- 29 Aralık 2015
- 8.774
- 260.594
- 598
- Konu Sahibi perimasali8
Acı çekeceğine inanıyorsan , bence fazlasıyla çektir, burnu sürtsün

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunu yapmak için şu an elimde hiçbir fırsat yok.Acı çekeceğine inanıyorsan , bence fazlasıyla çektir, burnu sürtsün![]()
şu cümlelerin o kadar sığ ve düşüncesizce söylenmiş önyargılar içeriyor ki..ben her tznıştığım insana potansiyel evlilik gözüyle bakmam.hayatıma giren ve evlenelim diyen kendisiyd.yüzük bile aldı taktı.yarıyıl tatilinde nikahlanalım dedi.şimdi dönmüş erteleyelim diyor.hazır hissetmiyorum diyor.beni anlamanı beklemiyorum.umarım sen böyle bişey yaşamazsın.demekki hazır hissetmiyormuş. olabilir böyle şeyler. bundan sonra her tanıştığın insanla potansiyel evlilik gözüyle bakma. sen rahat edersin
Siz güldüğünüzde sizi çirkin bulan ve "kendini görsen kendinden ayrılırdın" diyen bir adamdan kurtulduğunuza şükredeceğinize "ölmek istiyorum" diyorsunuz..
Kesinlikle değmez öyle biri için üzülmeye.Konu sahibini de anlıyorum fakat adam yeterince saygısız zaten.
Yeminle konular şaka gibi.
Üyeler de öyle.
Bunu bana şaka yollu bile diyecek bir adam ağzının payını alır![]()
Kesinlikle değmez öyle biri için üzülmeye.Konu sahibini de anlıyorum fakat adam yeterince saygısız zaten.