• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sadece konusmak istiyorum

Haklısınız artık o konuda kendimi tutuyorum ve kıskanmıyorum..
Aslında bu olayı anlatamadım ben olay ona halat cekmeyi yakıstıramamam ve ondan sogudugumu dusunmem ve bu konuda fikir almak istememdi..
Tesekkür ederim

Eger sevgilinizi seviyosaniz sogumaniz psikolojikdir bence yani biyan haklisniz onunde kiz arkasinda kiz her kadin azcokta olsa kiskanir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eger sevgilinizi seviyosaniz sogumaniz psikolojikdir bence yani biyan haklisniz onunde kiz arkasinda kiz her kadin azcokta olsa kiskanir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kıskanclık yapmadım cunku kızlarla yapmamıslar erkekler yapmıs.kızlarınki ayrıydı..ben genel olarak halat cekmesine takıldım.

bence siz ayrılmak istiyorsunuz, bahane arıyorsunuz. Önce kızlarla fotoğrafı var mı diye aramışsınız. Onu bulamayınca da halat meselesi gözünüze batmış. Sevgiliniz halat çekmeseydi de "kaşının üstünde gözü var, soğudum" derdiniz sanırım.

bence siz ayrılmak istiyorsunuz, bahane arıyorsunuz. Önce kızlarla fotoğrafı var mı diye aramışsınız. Onu bulamayınca da halat meselesi gözünüze batmış. Sevgiliniz halat çekmeseydi de "kaşının üstünde gözü var, soğudum" derdiniz sanırım.

Evet kesinlikle haklısınız ben bunu anlatmaya calısıyodum üstlerde de yazdıgım gibi pişman olmaktan da korkuyorum su an için ne yapabilirim?

Evet kesinlikle haklısınız ben bunu anlatmaya calısıyodum üstlerde de yazdıgım gibi pişman olmaktan da korkuyorum su an için ne yapabilirim?

bence yüzyüze görüşün, konuşun. Hala aynı hisler içerisindeyseniz sevgilinizi incitmeden ayrılmak istediğinizi belirtin. Belki sizinki sadece uzak olmanın verdiği bir histir, görüşünce anlarsınız.

Kızlar merhaba diğer konularım kapatılmış o yuzden yeni konu actım malum daha önce azar yemiştim oyuzden söylemek istedim neyse ben tedavime basladım ilaç kullanıyorum ve gayet sakinim ama okula gidemiyorum :( neyse sevgilim gecen hafta kursuyla berabrr pikniğe gitmişti ben de gayet anlayısla karsıladım hatta ben de adalara gitcem falan dedim o beni kıskandı hehe :) Şimdi ben yine o sahte face adresinden baktım fotolara falan garibim hiç kızlarla yanyana gelmemiş top falan oynamıslar:) ve fakat az önce baktım da bunlar halat cekme yarısması falan yapmışlar ben bi an soğudum sanki ondan..zaten 2 haftadır falan bunu hissediyodum..mesela 19 unda yıldönümümüz inşallah gelecek ozamana fakat bazen keşke gelmese ya da geldiğinde ayrılsam mı diye düşünüyorum...
Biliyorum sacma bi konu ama lütfen dalga gecmeden ya da beni kırmadan cevap verin birileriyke konusmaya ihtiyacım var..
şimdiden teşekkürler:)

Okuluna niye gitmiyorsun? Asıl sorun etmen gereken şey bu olmalı, yanılıyor muyum?

Birde sanki çok özgürlüğüne düşkün biri misin acaba? Yol vereyim de kafam rahat olsun en azından gibi olmuş. Bu kadar kolay soğuyorsan ciddi bir bağlılık hissetmiyorsun zaten; ona da haksızlık. Ayrıl aklında bu varsa.
.

Okuluna niye gitmiyorsun? Asıl sorun etmen gereken şey bu olmalı, yanılıyor muyum?

Birde sanki çok özgürlüğüne düşkün biri misin acaba? Yol vereyim de kafam rahat olsun en azından gibi olmuş. Bu kadar kolay soğuyorsan ciddi bir bağlılık hissetmiyorsun zaten; ona da haksızlık. Ayrıl aklında bu varsa.
.

Tedavı goruyorum ve hocalarımdan ızın aldım..
Evet ozgurlugume cok duskunumdur..aslında amacım ayrılmak degıl sogumam gecıcı mıdır degıl mıdır ya da nedenı nedır bunu anlayabılmektı

diğer konularının başlıklarını okudum, içeriğini okumadan bana fikir verdi. tedavi olmalısın çok acıdım çocuğa. halat çekerken soğumak nedir ya. evlilikte neler neler görceksin :30:

Bu çok ilginç olmuş, ne görüpte soğuyabiliriz mesela? Hazırlıklı olalım şimdiden. :27::53:
.

Bazi durumlarin gercekten var olduguna inanmak istemiyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arkasında yada önünde kız varsa düşünemiyorum cekişme esnasında karşı tarafın ip bıraktıgınıda baz alırsak:120::96:
bence gelmeden ayrılın. halat ceken bi erkekle olamam diye mesaj atın. noktayı koyun ilişkinize:51:

ahahaha süper yorum yaa :52: millet kafa buluyo bizle canım yaa ...

Tedavı goruyorum ve hocalarımdan ızın aldım..
Evet ozgurlugume cok duskunumdur..aslında amacım ayrılmak degıl sogumam gecıcı mıdır degıl mıdır ya da nedenı nedır bunu anlayabılmektı

Canım soğuma bahanen çok saçma, halat bile oynuyor, benim için yeterince olgun değil mi diyorsun? Senin hayatında çok ciddi sorunlar varsa, bu benimki ise böyle saçma şeylerle meşgul diye bir anlık bir fikir oluşmuştur bence. Ya da cidden özgür olmak için bahane arıyorsun. Düşün, oyun ne kadar saçma olsa bile, orada bir grup insan, hadi bunu yapalım demiş, oyun bozanlık edemez, çekmicem ben banane diyemezki.

Sen şunu sorgula asıl bence: Ayrılırsan bu çocuğu kaybettiğin için mi üzülürsün, yoksa yine yalnız kaldığın için mi? Eğer ikincisiyse cevabın, daha iyisini bulana kadar elimdekini kaçırmayayım mantığında ki sığ görüşlü hatunlar gibi olma derim.

.

.

Şimdi halat çekme var halat çekme var duruma göre degişir :D soğumanda farklı bir durum varmış demek ki ama iyi düşün bence

Benı konuyu anlatamıyorum galıba neyse tesekkürler

Oops kusura bakma dalga geçmemiştim ama halat çektiği için mi yoksa öyle bir oyunda bulunduğu için mi yoksa daha önce soğuyup bunu bahane ederek mi ayrılmak istiyorsun?

Back
X