yaptı bana ve hıc bana yalan soylemedıgını soyleyıp duruyor , asla yalan soylemem ben dıyor. yazlıgım var yalanında degılım ben , gelıp bana soyleseydı evet var dedım ama yok dıye ıtıraf etseydı. takılmazdım. ama o sureklı ustune yalan soyleyıp duruyor ,bunu ogrenırsem bunu sebep sunup boşanıcam. o yuzden gerçegı ogrenmek ıstıyorum.

Aslında pekte sizi ilgilendirmezmiş hani.

Nasıl yani? Hayat arkadaşı diye koynuna aldığı adamın ona yalan söylemiş olabileceği ihtimali neden ilgilendirmesin ki?

artık evlenmişsiniz zaten gerçeği illa öğrenmek diye ısrar bana tuhaf geldi.ne değişecek ki?size bunu söylediğinin üstünden zaman geçmiş,bu zamandan sonra ablasını aramak eşinize sormak geçmiş bir olay ısıtıp ısıtıp koymak gibi olmuş.unutun gitsin!

İyi de ortada bir yalan var, artık evlendik deyip bunu nasıl kabullenecek???

Kim yalan söylüyor bilemem ama ben davranışlarınızı yakışıksız buldum hafiyelik yapmışsınız. Ailesini haklı buldum.

Kocanızın yalan söyleme ihtimali olsa, bunu araştırmadan rahat edebilir misiniz?

İyi de sizi ilgilenirmez kv'nizin mal varlığı. Yaptıklarınız hoş değil, hafiye gibi onan ona ondan ona sormuşsunuz. Ortalık karışmış hala gerçeğin peşindesiniz. Ayrıca kv ve görümce ize neden yalan söylesin? Kadın size malınızın hesabını mı verecek?

Konu sahibi malın hesabını sormuyor ki. Kimin yalan söylediğini öğrenmeye çalışıyor. İşin kötüsü, yalanı kocasının söyleme ihtimali var.

Sizler mi yanlış anlamışsınız konuyu ben mi??? Mal değil ki burada önemli olan.
Kocam dediği adam yalan söylemiş.
Bilmiyorum ben mi hassasım yalana karşı bu kadar. Ama eşler arasında olmaması lazım böyle bir konu. Bu kadın kocasına nasıl güvensin bir daha?

Nasıl yani? Hayat arkadaşı diye koynuna aldığı adamın ona yalan söylemiş olabileceği ihtimali neden ilgilendirmesin ki?

Kocanızın yalan söyleme ihtimali olsa, bunu araştırmadan rahat edebilir misiniz?

Konu sahibi malın hesabını sormuyor ki. Kimin yalan söylediğini öğrenmeye çalışıyor. İşin kötüsü, yalanı kocasının söyleme ihtimali var.

Bilmiyorum ben mi hassasım yalana karşı bu kadar. Ama eşler arasında olmaması lazım böyle bir konu. Bu kadın kocasına nasıl güvensin bir daha?

Haklısın tabi ki ama araştırma biçimi yanlış. Hafiyelik ortaya çıkınca ailenin kızması normal bence.

Haklısın tabi ki ama araştırma biçimi yanlış. Hafiyelik ortaya çıkınca ailenin kızması normal bence.

Bence aile suçlu olduğu için zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışmış. Konu sahibini suçlu duruma düşürmeye çalışmış. Ya aile yalan söylüyor ya çocuklarının yalanını saklamaya çalışıyor.

İşin içinde iş var her halükarda.

Beni anladınız karşı taraf beni nasıl anlamıyor da neyın peşinde gibi bir cümle kuruyor, ben paranın peşinde olsaydım zaten onunla evlenmezdım , mutlu olacagımı dusunerek evlendım , ve zararda olan da benım bırıkmış param da gıttı , 7 aydır kira paramda yok. şuanda da maaşımdan bile birikim yapamıyorum. ben mi şimdi para peşindeyim ?

Kadının kocası zaten güvenilir değil ki Gelen. Adamda güvenin G si yok :) Yani gecmişte o kadar olay yasanmışken kayınvalidenin görümcenin vs ağzının aranması yanlış.

Önceki konunuza rağmen mi gerçeği arıyorsunuz? Bulamazsınız siz, görmeye niyetiniz yok.

Annenin amacı ne? ?şimdi hiç kizinin salak yerine konmasıni istemiyor falan demeyin.. Damadi bir anını yakalayıp baban böyle dedi kızımı mi kandiriyorsun. ? Simdilik ona birsey söylemedim ama gerçek neyse kızıma anlat yakışmıyor sana..en olmadi babanla yuzlestiririm Karina rezil olursun diye kocanin kulağını çekebilirdi. .neden sizi iskillendiriyor yok kim bilir başka ne yalanı var falan...
Size gelince öğrenenince ne olacak? Çok dertse yuzlestirin

Annenin amacı ne? ?şimdi hiç kizinin salak yerine konmasıni istemiyor falan demeyin.. Damadi bir anını yakalayıp baban böyle dedi kızımı mi kandiriyorsun. ? Simdilik ona birsey söylemedim ama gerçek neyse kızıma anlat yakışmıyor sana..en olmadi babanla yuzlestiririm Karina rezil olursun diye kocanin kulağını çekebilirdi. .neden sizi iskillendiriyor yok kim bilir başka ne yalanı var falan...
Size gelince öğrenenince ne olacak? Çok dertse yuzlestirin

Çünkü anne damadın yukarıda arkadasın dedigi gibi banker mahmut oldugunun farkında :)
kızının gözüne sokmaya çalışıyor sadece.
masumca bir çırpınış diyebiliriz. :KK53:

eşim evlenmeden önce yalovada yazlıklarının olduğunu ve nişanlıyken sattıklarını , parasının da annesinde durdugunu soylemıştı. daha öncekı konumda da bahsetmıştım sureklı benden para ıstıyordu bende ''madem annem cocukları ıcın yaşar canım annem dıye soylenıyorsun sen evlenıyorsun para sıkıntın var nıye annen cıkartıp bı 5 bın TL bile vermiyor sana '' dediğimde vermiyor parayı ne yapayım dıyordu. boyle evlendık. geçen babası anneme laf arasında yazlıklarının hıc olmadıgını soylemış , annem benı aradı bak yalanı cıktı sana yalan soylemış kım bılır başka ne yalanları var dıye , bende gerçeği öğrenmek için ablasını arayıp laf arasında yalovada sızın yazlıgınız neredeydı dıye sordum. ablası şaşırdı. bızım yazlıgımız yoktu dedı. her gıttıgımde de annesı sureklı borclarından bahsedıyor , dugun borçlarım var deyıp duruyor. (dugun borcu da gıydıgı elbısesı ve taktıgı bılezıktır. )bende gerçeği öğrenmek için kendisine sordum ablan yazlıgımız yok dedı , ee her gidişimizde annen borcum var diyor. bı tek sen yazlıgımız vardı dıyorsun dedım. sana yalan soylemışler ben onlara sorucam bılerek sen paranın hesabını sorma dıye yalan soyledıler dedı. bende bak aranı bozma arayıp tamam sana ınanıyorum dedım. benden ayrılınca aramış kavga etmışler , ablası bana mesaj attı, ''ben kımseye yalan soylemem benım ıcım rahat artık uzak durun bızden ne halınız varsa gorun boşanıyorsanız boşanın '' dıye bende mesajı sılmedım telefonumda duruyordu. telefonumu kurcalamış ve mesajı görmüş. sen arkamdan ne işler çeviriyorsun diyerek bana bağırdı. benım yanımdan ayrılıp ablasını aramış, annesi o karına soyle neyin peşinde ne haliniz varsa görün bir daha bizi aramayın , o karına da soyle bızı bır daha aramasın demiş. eşim beni arayıp ''senin yuzunden annemle aram bozuldu , hersey senın yuzunden ''dedı. Ben sana arama dedım , ailene karşı bir terbıyesızlık yapmadım. sadece gerçeği öğrenmek istedim. evlendiğim adam mı bana yalan soyluyor , yoksa ailesi mi bana yalan soyluyor bır tek bunu ogrenmek ıstedım. hala ailem sana yalan soyledı dedıgı ıcın o zaman bende aılenle goruşmucem , demekkı benı kabullenmemışlerkı yalan soyluyorlar dedim. o da '' zaten onlarda sana meraklı degıller goruşme ''dedı. gerçeği nasıl öğrenicem kı ?

Çok afedersiniz belki haddime değil ama anlattıklarınıza göre eşiniz olan adam 5 para etmez..

Çünkü anne damadın yukarıda arkadasın dedigi gibi banker mahmut oldugunun farkında :)
kızının gözüne sokmaya çalışıyor sadece.
masumca bir çırpınış diyebiliriz. :KK53:
hayır aman ben kötü olmayım ben karışmayım derdinde , evlenirken de benı kötü bilmesinler beni iyi bilsinler diye hiçbirşeye karışmadı. bana soylendı durdu. anne ara annesini konuş ya bana soyleyip durma dedım durdum.

hayır aman ben kötü olmayım ben karışmayım derdinde , evlenirken de benı kötü bilmesinler beni iyi bilsinler diye hiçbirşeye karışmadı. bana soylendı durdu. anne ara annesini konuş ya bana soyleyip durma dedım durdum.

tamam ama bu son olayı sana söylemesinin sebebi
bak bu konuda da yalan söylemiş demek için.
yani güven yok, sende biliyorsun.
annen anladı bunun para yiyici bir asalak oldugunu.

...gelıp bana soyleseydı evet var dedım ama yok dıye ıtıraf etseydı. takılmazdım. ama o sureklı ustune yalan soyleyıp duruyor ,bunu ogrenırsem bunu sebep sunup boşanıcam. o yuzden gerçegı ogrenmek ıstıyorum.

diğer konularınızı okumadım ama başka şeylerde de yalan söylüyorsa iş başka.

boş işler bunlar. zamanında bende çenemi çok yordum. şimdi büyüdüm kendimce:21:
banane başkasının malından dedim.bir rahatlama geldi sorma. dene bak sinir stres kalmayacak
.:KK76::KK76::KK76:

Araştıracaksın tabii ki bu senin hakkın. Mesele para meselesi değil, kocana güven duymuyorsan tabii ki peşinden koşacaksın, çünkü siz artık hayatı paylaşıyorsunuz ve insan eşine koşulsuz güvenmek ister. Benim merak ettiğim görümceniz ve kv'niz neden boşanırsanız boşanın, bizi bir daha aramayın demeye başladı?? Normal bir durum yok ortada. Yengem yok ama olsa ve bana aynı soruyu sorsa; hayır yok hiç olmadı, ya da vardı ama sattık derim.. Sonra anneme aynı şeyi sorsa o da Ashlee2709'a da sormuşsun, hayırdır kızım, yazlık meselesi nerden çıktı der. Ona göre de ya abime/kardeşime hesap sorar neden yalan söyledin diye ve gelinine destek olur ya da kızım yanlış anlaşılma olmuş falan der, tatlıya bağlamaya çalışır. Ne diye boşanırsanız boşanın bizi aramayın diyolar ki??

Araştıracaksın tabii ki bu senin hakkın. Mesele para meselesi değil, kocana güven duymuyorsan tabii ki peşinden koşacaksın, çünkü siz artık hayatı paylaşıyorsunuz ve insan eşine koşulsuz güvenmek ister. Benim merak ettiğim görümceniz ve kv'niz neden boşanırsanız boşanın, bizi bir daha aramayın demeye başladı?? Normal bir durum yok ortada. Yengem yok ama olsa ve bana aynı soruyu sorsa; hayır yok hiç olmadı, ya da vardı ama sattık derim.. Sonra anneme aynı şeyi sorsa o da Ashlee2709'a da sormuşsun, hayırdır kızım, yazlık meselesi nerden çıktı der. Ona göre de ya abime/kardeşime hesap sorar neden yalan söyledin diye ve gelinine destek olur ya da kızım yanlış anlaşılma olmuş falan der, tatlıya bağlamaya çalışır. Ne diye boşanırsanız boşanın bizi aramayın diyolar ki??

Bence o arada eşi anneyi ablayı arayıp ne söyledi ise eşi ile ve olanlar ile ilgili onlarda o yüzden sebep öyle demişlerdir.

Eski konunuzu da biliyorum
Kocanız esaslı dolandırıcı ruhlu
Yalanı huy haline getirmiş
Ailesini bile bıktırmış Hesabını ona sorun Başkalarının malvarlığı sizi ilgilendirmesin Ayrıca belli ki esiniz ve sizi pek istemiyorlar

Gerçekten yazlıkları olsaydı ve ailesi yalan söylüyor olsaydı eşin onları da koruyacak şekilde olayı kapatmaya çalışırdı. O ise direk onlara suç atmış kendini aklamak için. Bence!

Back
X