• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

!!sadece merak

ben inanmiyorum... erkek dedigin hiç affetmez böyle durumlari... kaçirir mi böyle ayagina gelmis firsati... evlendigi kizi da götürür... senin gibi bir safi bulmus... seni de götürür... her halti yerler sonrada sütten çikmis ak kasik gibi dürüste yatarlar... !!!

Bir kalbe 2 kişi sığmaz.Kesinlikle kimsede inat için evlenmez.Ki böyle birşey yapmıssa psikolojik sorunları var derim veya çok türk film izlemiş derim.

evlenmezzz kesinlikle yeni tasindigim dairede 5 yil once bi bayan vardi ayyy sevgilime inat evlendim 8 ay evli kaldim adam erkekligi bile yokdu dedi sonrada bosandim halen bakireyim dedi ne entrikalar neler anlatti bizim bakire hanimcik sakkkkk diye kiz bebek dogurdu bosandigi ay :KK57:herkes sokdaaaa yuhhhhh sadece erkekler uydurmuyormus bu yalani dedim :63:

Erkek gibi çakal bir türün, inat uğruna, hayatında evlilik gibi bir değişime gidebileceğine hiç ihtimal vermiyorum. Hele hele yatak ilişkileri yokmuş falan bana çok hikaye geliyor.

Şunu da belirteyim.
Çok yakın bir kız arkadaşımın eski sevgilisi, yine inat muhabbeti yüzünden, birdenbire nişanlandı, evlendi. Nişanlıyken hala "aklım sende" gibi tahmin edebileceğiniz klasik erkek mesajları atıyordu. Mesajlar cevapsız kalınca kesti bir süre sonra. Sonra bir baktık ki evlendikten 5 ay sonra çocuğu oldu. Şimdi bu adam için, kız hamile kaldığından mecburiyetten evlendi diyorlar. İyi hoş da, kızla birlikte olurken aklı neredeydi? O da mı inat?

inadına söz veya nişan olur,ama sonra o durum evlılıge gıtmez..Evlılıge gıttıyse de zorla olmaz,kendı ıstedıgı ıcın olur ve karısıyla da 9 ayda 900000 kere yatar..unut sen onu..

Bu devirde erkekler evlilikten korkup kacıyorken başka söze gerek var mı?

Kızlar öncelikle merhaba.
Bu bir sıkıntı yada dert değil ama merak ediyorum.sizce bir erkek çok sevdiği bir kadın varken ,sevmediği biriyle bir inat yüzünden nişanlanp(sonra pisman olsa da) geri adım atamayp evlenmek zorunda kalsa. Bunların sekiz dokuz ay gibi uzun bir sürede yatakta bir birliktelik yaşamama gibi bir durumları söz konusu olabilir mi?
Hep öyle olur zaten..Zorla nışan,zorla evlilik olur..Adam kadını istemez,aklı eski sevgilisindedir sözde..Yalanlarını yediklerim ya :KK14: Birde şunu düşün karısını aldatıp başka kadınlarla bile birlikte olabilen kanı bozuk erkekler,sence yanında hazır duran kadına el sürmez mi? Sen inandıysan buna şaka gibisin yani.:KK35:

Hep öyle olur zaten..Zorla nışan,zorla evlilik olur..Adam kadını istemez,aklı eski sevgilisindedir sözde..Yalanlarını yediklerim ya :KK14: Birde şunu düşün karısını aldatıp başka kadınlarla bile birlikte olabilen kanı bozuk erkekler,sence yanında hazır duran kadına el sürmez mi? Sen inandıysan buna şaka gibisin yani.:KK35:
İnanmakla alâkası yok.bu konuda evli bayanlarınn düşüncesin merak ettim.erkekleri daha iyi anlarlar

İnanmakla alâkası yok.bu konuda evli bayanlarınn düşüncesin merak ettim.erkekleri daha iyi anlarlar
O zaman şöyle söyleyeyim birlikte olma ihtimalleri %99,olmama ihtimalleri %1 bu düşük ihtimalde arkadaşlarında söylediği gibi kadının yada erkeğin sağlık problemlerinden dolayıdır..

Back
X