Sadece oylayabilirsiniz

Hangisi

• Stresli,yuksek maasli is devam.onlar seni atana kadar dene

OY: 27 17,9%
  • Orta halli is,orta halli sorun.

OY: 32 21,2%
  • Azicik asim kaygisiz basim bes bin yeter sana

OY: 92 60,9%

• Ankete Katılan
    151

Dindirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
4.702
5.091
158
39
Hanimlar adli olarak riskli,kariyerli ve yuksek maasli is mi?stresten sac dokulmesi,uykusuzluk...
Zor,kariyersiz,maasi orta is mi?kafa daha rahat.
Coook rahat,bes bin maas alip gunde uc saat calisacagim is mi?ama insanlar basaramadi yapamadi iste diyecekler.

ben işlerle ilgili detay talep ediyorum efenim.
çünkü bunlar ucu çok açık sorular..

Risk nasil bir risk? Yaptirimi olan bir risk mi? Üzerinize bir yük kalmasi söz konusuysa direkt eleyin bu şıkkı.
Yoksa sadece riskli oldugu icin, hata yapmaktan korkup stres yapmak acisindan mi soruyorsunuz?

ben işlerle ilgili detay talep ediyorum efenim.
çünkü bunlar ucu çok açık sorular..
İlki yoneticilik.fakat eleman bulmak zor.para yok hep risk alinan bir is.yasadigim semti de sevmiyorum.ama sadece ben sevmiyor olabilirim herkes wouwww cok sanslisin be diyor...hafta sonu da calisiyorum bazen aksam da.

İkincisi calisan olacagim.kalabalik bir yerde.zor.belki aksam dokuzlara kadar calisip duracagim.kariyer yok.ileride olabilir.ama evimde olacagim kimse de tanimadigi icin aaa yapamadi demeyecek.ama bu oralardan buraya niye dusmus diyebilirler.ilce esenyurt cunku.

Ucuncu secenek butik kucuk bir yer.ama tanidik vee yasasin basaramadi beceriksiz laflari kulagima gelecek.dusman sevinecekmaas dusecek.ama gunde uc saat belki dort saat calisacagim.sorumluluk yok kafa rahat.git yap sporunu,yuksek lisansini.

3 günlük dünya bugün varız yarin yokuz hastalık sahibi mutsuz olacağıma ekmeğimi suya batirir mutlu huzurlu yerim.inan o ekmek yiyeceğin biftekten daha lezzetli olur.insan nutsuzken kafası doluyken ne yedinginden ne ictiginden ne giydiginden ne gezdiginden anlıyor ama muyluyken herşey çok tatlı herşey çok güzel mutluluk verici.bende benzer durumdaydım ama sonra o işten kurtulunca ooooh dedim ne güzel ve keyifli bir kahve ben ne zamandır içmedim kahveyi halbuki hergun içiyordum.

Tabiki yaptirimi var.hapse bile girilebilir

Ben bu şıkkı direkt elerim.

Ben de restoranda calisirken prize kola döküp elini icine sokan, carpilan musterinin davasina bile gitmistim. Mahkemede davali direkt ben oluyordum.

Naaptim, istifa

Borc harc yoksa azicik asim kaygisiz basim.

Her gun onune geliyor ama huzur yok

yani ankette belirttiğiniz üzere üçüncü seçenek bu 3-4 saatlik çalışmaya 5 bin geliri varsa kesinlikle üçüncü seçenek. zira o çalışmaya 5 bin kesinlikle gayet yeterli.
kimsenin dediğine de kulak asma. nasıl mutlu olacaksan öyle yaşa..

valla ben özel sektörde mühendis olarak 10 senedir gece gündüz çalışıyorum azıcık maaş dediğiniz 5000 i almam 7-8 senemi aldı benim ki hala alamayan birsürü insan tanıyorum. şanslı yada genele oranla çok başarılı birisiniz sanırım tebrikler

Sizi çok. yormayacaksa ben ortalama işten yanayım, para her zaman lazım.

Surekli hem calisip hem okudum.yuksek lisansi sinavi dili.hic bos gecirmedim sans degil azim.simdi o azme de uzuluyorum

Surekli hem calisip hem okudum.yuksek lisansi sinavi dili.hic bos gecirmedim sans degil azim.simdi o azme de uzuluyorum
Valla benim şahsen bu ülkede idealistliğim de azmim de bir süre önce bitti geri geleceğini de sanmam. eğer bunca azmettim hiç durup dinlenmedim diye üzülüyorsanız kesinlikle üçüncü seçeneği tercih edin ben olsam hiç düşünmeden onu seçerdim keşke şimdi öyle bir şansım olsa da koşarak gitsem..evli çocuk derdinde vs değilsiniz sanırım şuan. hele de yaş ilerledikçe yemişim kariyerini işini hatta parasını diyor insan. herkesin fikri kendine ama bence hayat kısa yemişim işini milletin takdirini vs...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…