sevmiyor. yolver.merhaba. yaklaşık 5 aydır biriyle konuşuyorum. görücü usulü tanıştırıldık.
sorun şu ki, beni hem aramıyor hem görüşmek, buluşmak istemiyor. sadece yaptığı sürekli mesaj atmak...
bunu ona sorduğumda, konuşmak, buluşmak istemiyor musun? diye soruyorum, istiyorum diyor. ama ben aramasam yada ara demesem 1-2 hafta hiç aramıyor. zaten ne zamandır görüşemedik. farklı şehirlerdeyiz ama mesafe çok fazla değil. istese gelebilir yani. kendisi memur. o kadar yoğun olduğunu sanmıyorum.
bu hal normal mi sizce? seven insan sadece mesajla yetinebilir mi? sevgisinden şüphe etmek istemiyorum ama aklıma başka neden gelmiyor
olabilir, zaten çok fazla konuşmaz, nerdeyse hep bn konuşuyorumçekiniyor utanıyor da ondan aramıyor ,ondan buluşmak istemiyor olabilir mi?
ya da korkuyor ciddiye binerse iş diye mi acaba??
yok ben hemen evlenmeyi istemedim. tanımak istedim biraz. o başından beri nişan yapmak istedi en azındanGörücü usulünde 5 ay çok fazla en fazla bir iki ay sürer sonra söz nişan yapılır, kendisi istemiyorda ailesinin isteğiyle mi tanıştı acaba ?
aynen bende bugünlerde bunu düşünmeye başladım. şimdi böyle olan 5-10 yıl sonra hiç çekilmezSadece mesajlasarak nasil tanisacaksaniz.
Ne ariyor ne soruyor ne bulusmak istiyor, iciniz ölmüs sanki. Görende 40 yillik evli sanar.
Siz inanmak istemeyebilirsiniz ama adam sizi sevmiyor, büyük ihtimal yasi gelmiş, aile baskasi var, evlenmek icin evlenme yolunda.
tanıyamadım tam olarak açıkçası. mesajla gerçek bir olmuyo çünkü.Tanıyabildiniz mi peki böyle?
Bunda düsünecek birsey yok ki, gayet acik ortada adamin sizi sevmedigi.aynen bende bugünlerde bunu düşünmeye başladım. şimdi böyle olan 5-10 yıl sonra hiç çekilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?