sadece mesajlaşmak isteyen erkek?

-para harcamamak ıcın buluşmak istemiyor olabılır..

-çekiniyor olabilir..

-iletişim yonunden zayıf olabılır..

-konuşurken degıl yazarken daha akıcı olabiliyordur..

-evlenınce yeterince görcem nasılsa dıyor olabılır..

-formalıteden evlilik yapacak olabılır..

Sevgiden bahs etmissin , ama mesajlasmaktan oteye gitmemissiniz , nasil bir sevgi bu ?

telefonda konuşmayı ben de sevmiyorum hatta hiç sevmiyorum telefonda muhabbet etmeyi içim sıkılıyor.
buluşmamasına bir şey diyemem tabi.

Bence seni stepne olarak tutuyor.

Yakın bir tanıdığımda aileler aracılığıyla tanıştırdılar. Adam meğer başkasını seviyormuş ama aile kabul etmediğinden istemediğinden ayırmışlar bu da karşı çıkamamış. Ama kızında işi gücü maaşı iyi evi de var diye tamam demiş. Bir iki görüştüler çiçekler fln böyle aşk sözleri de oldu mesajlarla. Ama çok geçmeden olmuyor dedi kıskançlık kavgası çıkardı ayrıldı hoop eski sevgilisine döndü evlenmişler şimdi. Aileler baskın adam da biraz sessiz sakin karakteri de güçlü olmayan biriyse hayır diyemiyor bazen. Başkası varken tamam diyor.
Anlattıklarınız da bana mantıklı gelmedi ve başkası var gibi geldi. En azından aklında başkası olabilir yani.
Erkekler zaten mesajlaşmayı sevmez konuşmayı sever neden konuşmuyor da mesajlaşıyor. Mmemur haftasonu çalışmıyor atlar gider bir zahmet neden gitmesin. Çok ilginç.

ergenliğini tamamlayamamış henüz..
lisedeyken vardı o tarz tipler, hatırlıyorum..

Ay mesaj da bir yerden sonra sıkar. Yol ver gitsin, zorla güzellik olmaz. Görüşmek isterse o arasın

Bence bu adam cimride olabilir. Uzaktaymış yol parası, geldiğinde hesap falan ödemek istemiyorda olabilir.

Bunda anlamayacak ne var sizi istemiyor gayet net .bence bir an önce arayın yada mesaj gönderin ve bittiğini söyleyin yoksa o sizden önce yapacak..bir arkadaşimda görucü usulü biriyle tanıştirildi cocuk doktordu ve 15 te bir istanbuldan van a gidiyordu düşün türkiyenin bir uvu seninki aramiyor bile hemen harekete geç derim

Sevgisinden suphe etmek istemiyorum derken...???
Seni sevdigini mi dusunuyosun ki??
Yani neden sevsin.seni, zaten birileri sizi karsilastirmis, yani gecmisiniz yok, e seni gormeye gelmio aramiyo bile
1,2 hafta aramamak ne demek ya,
Bence evlilik icin tanistirildiginizdan cocugun haberi bile yok

Ağır asosyal, özgüvensiz olma ihtimali de var "seni sevmiyor" olması ihtimali dışında.
Ki hangisi daha kötü bilemedim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…