- 6 Şubat 2017
- 7
- 1
- 1
- 35
- Konu Sahibi melankolikkiz
-
Tanistigimizda boyle degildim kac yildr ilac kullaniyodum iyiydim bu yaz biraktim ve bazi olumsuzluklar yasadim yine tekrarladi ve ciddi boyutta fenalasiyorum beynim yok gibi ne isime adapte olabiliyorum ne mutlu olabikiyorum ve ben artik duzelmiycem ona da yüküm diye agliyorum surekli.Hep ayrilalim diyorum ona sacmalama diyo ama ben kndimi kotu hissediyirum aylardir kac doktora gittim bu durum duzelmedi.Hep umutsuzum gözümde sorun olmamasina ragmen herseyi flu göruyrm nasil cocugum olucak ilac kullaniyorum biraksam yine kötü olucam benim yuzumden bunlari yasamasini istemiyorum cok kotuyumAynı sorun bndede vardı üç sene önce uvn gıt gel yaptm bnce bı psikoloğa gorun. Bndeki daha farklıydı. Herseyden mutlu olmaya calış bak esin sna destek oluyorms. Nasl tanıstnz boyle bı durumda orasınıda Merk ettm.. Ama dediğim gibi sen kendını toparlamazsn kimse sna yardm edemez hersy kafada Bitiyor. Saglığından olma bosuna..
Inş duzlr hersy...
Benim de ataklar oluyo 6 aydr sanki beynim yok gibi ise bile gidemiyorum cunku ne duyuyorum ne görüyrm sanki sosyal fobim yoktu simdi insanlarla konusurkn ter basiyo konusamiyorum ben ben degilim sankiLütfen bu psikolojideyken çocuk yapma.Tedavine devam et, ilaçlar uyuştursa bile, dönem dönem ataklar geçiriyodum bende ve fazlaca uyku sorunum vardı evlenmeden önce. Evlendikten sonra düzeldim şükür. Bence mutsuzluğa ve başkalarının sahip olduklarına odaklanmak yerine elindekileri farket ve şükür et.
Düzeldiniz miAynı sorun bndede vardı üç sene önce uvn gıt gel yaptm bnce bı psikoloğa gorun. Bndeki daha farklıydı. Herseyden mutlu olmaya calış bak esin sna destek oluyorms. Nasl tanıstnz boyle bı durumda orasınıda Merk ettm.. Ama dediğim gibi sen kendını toparlamazsn kimse sna yardm edemez hersy kafada Bitiyor. Saglığından olma bosuna..
Inş duzlr hersy...
Niye evlendiniz.O kadar kötüyüm ki umutsuz...Inancim olmasa coktan ölümü tercih ederdim...Yillardr bu depresyon illetinden kurtulamadim ilaclari birakinca tekrarliyor.Bu yaz evlendim ve panik atak gecirdim ilac da kullanmama ragmen surekli fenalasiyorum sanki baska alemde yaşıyor gibiyim kendimi hissetmiyorum...Verimli olamiyorum.Sagolsun esim hep yanimda destek bana.Ben ona yük oldugumu düşünüyorum hep düzelmicem iyi olmicam herkes mutlu yasarken ben bu hastalıkla ugrasicam.Daha yeni evliyim ona da hayati zindan ediyorum.Ben belki hic iyi olmicam dedim istersen ayrilalim dedim benimle yasamk katlanmak zorunda degilsin dedim sen benim kaderimsin ne yssayacaksak beraber yasayalim diyo.Halbuki isimde basariliydim iyiydim simdi insanlarla konusurkn heyecanlaniyorum bayilacak gibi oluyrm bi misafir geliyo yine oyle...Yarin cocugum olsa nasil bakicam ben kendime bile hayrim yok onun hayatina girerek onu da mutsuz ettim hicbirseye yaramayan yasamasi bile gereksiz bi insan oldum ve aklimda sadece gitmek ölmek var cok kotuyum cok
Tanistigimizda boyle degildim kac yildr ilac kullaniyodum iyiydim bu yaz biraktim ve bazi olumsuzluklar yasadim yine tekrarladi ve ciddi boyutta fenalasiyorum beynim yok gibi ne isime adapte olabiliyorum ne mutlu olabikiyorum ve ben artik duzelmiycem ona da yüküm diye agliyorum surekli.Hep ayrilalim diyorum ona sacmalama diyo ama ben kndimi kotu hissediyirum aylardir kac doktora gittim bu durum duzelmedi.Hep umutsuzum gözümde sorun olmamasina ragmen herseyi flu göruyrm nasil cocugum olucak ilac kullaniyorum biraksam yine kötü olucam benim yuzumden bunlari yasamasini istemiyorum cok kotuyum
Sen nasilsinSn yne ıyısn bnm durumumu görsydn halıne sukredrdn bnce bole kotuyum duzlmcm fln dıe düşünme dedmya hersy kafada Bitiyor.. Saglığından olma saglk giderse hersy gıder elındn.. kıymetnı bıl ve once kendn ınan duzelecgne... Yoksa kmse yardm edmzki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?