• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sadece kimin yalan soyledıgını ogrenmek istiyorum.

Kayınvalideniz ve görümceniz sizin soracağınızı akıl edipte,oturup söylemeyelim demeyeceklerine göre zira sizin bunu soracağınızi gerçekten bilemezler,eşiniz yalan söylüyor.

yaa eski konunu okudum şimdi, kardeş sende bildiğin peygamber sabrı varmış
bu adam seni yemiş yemiş de bitirememiş
bence sen daha fazla kanıt arama boşanmak için madem istiyosun aç davayı kurtar kendini şu kamburdan :(

nasıl ilgilendirmesin ki.. koca yazlık var diyor abla kaynana yok diyor.. üstüne bide borç var deyip kızın başının etini yiyorsa bende olsam o yazlık parasının ne olduğunu sorardım..
Varsa var yada yok.İstedikleri parayı vermez olur biter.İllaki insanların açığını yalanını aramak yanlış bence.
Şimdi olacak durum şu görümce ve kayınvalide için çok ta fifi.Ama eşiyle arası bozulacak hanım arkadaşın.

Bu kadar olaydan sonra eşinizin yalanını mı düşünüyorsunuz. Çok kötü bir izlenim çizmişsiniz, belli ki eşiniz yalancı ve de paragöz.

Esiniz yalan soyluyor, esinizin ailesi edepsiz ve ayarsiz,siz de uzerinize vazife olmayan seylere karisiyorsunuz

Erkekler çok yalan söyler bence söylemiştir bunlar maaşlarını mesleklerini , tapu olayını abartıp paraları görünmek istemelerinden ondandır doğruyu akrabalarından öğreneceksin

Annemde babamla evleneceği zaman,evimiz var ben yaptım her şeyi,orada kafem var falan demiş.Kaçarak evlenmişler ve sonuç,yalanla başlayan ilişkiden hayır gelmiyor.Bitti gittiler.

Eşinizin yalan söylediği çok açık ama siz niye didikliyorsunuz anlamadım.
Boşanacak mısınız? Elbette hayır.
O zaman kurcalamayın.

Eski konunuzu da biliyorum
Kocanız esaslı dolandırıcı ruhlu
Yalanı huy haline getirmiş
Ailesini bile bıktırmış Hesabını ona sorun Başkalarının malvarlığı sizi ilgilendirmesin Ayrıca belli ki esiniz ve sizi pek istemiyorlar
eşimle kv dem aynı yapıdalar , bı tuhaflar , hem o karına soyle aramasın sormasın dıyor hemde eşimi arayıp (eşimin gelerek gözleri dolu halde anlatması ) ben ne yaptım da benı aramıyor dıye aglamış, buraya geldıgınde ayagına kadar kahvesını goturdum. ama o gelıp hep senı bana şikayet etti demiş.

Kv Görümce ile normalde aranız iyi ise. Gidip ben size bişey demek istemedim ama bana evlenmeden böyle böyle bişey söyledi. Neden bana yalan söyledi kandırdı diye içşm içimi yedi. Sizle alakası yok diyin. İnsanlar da yanlış anlamış. Yani bir yazlık olsa parasını da vermek istemeseler vermezler niye yalan söylesin ler ki.

konuşmak için gittim , aramızda yanlış anlaşılma oldu ben sadece erdalın bana yalan soyleyıp soylemedıgını ogrenmek ıstedım. aramızın bozulmasını ıstemedım derken annesı sanane benım yazlıgımden senı ne ılgılendırıyor , sen kımsın benım kocam bıle soramaz sana ne oluyor dıye benı tersledı ve durmadı altınlarımızı annene vermıssın veremezsın dedı. bende annem evlenmeden once 17 bın vermıstı bızde altınları bozdurunca verdık anneme parasını dedım , anneme terbıyesızlık yapmasaydı annem ıstemezdı dedım. biz gördük mü o parayı görmedik. annen sana vermiş altınlarımızdan veremezdın o zaman kendı maaşından odeyecektın dedı.

Eşin yalan söylemiş bu belli de, asıl nedne yalan söylediğini merak etmelisin bence. Kumar mı oynuyor, nereye borcu vardı, nedne yalan söyleyerek senden 5.bin tl alma yolunu seçti...

Bence çözüme burdan ulaşırsın.

bana gıtseydın zengın bırıyle evlenseydın falan da deyınce benım evım var ne yapayım sızın yazlıgınız ne ıstedım sızden satsam 200bıne satarım deyınce bak cocugumun yuzune vurdun , ben vuracagını bılıyordum dedı.

tapudan ögrendiğim yalovada 2012 yılından 2014 temmuza kadar ıntıfa hakkını almışlar. bu sebeple 80 bın tl ye ıntıfa hakkını devredemezler dıye dusunuyorum. eşımın soyledıgı 80 bıne sattıktı ,ve annesının soyledıgı param yok orospulukmu yapayım demıstı. kınadan once para yollamadım dıye

annesı sanane benım
yazlıgımden senı ne
ılgılendırıyor , sen kımsın
benım kocam bıle soramaz
sana ne oluyor dıye benı
tersledı .......arkadasim bence kocaniz yalan söylemiyor..kv.kp.görumce anlasmis senden sakliyorlar..

Kusura bakmayın ama nasıl bir aileye düştünüz siz? Eşiniz de yalan söylese onun ailesi de yalan söylese bu saatten sonra ne değişecek. Hepsi saygısız insanlar okurken utandım ben. Lütfen sizi seven düşüncelerine saygı duyduğunuz birine anlatın bunları o size daha çok yardımcı olacaktır. Evliliğinizi her durumda gözden geçirin.

Sadece bu yüzden mi boşandınız cidden? Nişanlıyken sana yazlığımız var dediği ve aslında böyle bir yazlık olmadığı için mi?

Back
X