• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece mutlu olmak istiyorum

Lave

NK
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2015
330
407
18
Tam mutluyum hersey yolunda dedigim an neden isler tepetaklak olmak zorunda veya tamam hersey berbat ama kabullendim boylede mutluyum dedigimde hayal bile edemedigim birsey yuzunden hop mutsuz ve hayal kirikligina ugramis olarak buluyorum kendimi

insanlar neden karsisindakini uzmekten zevk aliyor, es dost arkadas akrabalar komsular.. neden en basitinden ay cok kilo almissin sen, bu sac rengi hic yakismamis, bu etek seni kisa boylu gostermis vs en basiti bunlar misal neden herkes demoralize etmek icin cabalar ki ... cikari olan kapinda kole ama isi bitince hadi eyvallah sende kimsin diye tavir takiniyor
Basarili oldun mutlusun bir bakiyorsun hepsinin surati dusmus, kiskanclik, cekememezlik neden ya ne gerek var

kimseden birsey beklemiyorum diyorum ama bir sekilde bakiyorum herkes ama herkes beni kirabiliyor ..

Hayat mi insanlar mi kim ne kotu bilmiyorum ama netice olarak mutsuz bir insan oluyorum ben, guclu guclu guclu durayim ama nereye kadar, olmuyor

Mutlu olmanin sirri ne, nezaman hayal kirikliklari olmadan, insanlarin seni dibe cekme cabalari olmadan nasil yasayabiliriz mutsuz olmadan?

Hiç kimseyi kafana takmadan konuşsunlar dursunlar tıka kulaklarını :KK47::KK47::KK47:
Milletin her dedigine kulak verirsek hic mutlu olamayız :KK14:

Hiç kimseyi kafana takmadan konuşsunlar dursunlar tıka kulaklarını :KK47::KK47::KK47:
Milletin her dedigine kulak verirsek hic mutlu olamayız :KK14:

ama canim senin berbat halde olmasina ragmen yerden kaldirdigin yardimci oldugun hep moral verdigin insanlar gelip sana en begendiklerini soyleyince insanin zoruna gidiyor
kimseyi mi sevmiyelim, kimseye mi deger verip arkadas yerine koymayalim :mad:

başkaları için değil kendin için yaşa

kimseyi memnun edemezsin

geçen bizim kursta birisi hocaya hayatınızın dönüm noktası neresi diye sordu

hayatın dönüm noktası yok esasen

sen tam artık burası hayatımın dönüm noktası dersin, bir olay daha çıkar karşına ayy burası imiş dersin

başkaları için yaşama; insanları takma; daha kolay mutlu olursun

bir de mutlu olacağım diye çabalama; beklenti insanı yorar ve mutsuz eder

ama canim senin berbat halde olmasina ragmen yerden kaldirdigin yardimci oldugun hep moral verdigin insanlar gelip sana en begendiklerini soyleyince insanin zoruna gidiyor

aynen öyle önce kendini sev

diğerlerine de hak ettiği değeri ver, fazlası zarar

İşe kendini sevmeyle başlıyabilirsin.
Sen kendine değer verince herkes veriyor arkadaşım

Demekki o insanlar için degmezmis
Bundan sonra sende kimseyi kaldırma valla ben öyle yapıyorum artık

Dünyaya düşen insanları kaldırıp sırtımızdan vurmaları için gelmedik
Sende bundan sonra biraz daha acımasız ol işe yarıyor gerçekten :KK14:

Çpk ayıp bi laf var ....dan aşşa kasımpaşa diye
Heh işte tam öyle diyebilmeyi öğrendiğin gün çooook mutlu olacaksın :)
Ben %80 başarıyorum diyebilirim.
Bi tek ebeveynlerimle ilgili durumda boşveremiyorum.
Tatlı canını üzmeye değmez..

aynen öyle önce kendini sev

diğerlerine de hak ettiği değeri ver, fazlası zarar

canim ben olamiyorum nasil diyeyim enayi yerine konulsam bile yardim edicem diyorum nasil diyeyim kullanilmis olsam bile yardim isteyen herkese yardim ediyorum maddi ve manevi, bunu karsilik bekleyerek yapmiyorum Allah bilsi yeter diyorum karsimdakindende birsey beklemiyorum ama bu sefer karsimdakiler benim iyi oldugumu cekemiyolar beni demoralize etmeye calisiyolar bunu iste kabullenemiyorum.. onlar kotu diye bende kotu olmak istemiyorum ama mutluda olamiyorum

canim ben olamiyorum nasil diyeyim enayi yerine konulsam bile yardim edicem diyorum nasil diyeyim kullanilmis olsam bile yardim isteyen herkese yardim ediyorum maddi ve manevi, bunu karsilik bekleyerek yapmiyorum Allah bilsi yeter diyorum karsimdakindende birsey beklemiyorum ama bu sefer karsimdakiler benim iyi oldugumu cekemiyolar beni demoralize etmeye calisiyolar bunu iste kabullenemiyorum.. onlar kotu diye bende kotu olmak istemiyorum ama mutluda olamiyorum

en önemli benim diye başla

gerekirse kimse ile sıkı fıkı olma

İyi de sen içten geliyor iyiliğini yapıyosun ne derlerse desinler moralini bozmalarına müsade etmemelisin. Demek ki o kişilere kendine olduğundan daha çok değer veriyorsun ki onların dedikleri sende bu kadar yer ediyor

Siz bu ataklar karsinda pes mi edeceksiniz ??

Mutlu olmak istiyorsan kulağını tıkaman lazım kimseyi takma bukadar :KK14:

İnsanın tanımına bakmak lazım ya da nefsin.
Siz insan-ı kamil arıyorsunuz daha insan bile olamamışlarda. O yüzden üzülüp hayal kırıklığına uğruyorsunuz.
Bende de sizşn huylarınız var. Kendi işimi bırakır elaleme koşarım, kazık zaten hemen ardından gelir. İyiliğin içine gömülü sanırım.
Ben de hep Allah rızası için derdim ama karşılığı kuldan beklerdim (beni sevsinler, önemsesinler, yağtıklarımı unutmasınlar filan). Sonra kendimi bir yokladım dilim Allah için dese bile kalbim kuldan fayda bekliyor ve bu bir dengesizlik.
Şimdi yine yapıyorum duramıyorum ancak yapıp kenara atıyorum her an kaxık yiyebileceğimi de biliyorum üzülüyorum zaman zaman ama daha kuvvetle Allah bilsin yeter diyorum.

"Her ne çıkarsa yoluma selam verip yürümek istiyorum ben" bu sözler geldi aklıma. Selam verip geçin gidin çünkü siz en iyisi de olsanız insanlar mutlaka bir kulp takacak,can sıkacak bir şey bulacaktır. İyiler olduğu kadar kötüler de çok maalesef.

Bende bir şeyi anladım şu hayatta, kötü insanı düzeltemiyoruz, içinde size karşı kötülük olan insana ne yapsanız da boş, düzelmiyor, uzak durmak kendinizle ilgili detay vermemek en iyisi.. Önemsememek, sorunlarınızdan bahsetmemek en doğrusu.. Yapacak bir şey yok, insanlar niye böyle diye dert edinmeyin sizden baska bir sürü kişiye daha yapıyorlardır bunu.

Çevrede ćok kötü insan var, başına bir kötüluk gelince sevinebilecek ama buna rağmen çok iyi insanlarda var. İçini ferah tut ve kimsenin ne dediğini umursama.

Klasik cümelelr gelir sana.

*takma
*boş ver
*he de geç
*amannnn bu da dert mi?

Dert yaw dert... Şu hiç üstüne vazife olmayan şeyleri sorup söyleyen insanlara kapak cümleler kurmadığınız sürece onlar depar atmaya devam edecekler. İlk defa söyleyeni tenzih ederim, ama defalarca uslanmadan snein her türlü alttan alıp duymazlıktan gelmelerine rağmen ısrarla aynı eleştirleri yapanlara bir kapak şarttır efendim.

Aslında mutlu olmak için maddeye ihtiyacın yok.

Parası olup da onu yiyemeyen mide kanseri olan bir sürü insan var.

En güzel evlerde oturan, villaları olan insanlar var ama ne çare, hastane odasını mesken etmiş..

Küçük yaşta “anne” “baba” kelimesini diyemeyenler var..

Evlat acısı yaşayanlar var..

Var da var..

Sen eğer akşam evine huzurlu giriyorsan, yiyecek yemeğin varsa, şu kış günü evin sıcaksa, sağlık sorunlarınız yoksa, çocuğun bir şey istediği zaman alabiliyorsan, sevdiğin insanlar hayattaysa vs vs yüzlercesini yazabilirim mutlu olman için o kadar çok sebep var ki.Görebilirsen…..

Back
X