- 20 Mart 2008
- 141.939
- 213.867
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi zalimsin32
Bizde karşı karşıyayız yani![]()
Tanıyorsun demi..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde karşı karşıyayız yani![]()
aa ben de konu sahibi "profesyonel bir yalancı ile karşı karşıya" sandım.Tanıdık ve 2.üyelik..
Meraktan sordm . Evli bir adamla da düşündüğün gibi bir birlikteliğim olamaz.daha önce açtığım başlıkta beni yanlış anlamış olabilirşnz o kişi dun beni aradı ve pismanliklarını dile getirdi.benden de herhangi bir beklentisi olmasın diye nişanlı olduğumu soyleym.yani PİS bir niyetim olamazKim istemedigi bir evliligi yapar ki? Toplumumuzda hadi kadin yapiyor diyelim ama erkegin yapabilecegine inanmıyorum. Neden böyle bir şey sordunuz peki?
Not: Bir zahmet evli adamdan da uzak durun eğer pis bir niyetiniz varsa. .
Yoo cikaramadim vallaTanıyorsun demi..
Bende o amaçla söylemiştim zatenaa ben de konu sahibi "profesyonel bir yalancı ile karşı karşıya" sandım.
Meraktan sordm . Evli bir adamla da düşündüğün gibi bir birlikteliğim olamaz.daha önce açtığım başlıkta beni yanlış anlamış olabilirşnz o kişi dun beni aradı ve pismanliklarını dile getirdi.benden de herhangi bir beklentisi olmasın diye nişanlı olduğumu soyleym.yani PİS bir niyetim olamaz
Valla bende anlamadim datlumNe oluyor ki?
Tamam hatlar karıştı o zaman : )))Yoo cikaramadim valla
Bende o amaçla söylemiştim zaten![]()
Yoo cikaramadim valla
Bende o amaçla söylemiştim zaten![]()
Abla sen işin iç yüzünü biliyosun sanırım...Karışıklık oldu bir anda..
öyle olmuş kalbin temiz belli))Dah once Actigin baslik mi? Valla buraya konu acanlarin gidip de eski konularina bakmiyorum. Bu konuyaydi yorumum ama isabetli yorum olmus desene..
Abla sen işin iç yüzünü biliyosun sanırım...
Eğer eski sevgilin sana bunu diyorsa sakın kanma
Yok yanlışn var ben asla onun olmesini istemem.senin ölsün diye beddua ettiğin adam değil mi bu? seni daha çok kandırır bu..
10 gün önce de evli bir adama asikmis8 ay aynı evde durucak birlikte olmuyacaklar...bilemem zor gibi görünüyor...
ama oladabilir neler neler oluyor...bunu sana sevgilin diyor bahanesi buysa eger ne olursa olsun evlensin beraber olsun yada olmasın asla geri dönme
Evetaaaa
o bumu şimdi...
Evetkız sipsevdi mi, bizi mi yiyo simdi
![]()