• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece merak

Simge06

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2015
315
130
23
38
Slm kizlar size bir sey sormak istiyorum benim 5 yillik bir iliskim var di bu iliskm vardi her neyse ayrildik malum sevgililk doneminde hep olur ya hani çocuğumuz olursa adinj sunu koyariz bu nu koyariz muhabbeti bizde aramizda bir kiz bir erkek ismi belirlemistik her neyse malum biz ayrildik sonra bu kisi evlendi oglu olmus ve bizim sevgiliyken belirledigimjz ismi koymus cocuguna bir erkek neden boyle bir sey yaparki dunyada hic mi baska bir isim yok yani ben onla dusundugum o ismi hayatta ayrildiktan sonra cocuguma koyamazdim sizler ne dusunuosunuz kizlar ha kesinlikle gecmisle onla ilgili kotu bir dusuncem yok adam evlenmis nie hala dusunuosun demeyin sadece ben merak ettim ailesiyle hep mutlu olsun tabiki

Çok enteresan bir isim mi düşünmüştünüz? Ne olduğunu yazabilir misiniz? Ben de biraz bozulurdum ama çok da kafayı takmazdım. Demek ki çok sevmiş o adı.

Karısı istemiştir belki karısının babasının ismidir :D neden taktınız ki boşverin gitsin bu kadar zaman sonra beraber belirlediğiniz ismi hatirlamaniz ilginç hafizaniz kuvvetliymiş

Adamın istedigi sevdigi isimmis yani
Benim ablamda evli cocugu var, eski sevgiliside evli cocugu var aynı sekilde birlikteyken düsündükleri ismi koydular ama ablam enisteme asık o adamı düsünüp felan koymadı

Adamın istedigi sevdigi isimmis yani
Benim ablamda evli cocugu var, eski sevgiliside evli cocugu var aynı sekilde birlikteyken düsündükleri ismi koydular ama ablam enisteme asık o adamı düsünüp felan koymadı
Sizin eşiniz olsa var mi yok mu bilmiyorum eski sevgilisiyle dusundugu ismi cocugunuza koysa guzel isimmis die mi dusunursunuz ne bilim bana gario geldi

İlla sizi sevdiği için koymadıya.
O ismi seviyordur, eşi seviyordur, bir akrabalarının ismidir .. İhtimaller ihtimaller.

Adam hakikaten ismi begeniyomus demek ki. Seni terk edip baskasiyla evlenen adamin seni umursadigini dusunmuyosun di mi?

altında duygusal şeyler arama.
erkekler ayrıntı düşünmez, ismi seviyormuş koymuş bu kadar

altında duygusal şeyler arama.
erkekler ayrıntı düşünmez, ismi seviyormuş koymuş bu kadar
Tabikide aaa beni seviyo hala beni dusunuyo gibi bir sey soylemiyorum ailesiyle cok mutlu olsun sadece benim ki merak birde birlikte dusundugumjz bir seyi koymasi hatta ben ilk bu olsun dedidigimde o ne bicim isim oyle isim mi falan olur demisti hani birde yaygin bir isim degil eminim bilerek koydu bu ismi

Oğluna bakıp bakıp seni hatırlayacak :KK14: valla benimde küçüklüğümden beri nasip olurda oglum olursa sunu koyacağım dedigim bir isim var, kiminle evlenirsem evleneyim o ismi koyacağım

Back
X