sadece ölmek istiyorum...

Bosver bacım üzülme belliki insanlardan etkilenen, evlenilcek tip değil yol yakınken kurtulmussun dua et evlenip boşanmamadin 2. Sefer hayirlisi boyleymis bazı seyleri zorlamanın anlamı yok zorla güzellik olmaz. Bundan sonra unutmak için birşeyler bol bol dua mesala ölmek ne demek günaha girme beş para etmez insanlar için.

bn 22 yaşındayım senin yaşın kaç bilemiyorum ama benim erkeklerle olan ilişkilerimden ben şunu anladım : hiçbirinin sözüne inanmayacaksın senden daha iyisini bulduklarında giderler gereksiz türler.

demekki hazır hissetmiyormuş. olabilir böyle şeyler. bundan sonra her tanıştığın insanla potansiyel evlilik gözüyle bakma. sen rahat edersin

demekki hazır hissetmiyormuş. olabilir böyle şeyler. bundan sonra her tanıştığın insanla potansiyel evlilik gözüyle bakma. sen rahat edersin
şu cümlelerin o kadar sığ ve düşüncesizce söylenmiş önyargılar içeriyor ki..ben her tznıştığım insana potansiyel evlilik gözüyle bakmam.hayatıma giren ve evlenelim diyen kendisiyd.yüzük bile aldı taktı.yarıyıl tatilinde nikahlanalım dedi.şimdi dönmüş erteleyelim diyor.hazır hissetmiyorum diyor.beni anlamanı beklemiyorum.umarım sen böyle bişey yaşamazsın.

Siz güldüğünüzde sizi çirkin bulan ve "kendini görsen kendinden ayrılırdın" diyen bir adamdan kurtulduğunuza şükredeceğinize "ölmek istiyorum" diyorsunuz..
:KK57::KK57:
Yeminle konular şaka gibi.
Üyeler de öyle.
Bunu bana şaka yollu bile diyecek bir adam ağzının payını alır :KK11:

Aci cekmeni anlıyorum ama geçer emin ol daha evlenmeden böyle olan bir adamla sakın ama sakın evlenme çok pişman olursun. Dünyada bir tek o yok güçlü ol çok dua et ve yoluna devam et Rabbim çok daha hayırlı birini nasip eder inş.

Hanimlar kadinin ustune gitmeyelim bu kadar zaten uzgun.
Tatlim sana gelince, onceki konulari bilmiyorum okumaya da usendim sadece bu konu hakkinda bisey soyleyecegim.
Su zaman nikah yapalim deyip sonra hazir degilim cart curt diyen bir adamin, ilerde evlendik bi kac sene gecti ama ben alisamadim; ya da evlilik bana gore degilmis demeyecegini bilebilir misin?
Bilebilirsin... cunku der!!
Kendini üz tabi ki ask acisi cekiyorsun; ama parcalama, lutfen..

Kaçan kovalanır.
Net.
Sen kaçacaksın o kovalayacak.
Ve hiç beklemediğin bir anda yeniden arayacak.
Emin ol. ;)

:KK57::KK57:
Yeminle konular şaka gibi.
Üyeler de öyle.
Bunu bana şaka yollu bile diyecek bir adam ağzının payını alır :KK11:
Kesinlikle değmez öyle biri için üzülmeye.Konu sahibini de anlıyorum fakat adam yeterince saygısız zaten.

Kesinlikle değmez öyle biri için üzülmeye.Konu sahibini de anlıyorum fakat adam yeterince saygısız zaten.

O nasıl bir laftır.
Değil sevgilim akrabalarımdan biri bile söyleme cüreti gösteremez.

değmez konu sahibi değmeyeceği gibi ilginizi fazla belli ederek kendinizden uzaklaştırmışsınız sanırım.kesinlikle yazmayın aramayın.

Bir anlık boşluktan neler düşünüyor insan sonra dan pişman olursun bu düşüncelerine zaten

Sevilmedigini, sevilmeye deger bulunmadigini dusundugun icin aci cekiyorsun sadece. Bir kez sen ona kopek gibi davransan, sana yaptigi gibi gulusune durusuna kusur bulup sacmalatsan kendine olan guvenin tekrar gelir, olmek istemek gibi bir dusunceyi silersin kafandan komik bulursun. Ayrica iyi ki ayrilmissiniz bence, sevme boyle kaypak bir adami.

Çok yanlış çok. ..Ne demek"elin adamı için ölmek istiyorum. ??üstelik henüz bir hayatı paylasmamissiniz bile..gerçekte nasıl bir adam olduğunu bilmiyorsunuz aslında. .aynı çatı altında yaşamadan gerçekten birini tanımak çok zor..
Birakin nişanlı olmayı ben 18 yıllık kocam için bile ölmek istemem beni bırakırsa. .
Bu hayatta sadece evlatlarım için ölürüm gerisi hikaye...

Onunla mı doğdun da onsuz öleceksin? Analar ne yiğitler doğurmuş.:cool:

iyi de adam 4 ay sonra iyi işe başlayacak vs diyorsunuz

ne malum 4 ay sonra bir gelsin ondan sonra demiş

ayrıca yarıyıl tatilinde evleneceksek en az 2 ay önce hazırlık başlar değil mi

son anda yarıyıl tatili bitti ama benimle evlenmedi olur mu

ayrıca da küçük değilsiniz ki bilememiş diyelim

sakin olun
evlenirse evlenir evlenmezse de paşa keyfi bilir

başka adam mı yok

Back
X