Sadece oral seks yapıyoruz

Yahu pesss.
Arkadaş cinsellik yaşamamanıza engel hiçbir şey yok adam cinsel ilişkiye giremiyor.
Karısı borazanı almış eline gelen geçene iktidarsızdı diye anlatıyor.
Sizin hala kafanız karışık…
Ömür boyu oralla mı rahatlayacaksın.

Aktif cinsel hayatın hiç olmamış, olması gerekeni bilmediğiniz için sarılip uyumak lütuf gibi geliyor te Allahım.

Adam isterse yalasın yutsun hiç biri vajina hazzı veremez.

Birde terbiyesize bak anlatacakmış, aylar geçmiş neden anlatmıyor.
Bir kere penisi sertleşmemiş siz daha ne bekliyorsunuz.

Al bi peluş ayı ona sarıl uyu…

aşko seni düşünmesi, sen odaklı olması harika, adam seni diliyle bitiriyor buda süper, olay şuki adam neden bitme, boşalma ihtiyacı hissetmiyor? mast bağımlılığımı var, farklı bi fantezisimi var bunu açıkça konuşmalısınız bunda kırılacak bişeyde yok, bana düşşen bişe varsa yaparım gibisinden söyle illa aşağılaman şart değilki sonuçta ikinizinde başından bi evlilik geçmiş, tecrübelisiniz artık, yatağa girecek boyutta ilişkiniz varsa ki var, bunuda konuşmanız olaan.

eskisinde bulamadığın ilgiyi bulduğun için öyle geliyor sana bacım

Mastürbasyon bağımlılığı varsa ne olur bu benimle ilişkiye girmesine engel olur mu?
Çünkü bunu okuyunca hatırladım daha önce bazı geceler böyle cinsel sohbetler yaparken mast. yaptığından bahsetti

Yorumunuz için teşekkürler gerçekten ben olması gerekeni bilmiyorum sanırım o yüzden bana bu şekilde de iyi geliyor.
Şöyle ki on senelik evlilik o kadar yoğun kavgalarla geçti ki evin içinde eski eşle durduk yere sarıldığımızı öpüştüğümüzü dokunduğumuzu bile hiç hatırlamıyorum.

Hayır engel değil. Aranızda muhtemelen nadiren cinsellik yaşanacak. Bunu kabul ediyorsanız devam edin. Tahminimce oralı şimdilik yapıyor. Eski eşi cinsel hayatımız yoktu demiş. Belki birkaç ay boyunca cinsellik yaşarsınız ondan sonra yine kendini salar diye düşünüyorum. Kendini kısa yoldan tatmin etmeye alışmış zaten

Sizin için cinsellik tam olarak neyi ifade ediyor? Hayatınızda % kaç bir öneme sahip? Daha önce 10 yıl evli kalmış birisi olarak tecrübelisiniz. Tam birleşme olmadan sadece oral seksle evlilik yaşamaya okey misiniz? Bu adamla evlenirseniz cinsellik olmasa da olur diyebiliyor musunuz yani?
Ayrıca mastürbasyon bağımlısı olması ilişkiye girmesine engel değildir. Evli insanlar da bazen tek başına bazen de eşiyle birlikte mastürbasyon yapıyor.

Acaba iktidarsız nı diye geçirdim içimden eski karısı cevabı vermiş zaten.

Doğru diyorsun dokundurmamasından belli.İlginç olan konu sahibinin bunu 1 yıldır anlayamamış olması.Eşi de muhtemelen bu sebeple boşanmış.

olur tabi, baksana oral yapıyo, sen karşısında şekilden şekile giriyorsun, ev müsait, yatak hazır sertleşmiyor, ilişkiye giremiyor işte anlasana kız, hangi erkek durabilir, çatlıycam senin bu saflığına

Evet şimdi düşününce bana da yalan gibi geliyor onu yapıyorsa benim karşımda nasıl durabiliyor?
Dereyi geçene kadar ayıya dayı deme durumu bence bu. Sizi ikna edene kadar oral yaptı, size yetti diyelim. Evlendikten sonra yapacağının garantisi var mı? Hadi birkaç sefer özel bir şey olur, hastalık olur vb. normal ilişki istemez. Ama bu anlattıklarınıza göre adamın bariz sertleşme sorunu var. Ya fiziksel ya psikolojik her neyse doktora gitmesi lazım. Kaç yaşında kadınsınız hiç mi anlamadınız bir terslik olduğunu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…