- 28 Mart 2020
- 21.328
- En iyi cevaplar
- 1
- 64.746
- 598
- Konu Sahibi Dindirella
-
Ven hirsli biriyim yarin bir gun ben daha iyi araca binebilirdim ben yapabilirdim diye bunalima girebilirim.Valla benim şahsen bu ülkede idealistliğim de azmim de bir süre önce bitti geri geleceğini de sanmam. eğer bunca azmettim hiç durup dinlenmedim diye üzülüyorsanız kesinlikle üçüncü seçeneği tercih edin ben olsam hiç düşünmeden onu seçerdim keşke şimdi öyle bir şansım olsa da koşarak gitsem..evli çocuk derdinde vs değilsiniz sanırım şuan. hele de yaş ilerledikçe yemişim kariyerini işini hatta parasını diyor insan. herkesin fikri kendine ama bence hayat kısa yemişim işini milletin takdirini vs...
Zimmet muhasebe meseleleri var sanki, bana öyle geldiAdli olarak riskli ne demek?
Yani risk sadece isten atilmak olmaz.sorumluluk cok,imkan yok.hapsr girilebilir bi is riskliAdli olarak riskli ne demek?
Onlar da var da o kismi halledebilirim.daha cok birinin basina bi sey gelme riski var hatta yuksekZimmet muhasebe meseleleri var sanki, bana öyle geldi
İşin içinde birilerinin canı varsa hiç bulaşma zaten. Yap dersin yapmazlar sonra ihale sana kalır. Allah korusunOnlar da var da o kismi halledebilirim.daha cok birinin basina bi sey gelme riski var hatta yuksek
Önemli olan sizin ne istediğiniz ve ne yapmak istediğiniz. Başkalarının ne düşüneceğime göre yaşamayın. Sonuçta hayat sizin hayatınız.İlki yoneticilik.fakat eleman bulmak zor.para yok hep risk alinan bir is.yasadigim semti de sevmiyorum.ama sadece ben sevmiyor olabilirim herkes wouwww cok sanslisin be diyor...hafta sonu da calisiyorum bazen aksam da.
İkincisi calisan olacagim.kalabalik bir yerde.zor.belki aksam dokuzlara kadar calisip duracagim.kariyer yok.ileride olabilir.ama evimde olacagim kimse de tanimadigi icin aaa yapamadi demeyecek.ama bu oralardan buraya niye dusmus diyebilirler.ilce esenyurt cunku.
Ucuncu secenek butik kucuk bir yer.ama tanidik vee yasasin basaramadi beceriksiz laflari kulagima gelecek.dusman sevinecekmaas dusecek.ama gunde uc saat belki dort saat calisacagim.sorumluluk yok kafa rahat.git yap sporunu,yuksek lisansini.
2.secenegi seçerdim.İlki yoneticilik.fakat eleman bulmak zor.para yok hep risk alinan bir is.yasadigim semti de sevmiyorum.ama sadece ben sevmiyor olabilirim herkes wouwww cok sanslisin be diyor...hafta sonu da calisiyorum bazen aksam da.
İkincisi calisan olacagim.kalabalik bir yerde.zor.belki aksam dokuzlara kadar calisip duracagim.kariyer yok.ileride olabilir.ama evimde olacagim kimse de tanimadigi icin aaa yapamadi demeyecek.ama bu oralardan buraya niye dusmus diyebilirler.ilce esenyurt cunku.
Ucuncu secenek butik kucuk bir yer.ama tanidik vee yasasin basaramadi beceriksiz laflari kulagima gelecek.dusman sevinecekmaas dusecek.ama gunde uc saat belki dort saat calisacagim.sorumluluk yok kafa rahat.git yap sporunu,yuksek lisansini.
İlki yoneticilik.fakat eleman bulmak zor.para yok hep risk alinan bir is.yasadigim semti de sevmiyorum.ama sadece ben sevmiyor olabilirim herkes wouwww cok sanslisin be diyor...hafta sonu da calisiyorum bazen aksam da.
iş güvenliği uzmanlığı mı acabaOnlar da var da o kismi halledebilirim.daha cok birinin basina bi sey gelme riski var hatta yuksek
Yok o da bendr sayilur her is bendeiş güvenliği uzmanlığı mı acaba
ama onlar da çok yüksek rakamlar almıyor gerçi
eğer iş güvenliğiyse hiç tercih etmeyin derim
konuyla alakasız ama bunu neden yapmışBen bu şıkkı direkt elerim.
Ben de restoranda calisirken prize kola döküp elini icine sokan, carpilan musterinin davasina bile gitmistim. Mahkemede davali direkt ben oluyordum.
Naaptim, istifa
Borc harc yoksa azicik asim kaygisiz basim.
Yani risk sadece isten atilmak olmaz.sorumluluk cok,imkan yok.hapsr girilebilir bi is riskli
Kendi yaptigim hatada yargilansam bende dert etmem.heeseyin sorumlulugu bende oyle de berbat bi ishapse girilebilir de nedir o risk
yaptığım en ufak bir hatada direkt ağır cezada yargılanırım ama mesleğimi bırakmadım 15 yıldır
henüz yargılanmamı gerektirir bir durum da olmadı
neyse 3 saat 5000 var seçeneklerde
orta halli ve diğerindeki maaşın açık halini de yazmalısın
yani diyelim ki 25000 15000 ve 5000 karşılaştırması ile 5000 7500 8500 karşılaştırması aynı olmaz ki
Bende ayni şeyleri düşünüyorum. 14 senelik mühendisim. 5000 e 3 saat is bulsam hayatta reddetmem. 10 saat çalışıp 7 8 alacagima.valla ben özel sektörde mühendis olarak 10 senedir gece gündüz çalışıyorum azıcık maaş dediğiniz 5000 i almam 7-8 senemi aldı benim ki hala alamayan birsürü insan tanıyorum. şanslı yada genele oranla çok başarılı birisiniz sanırım tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?