• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sadece kimin yalan soyledıgını ogrenmek istiyorum.

ben bunları kaldıramadım ve dun anlaşmalı boşandık. ama duygularım oldugu ıcın suan ıcım acıyor,

Nasıl ya? Baya bi tane yazlık için boşandınız yani?
Adam da sırf bu yüzden sizi bırakabildi, o car car konuşan anne müsveddesi bir yuvayı yıkmaktan imtina etmedi, bir Allah'ın kulu da "arkadaş napıyosunuz bi durun" demedi.
E Maşallah.
Eğer böyleyse kurtulmuşsun diyeyim, çünkü bu olmasa başka bi balon problem yaratılıp ayıracaklarmış itinayla.

Nişanlı iken eşiniz para istiyormuş sizden ne için istiyordu? Yazlığın parasını annem vermiyor diye yalan söyleyip üstüne bir de annesinin ve ablasının hakaretlerine maruz kaldığınız için boşandınız sanırım. Pişkin pişkin üste çıkmış eşiniz utanmadan değişik bir aile Allah hayırlısını versin hakkınızda

Bence maalesef esin yalan soyluyor.
" sanane" diyenlerede katilmiyorim. Mevzu yazlik olup olmamasi, kenarda ne kdr paralari oldugu degil. Mevzu yalan soylemesi. Ben diretirdim sorardim ese dosta.

Beni kımsenın malı mülkü ilgilendirmez..

Bunun peşine dusup bide ayrılmanız tuhaf..

annesı her gıttığımde borcum var dıye bana kendısını acındırıyor , annesı param yok orospuluk mu yapayım dıyor, esım annem yazlıgı sattı 80bını var dıyor, ınsanda merak edıyor kım yalan soyluyor dıye , parası varsa oglu kınadan once benden para ısterken cıkartıp verseydı.bıde oglu gelıyor annem cocuklarına cok duskun cocukları ıcın canını verır dııyor , evlenen ogluna 5 kurus veremıyor senın annen.

para ıcın tabıkı ayrılmadım. ben cebınden para cıkmasın dıye aılemın hazır kıracısını cıkartıp yerleştım , kıraydı , depozıtoyla ugrastırmadım. buna rağmen kadın sanane benım paramdan dıyor. acaba ondan ne ıstedım. ne yaptılar gelınlerıne.

para ıcın tabıkı ayrılmadım. ben cebınden para cıkmasın dıye aılemın hazır kıracısını cıkartıp yerleştım , kıraydı , depozıtoyla ugrastırmadım. buna rağmen kadın sanane benım paramdan dıyor. acaba ondan ne ıstedım. ne yaptılar gelınlerıne.

Ya ömür boyu ailesiyle görüşmemek falan anlarım da.. Sanki boşanmak biraz abartı olmuş.

ben size hak verdim konu sahibi. ben de olsam gerçeği öğrenmek isterdim. mesele mal mülk para değil mesele güvenmek. eşime hep derim en küçük şey için bile yalan söyleme çünkü bir daha güvenemem. yalanın küçüğü büyüğü de olmaz bence. öğrenmek için izlediğiniz yol da bana yanlış gelmedi kime soracaktınız ki başka emin olmak için. hiç öyle mal mülk peşinde bu gelin diye çamura yatmasınlar yalancı oğullarına baksınlar. bence de eşiniz yalan söylüyor gibi. ve bunu öğrenmek en doğal hakkınız.

öğrenince ne olacak diyenlere de pess ..

Doğrusunu öğrenmek en doğal hakkınız tabi ama siz boşanmamış mıydınız? Öyle bir konu hatırlıyorum. Kurtulmuşsunuz işte adamdan keyfinize bakın boşverin

Eski konunu okudum.
Bir ilişkiye neden başlanır ?
Doğru insandaki olması gereken tavırlar nelerdir?
Evlilik te nelere dikkat edilmeli?
Gibi bircok soru soruyorum size..
Anlarız biz ya bi adamı görünce bi iki konuşunca cık bundan bişey olmaz demiyormuyuz.diyoruz .
Görür görmez elinden tutup nikah masasına götürmediğinize göre nişanlılık denen deneme,tanıma,görme döneminde bu adamın banka niyetine sizden sürekli para çekmesine rağmen ilşkilyi neden sürdürdün.
Ve acıkca kaba saba biri.
Yolda görsem ahanda bu dersin böyle adamlara..
Adam bulmuş sizin gibi paramatiği bırakırmı.
Ver diyor veriyorsun..
Tüm bunlara rağmen bu adamın evliliğinden ne bekliyordun ki!
İşte tamda tanıdığın adam bu değilmi!
Keşke o kına öncesi gelip bu iş bitsin dediğinde kendini küçük düşürmeseydin ve bitsin istemiyorum ya diyebilseydin!!

Eski konunu okudum en çok da annene acıdım yazık onu bari bu asalak erkek müsveddesine sömürtme.az annene acı ve boşanmayacaksan o annenin evini, parasını geri ver. sömürecekse enayi yerine koyacaksa bile seni koysun. bi de kadını evden kovmuş hala eşim diyorsun.

Benim bu olaydan anladigim ; siz bu adamda yada ailesinde bir yazlik var sandiniz.Oyle bilgi verildi size.yaptiginiz harcamalari da belli bir rahatlikta yaptiniz , belki bir umudunuz vardi , yazliktan size de mutlaka bunca fedakarliginiza karsi birseyler yapilir diye.Ancak yazlik olup olmadigi bile muamma oldu.Var ise bile oradan hicbir sey gelmeyecegini kv nizin sizlanmalarindan ve gorumcenizin tavrindan anlamis oldunuz.Yani sizin butun paralar bosa gitmis oldu.Para yiyici kocaniz da sizi oyalayip durmus oldu bir sekilde.Ne zaman ki sabir tasip , olaylarin ustune gittiniz hersey daha da karisti ve bosandiniz.Simdi siz esinizden tamamen koptunuz mu yoksa esiniz hala size sokulmaya mi calisiyor ? Eger oyle bir cabada ise , para yemeye devam edecegi icindir.Bu noktada kimin yalan soylediginin de pek onemi kalmiyor aslinda.Neticeye bakacak olursaniz , ailece absurd bi yere denk gelmissiniz.Zararin neresinden donulse kardir.

Ne sadakası konu sahibi pişman olmuş kocasını geri istiyor barışmak için kendi kendine türlü bahaneler arıyor.
Bir laf var da söylemeyim şimdi böyle ezildikce daha mı kıymetli oluyor insanlar. Adamın tek bir iyi yanı yok tam bir parazit. Bana para gönder diyen gurursuz bir erkek kadar itici birşey yok

Back
X