- 19 Kasım 2013
- 18.807
- 33.907
- 798
- Konu Sahibi Umutluolmavakti
Kayınvalideniz ve görümceniz sizin soracağınızı akıl edipte,oturup söylemeyelim demeyeceklerine göre zira sizin bunu soracağınızi gerçekten bilemezler,eşiniz yalan söylüyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Varsa var yada yok.İstedikleri parayı vermez olur biter.İllaki insanların açığını yalanını aramak yanlış bence.nasıl ilgilendirmesin ki.. koca yazlık var diyor abla kaynana yok diyor.. üstüne bide borç var deyip kızın başının etini yiyorsa bende olsam o yazlık parasının ne olduğunu sorardım..
eşimle kv dem aynı yapıdalar , bı tuhaflar , hem o karına soyle aramasın sormasın dıyor hemde eşimi arayıp (eşimin gelerek gözleri dolu halde anlatması ) ben ne yaptım da benı aramıyor dıye aglamış, buraya geldıgınde ayagına kadar kahvesını goturdum. ama o gelıp hep senı bana şikayet etti demiş.Eski konunuzu da biliyorum
Kocanız esaslı dolandırıcı ruhlu
Yalanı huy haline getirmiş
Ailesini bile bıktırmış Hesabını ona sorun Başkalarının malvarlığı sizi ilgilendirmesin Ayrıca belli ki esiniz ve sizi pek istemiyorlar
Eşinizin yalan söylediği çok açık ama siz niye didikliyorsunuz anlamadım.
Boşanacak mısınız? Elbette hayır.
O zaman kurcalamayın.