- Konu Sahibi politician
bitir bence. bak yakında birdirbir falan oynar bu.
halat neki.
halat neki.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesafe seni soğutmuş sanırım bahane arıyorsun halat çekme yarışması yaptıysa ne var bunda eğlenmek istemişler. Bizim lisede bilişim şenlikleri yapılırdı şenliklerde çeşitli oyunlar oynanırdı bizim 30 35 yaşında hocalarımız bile oynardı bizimle büyütülecek ne var ki bunda. Sen ayrılmak için bahane arıyorsun hiç yorma bahaneyle uzaklıkla yapamıyorum bitsin de bitir halat çektin soğudum nedir allahasen.
Dediğiniz doğru evet galiba ayrılmak için bahane arıyorum cünkü uzakta olmaktan cok yoruldum..
Cok tesekkür ederim
bitir bence. bak yakında birdirbir falan oynar bu.
halat neki.![]()
Uzak ilişki zordur her insan yürütemez çok iyi anlıyorum ama ayrılmak için bahanelere gerek yok yapamıyorum der bitirirsin
Sonradan pişman olmaktan da korkuyorum..Nasıl olcak bilemiyorum galiba yanıma geldiğinde anlaşılcak her sey...
Uzaktayken bazen boğazına kadar geldiği olur yanına geldiğinde anlarsın net karar verirsin canım o zaman acele etme :)
halat'ı hamam diye okudum yadedim kızlarla hamam da ne iş
konu sahabı, bebişim uzak mesafe ilişkisi, en ufak bir saçmalık bile soğutur normal. boşver salla gitsin madem![]()
erkeklerle çok samimi diye mi soğudun?bu kızlara da yaranamıyorlar yazık. kızlarla samimi olsalar kıskançlık krizlerine girerdin. şimdi erkeklerle samimi diye soğuyorsun.
![]()
http://i.imgur.com/Yina0.jpg halat çekme deyince aklıma bu geldi bu oyunda adamın kolu kopmuşçok korkunç :26::26::26:
Canim erkekler fazla kizkanmaya gelmez hemen sogurlar ve kendilerini dahda cok agira alirlar bi erkegi kiskanirsan daha cok tesvik edersin unutma yasaklar tatlidir hic takma umursama inan faydasini gorceksin evet kiakanclik insanin elinde deil hastalik gibi bende cok kiskaanctim ama zamanla alisiyosun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arkasında yada önünde kız varsa düşünemiyorum cekişme esnasında karşı tarafın ip bıraktıgınıda baz alırsak:120::96:
bence gelmeden ayrılın. halat ceken bi erkekle olamam diye mesaj atın. noktayı koyun ilişkinize![]()
diğer konularının başlıklarını okudum, içeriğini okumadan bana fikir verdi. tedavi olmalısın çok acıdım çocuğa. halat çekerken soğumak nedir ya. evlilikte neler neler görceksin![]()