canım nıye bunlara takılıyorsunkı
bak ınsanlar ev almıslar ne guzel
olayların bırde ıyı yonlerınden bakın
aman dugunde zaten mılletı eglendırmnek ıcındır
benımde dugunum oldu ama keske olmasaydı canım
burnumdan geldı oyle soylıyeyım sana ..
takılma boyle seylere canım
bak balayına da gıdıyorsun ben onu bıle yapamadım
kıytırık mınıcık bır salonda dugun yaptılar
o paraya balayına gıderdım...
sımdıkı aklım olsa tabı....
kızlar bi konuda çok sinirim bozuluyor.ben pastalı bir dügün organizasyonu yapmak istiyordum fakat nişanlım ve babası pastalı düğün olmaz bizim çevremiz var.yemekli olucaksa olucak onuda şuan ev aldık sıkışığız yapamıcaz dediler.benimde moralim çok bozuldu.Halbuki ben pastalı düğünü 2000 tl ye anlaşmıştım.Bu konusmalar bohça vermeye gittigimiz gün oldu.Şimdi iki hafta sonra nikahımız var ama ben çok sinir oluyorum.herkes soruyo düğün olmucakmı diye yok sadece nikah filan diorum.ama sinirim bozuluyo sordukları için.Sonra dün bi akrabadayız.Bildikleri halde halam yine sordu babama nikahtan sonra birşey olmucakmı diye.babamda "fakirin düğünümü olurmuş " diye espri yapmazmı nasıl sinirlerim bozuldu.ama hiç belli etmedim.Şimdide nişanlımla konuşmuyorum nefret ettim açıkçası beni bu duruma düşürüp çevreme karşı küçük düşürdüğü için.Bide insanlar nikah 15 dk önemli degil gibi kelimeler kullanıyorlar benimle konusurken.diyecek laf bulamıyorum çünkü bende öyle düşünüyorum.ve bu beni sinirden deli ediyor.şuan nişanıda atamıyorum.Şimdi sorucaklar neden diye düğün olmadıgı için desem 6 aydır biliyordun olmayacagını diyecekler.Nasıl katlanıcam bu laflara .şu aptal gün gelsede geçse kimseyi görmesem diyorum.Birde nişanlım ve ailesi dediki nikahtan sonra herkesin kendi parasını ödeyecegi yemek yapıcakmışız bende onu kabul etmedim balayı için hemen bileti nikah sonrasına aldırdım yapamasınlar diye inadımdan.yani böyle yapa yapa iyice sinirlerim bozuldu.şimdide iki hafta kaldı .katlanamıyorum birtürlü.resmen içimden ben ayrılayımda sen babanla kal yine gör gününü demek geçiyor.
çok yazdım ama moralim çok bozuk.nasıl rahatlıcam bilemiyorum.yüzünü bile görmek istemiyorum nişanlımın:2::84::84:
Ben çok düğün meraklısı bir tipimKapı gıcırdasa oynarım o derece yani Önceden derdim ki; "beni kimse nikahtan evlendiremez. Gelinliğimle salına salına saatlerce göbek atmazsam asla evlenmem (?)"...
Sonuç nikahla evlendim; nikahtan sonra eğlence bile yapamadık hahahhaha. Büyük konuştum boğazımda kaldı :))))
Nedeni şu; düğünümüzü kendimiz yaptık, Ankarada pastalı düğün salonları mevsimde 4-5000 lirayı buluyordu. Eee kimse bize alın şu parayı da düğününüzü yapın demedi. Biz de sıkıntıya girmeyelim diye nikahta karar kıldık.
Eşim isteğimi bildiği için üzülmesin diye; "sen üzülme ben evde gelinliği giyer göbek atarım" dedim mesela.
Yazıklarınızla nişanlınızla konuştuğunuz bi yer göremedim ben? Kaçırdım mı acaba? Ondan ayrılmayı, nişanı atmayı düşüneceğinize neden oturup; "ben salon düğününü cok istiyorum . Nikah içime sinmiyor. Bunu değiştirmek istiyorum" demiyorsunuz...
Surat asmak yerine oturup konuşun. Bir kez evleniyorsunuz sonuçta. Kırılarak, inatlaşarak, küserek çözülmez bu işler maalesef. Elinizde patlar.
Benim düğünümde pek hayal ettiğim gibi olmadı açıkçası. Ve hevesimi Allah ömür verirse inşallah, oğlumun sünnetine saklıyorum.
Onun sünnetini bizim 10. evlilik yıldönümüne denk getirip, "oğlumuza sünnet yapıyoruz" adı altında, kendimize 2.düğün yapalım diyoruz.
Beyaz tuvalet de giyicem kısmetse, gelinlik gibi.
Sen de belki öyle bişey yapabilirsin ileride
hay aklınla bin yaşa bu benimde aklıma yattı hemen eşime anlatmam lazım
napsam acaba oğluşumu hemenmi sünnet ettirsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?