• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

!!sadece merak

valla canım sana inat olsun diye nişanlandım da sonra evlenmek zorundakaldım da 8-9 ay birliktelik yaşamadım diyen varsa baya bir yalan söylemiş. Ayrıca adam evli yani öyle ya da böyle seven yapamaz hadi nişanlandı bari evlenmez yani

kimse ihtimal vermese de var böyleleri ,aşk başka birşey.ben olsam sevmedigm birine dokunmak istmem
Ama ben de arkadaşıma hep şu yönden kızdım,sevgilisi aile zoruyla evlendi.Koskoca öğretmen,ben onu istemiyorum şunu istiyorum diyemedi..Böyle bi adamı ister o kadına dokunsun dokunmasın,beklemek çok da mantıklı gelmiyor bana..

Ama ben de arkadaşıma hep şu yönden kızdım,sevgilisi aile zoruyla evlendi.Koskoca öğretmen,ben onu istemiyorum şunu istiyorum diyemedi..Böyle bi adamı ister o kadına dokunsun dokunmasın,beklemek çok da mantıklı gelmiyor bana..
Ay canım ya sen benim arkadaşm olmayasn!! Şüphelndm bi an

Kızlar öncelikle merhaba.
Bu bir sıkıntı yada dert değil ama merak ediyorum.sizce bir erkek çok sevdiği bir kadın varken ,sevmediği biriyle bir inat yüzünden nişanlanp(sonra pisman olsa da) geri adım atamayp evlenmek zorunda kalsa. Bunların sekiz dokuz ay gibi uzun bir sürede yatakta bir birliktelik yaşamama gibi bir durumları söz konusu olabilir mi?
Bir erkek ve bir kadın 8-9 ay gibi aynı yatakta kalacak ama hiç dokunmayacak onun erkekliğinden şüphelenirim:KK53: ve dayanamaz canım var mı öyle bir erkek gerçekten :KK14:

.öğretmen aile baskısı şu bu deynce dedim arkadaş beni burda da buldu..şöylekı bekleyis değilde insan hala severken onu başka kadınla düşünmek istemiyor.oluru yok bizde biliyoruz ama içindeki aşka anlatamyor insan.
Canım evet haklısın,aşkta insan kendine söz geçiremiyor ama hayatın ne olucak? Yani senin de düzgün,düzenli bir hayata hakkın yok mu? Kendini düşün lütfen.İnsanlar ne acılara alışıyor..Bak ben 2 yıl önce annemi kaybettim,ki annem olmazsa yaşayamam derdim.Evet çok zor ama insan ona bile alışıyor..Bi müddet üzülürsün ama kendine verdiğin değer seni bi zaman sonra daha mutlu eder..

Canım evet haklısın,aşkta insan kendine söz geçiremiyor ama hayatın ne olucak? Yani senin de düzgün,düzenli bir hayata hakkın yok mu? Kendini düşün lütfen.İnsanlar ne acılara alışıyor..Bak ben 2 yıl önce annemi kaybettim,ki annem olmazsa yaşayamam derdim.Evet çok zor ama insan ona bile alışıyor..Bi müddet üzülürsün ama kendine verdiğin değer seni bi zaman sonra daha mutlu eder..
Başın sağolsun canım haklısın.bizim bu dert dediğimz dert değil aslındaki insanlar neler yaşıyor ..ama dediğin gibi alışıyor insan hiç bir zaman ilk anki gibi kalmıyor acımz.inşallah herşey gonlunce olur

Erkek değil, kadından da bahsetsen cevabım değişmeyecek. Bir sağlık problemleri yoksa birliktelik gerçekleşmiştir diye düşünüyorum. Boşuna dememişler ateş ile barut yan yana durmaz diye.
Ne insanlar var bir gecelik tanıdığı insanla bile , hayatta yapmam derken bir anlık boşlukta buluveriyor kendini.

Ne demek nişandan dönememek ?
Yoksa o sorduğun birlikteliğin , nişanlıyken gerçekleşmiş olmasından ötürü ayrılamamış olmasın ? :KK59::KK66:

Olabilir ikiside. Yalnız ikincisinde ya kadında ya erkekte cinsel bir sorun olmalı yoksa olmaz.

Anlamadımki neyini merak ediyorsun.... birlikte olsa ne olur olmasa ne olur... olmadıysada olacaktır... adam evlenmiş... ne yani ben birlikte olmadım bakirim boşansam benimle evlenirmisin mi demesini bekliyorsun....

Ay bu adam yarında çıkıp valla benim isteğimle olmadı karım bana saldırdı demesin.....:KK70:kadında kocasını seviyorsa ne yapsın yani adamın keyfinimi bekleyecek diğğğmi ama.... :KK48:

Back
X