• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

!!sadece merak

İnat uğuruna bir erkek evlenmez
evlenirse şayet....beynen ergendir zibidinin tekidir...öyle biriyle de kimsenin işi olmasın

bizle dalgamı geçiyorsun fakemisin yada dogrumusun bilemiyecegim konu sahibesi bütün iyi niyetimle yazıyorum...

ilk konu ve bu konunu okudum ve yorumumu yine yapayım...

o adam artık senden çıkmış gitmiş canın yanmış ayrılık olmuş senden kaynaklı yada ondan kaynaklı olan olmuş ilk ayrılan sen değilsin sonda sen olmuyacaksın geçmeycek gibi görünen bu acıların geçer unutulur gider.

bakarsın ki eskisi gibi düşünmüyorsun aklına geldikçe azıcık canın acır ama eskisi gibi olmaz...

o evli ve başka bir kadın var ayrılıp gelse bu seferde eşi acı çekicek...

en iyisi sen aradan çekil hayatına baka karşına birisi çıkar elbette mutluluk ondadır kimbilebilir ki bunu...

o yüzden ört bunun üstünü unutmaya bak...sen ölsün o adam demeylede ölmez sen ayrılsın demeyle de ayrılık olmaz...

unut gitsin...ve geri gelirse de asla ama aslakabul etme....
dalga neden geçeyim sizle,?ve ben onun asla ölmesini istemedim ayrıca ben sandğınz hibi biri değilim dün beni aradı ve onun üstüne böyle bir başlık çma gereği duydum...BEnim kimsenin arasında olduğm falan yok

Bana göre mümkün değil.
Eğer adam iktidarsız veya kadın vajinismus değilse. Tabi ikinci seçeneği anlamak için bir girişim olmalı.
Yani aynı yatağa yatmış oluyorlar ki araya yastık koymadıklarına eminim.

Yalancı bir erkek olma ihtimalini sormalıydın.

Ister isteyerek ister istemeyerek evlensin, öyle yada böyle cinsel iliski yasarlar, hemde nasil...:KK14:

Kızlar öncelikle merhaba.
Bu bir sıkıntı yada dert değil ama merak ediyorum.sizce bir erkek çok sevdiği bir kadın varken ,sevmediği biriyle bir inat yüzünden nişanlanp(sonra pisman olsa da) geri adım atamayp evlenmek zorunda kalsa. Bunların sekiz dokuz ay gibi uzun bir sürede yatakta bir birliktelik yaşamama gibi bir durumları söz konusu olabilir mi?
yok beee kesin yatmışlardır

Olamaz. Ateşle barut yan yana durur mu illa bir yerde alev alır.
Ayrıca niye böyle bir şeyi merak ediyorsunuz?

eski görüştüğm insan dün beni aradı da ,onun üzerine böyle bir şey yazma gereği duydum sadece
Evli adam sizi mi aradı yani? Ne sebeple? Eğer size "inat uğruna evlendim zaten bak şunca zaman oldu eli elime değmedi" filan dediyse bir top verin eline sektirsin gitsin. Adı üstünde eski yahu.. Adam olaymış eskimez bugünde kalırmış.

adam başkasıyla evlenmiş, ona soy adını vermiş, eşim demiş...
birlikte olup olmamasının bir anlamı var mı gerçekten?
ya da hafifletici sebep sayılır mı?

kendinizi üzmekten vazgeçin, bunu yapmayın!

Evli adam sizi mi aradı yani? Ne sebeple? Eğer size "inat uğruna evlendim zaten bak şunca zaman oldu eli elime değmedi" filan dediyse bir top verin eline sektirsin gitsin. Adı üstünde eski yahu.. Adam olaymış eskimez bugünde kalırmış.
pişmanlıklarını dile getirdi ,ben de beklentisi olmasın diye nişanlı olduğmu söyledim..ağladı falan .

Bi erkek inat uğruna istemediği bir evlilik kararı verir mi? Hic sanmıyorum . hadi bu kararı verdi ve evlendi diyelim 8 9 ay dokunmayacak karısına . yani ayni yatakta olacak evli olacak ve dokunmayacak. Boyle bir dünya boyle bir erkek yok. Bu kadar polianna olmayın :KK37:

Bu erkekler cidden gerizekalı ha
Hepsi aynı yalanı söylüyo
Ama bunlara inanacak gerizekalı kızlar da hala var ki söylemeye devam ediyorlar
Siz inanmayın...
öyleler ama o kadar aptallar ki karşısındakinin akıllı olabilme ihtimalini bile düşünemiyorlar
Allah tan o geri zekalılardan değilim,, böye bir şey paylaştım diye inandığımdan falan değil de çoğunuzun düşüncesini bilmek istedim

Back
X