Sadece oylayabilirsiniz

Hangisi

• Stresli,yuksek maasli is devam.onlar seni atana kadar dene

OY: 27 17,9%
  • Orta halli is,orta halli sorun.

OY: 32 21,2%
  • Azicik asim kaygisiz basim bes bin yeter sana

OY: 92 60,9%

• Ankete Katılan
    151
Ven hirsli biriyim yarin bir gun ben daha iyi araca binebilirdim ben yapabilirdim diye bunalima girebilirim.

Önemli olan sizin ne istediğiniz ve ne yapmak istediğiniz. Başkalarının ne düşüneceğime göre yaşamayın. Sonuçta hayat sizin hayatınız.

2.secenegi seçerdim.

Suan mutsuzsunuz 3.istede sizi rahatsız edecek dedikodular olacaksa yine mutsuz olacaksınız mesajlardan anladığım kadarı ile kafanıza çok takarsiniz buda sizi yine mutsuz eder.

Sağlığım yerinde olmadıktan sonra neyleyim işi? Ortada varılmak istenen bir hedef olmayınca ya da hedefe hizmet etmeyince o işin de bir esprisi kalmıyor. Hoş,son zamanlarda "kariyer" adı verilen kavramın bir aldatmacadan ibaret olduğu düşüncesi zihnimi kemirip duruyor ya neyse. Bu nedenle C şıkkı.

Kesinlikle 3. Diğer ikisi aldığınız parayı bile belki doğru dürüst harcayamayacağınız, stresin yoğun olduğu, belki ileride sağlığınızdan olabileceğiniz işler. 3. seçeneğe 5k gayet iyi bir maaş.

Gerçekten yöneticiliği bırakıp butikte her hangi birinin yapacağı işi mi yapmak istiyorsunuz? Bence siz bunalmışsınız. Onca sene okudunuz, lisans, sınavlar vs. Bunların sunucu butikte bitmemeli bence. İş yerininizi sevmiyor ve sağlınızı etkilediğinizi düşünüyorsanız yine iş değiştirin ama eğitim ve kariyerinize uygun olsun. Kimin ne dediği önemli değil. Önemli olan sizin ne hissettiğiniz ama onca sene emekten sonra butik işinin sizi mutlu ve tatmin edeceğini düşünmüyorum.
Bence izin kullanıp tatil yapın. Kendinizi dinleyin.

Günde 10 saat çalışıp yaklaşık 5bin TL aldığım düşünülürse, oyumun rengi belli sanırım.
Günde 3 saatte 5 bin garanti para

konuyla alakasız ama bunu neden yapmış

Yani risk sadece isten atilmak olmaz.sorumluluk cok,imkan yok.hapsr girilebilir bi is riskli

hapse girilebilir de nedir o risk

yaptığım en ufak bir hatada direkt ağır cezada yargılanırım ama mesleğimi bırakmadım 15 yıldır

henüz yargılanmamı gerektirir bir durum da olmadı

neyse 3 saat 5000 var seçeneklerde

orta halli ve diğerindeki maaşın açık halini de yazmalısın

yani diyelim ki 25000 15000 ve 5000 karşılaştırması ile 5000 7500 8500 karşılaştırması aynı olmaz ki

Kendi yaptigim hatada yargilansam bende dert etmem.heeseyin sorumlulugu bende oyle de berbat bi is
10 bin
6,500

Bende ayni şeyleri düşünüyorum. 14 senelik mühendisim. 5000 e 3 saat is bulsam hayatta reddetmem. 10 saat çalışıp 7 8 alacagima.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…