Sadece paylaşmak istedim

Berceste23

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2023
151
123
23
29
Merhaba yaklaşık 2 yıl kadar önce birisiyle tanıştım kendisini üniversiteden biliyordum ama tanışmamız olmadı mezun olduktan sonra benim adım atmamla tanıştık ayrı şehirlerdeyiz ama yakınız 1 saatlik yol. Kendisi düzgün yakışıklı adam gibi görünen tiplerden bende güzel bakımlı birisiyim bu yüzden kendime güvenip adım attım. Telefonda görüştük önce biraz zor bi insan normalden farklı bi kafa yapısı var bende uyumlu çözüm odaklı birisi olduğum için herlde iyi anlaşıyoduk. Yüz yüze görüşmemiz az oldu gelemiyodu önceleri işi yoktu vs bende parası yoktur diye üstelemiyodum anlayış gösteriyodum sonradan kendisi memur olarak atandı 1 yıl sonra falan. Ama yinede kapalı bi aile hayatları olduğu için gezmek yeni insanlarla tanışmak vs çok cesareti yoktu böyle şeylere ve evlilik fobisi olan biriydi. Güzel şeye bağlansın sonu herkes bunu ister ben elimden gelen kolaylığı sağladım yani nişan düğün şöyle yaparız çok masraf olmasın vs oda her zman ben senin paragöz o olmazsa olmaz diyen birisi olmadığını biliyorum kalbini biliyorum diyodu gerçekten de iyi niyetli yaklaştım her zman. Ama son 1 yıl hep kararsızlık tutarsızkla geçti ailesi kapalı yapıda olduğu için kendi çevrelerinden olsun istiyodu vs ama kendisi beni iyi bi şekilde anlattı hep onlara ama arkamda da dik bi şekilde duramadı malesef onlar soğuk durunca yani iyi anlaşıyoduk ama artık cesaret edememesi sorun oluyodu gelgitler vs derken toksik ilişkiye dönüşmüştü artık yıprandım ne olacak falan diye düşünmekten.Daha öncede soğukluk olmuştu ama sen bana iyi geliyorsun derdi ama kendisi bana iyi gelmiyodu. Güzel şeyler olabilirdi belki ama bu şekilde bitti hiç bişey yapmadıkları için.Bu arada benim atanma durumum falan olsa gelirlerdi hemen eminim. Ama güzel bi yere başvurdum bu süreçte o bu mesleği istemiyordu şu an sonuç bekliyorum belkide devam etse bu işe kalkışmazdım. Bu açıdan bakıyorum geleceğim daha iyi olacak inşalah kendi paramı kazanacağım. Detaylar fazla ama bu kadarlık yazdım teşekkürler

Son düzenleme:
Nasip de ozaman .Vazgecmek istemis demek ki. İsteyen bir yolunu bulurdu

Nasip de ozaman .Vazgecmek istemis demek ki. İsteyen bir yolunu bulurdu
Tabiki öyle hayırlı değilmiş ben elimden geleni yaptım dedi tamam dedim kem küm edecek tip değilim bende netliği severim ama bu ilişkide belirsizliğe sürüklendim hep dışardan Biraz zman geçince daha iyi anlıyor insan kendinden çok taviz verdiğini

Adamla gerçekten sevgili olduğunuza ve bir ilişkiniz olduğuna emin misiniz ?

Adamla tanışma, adamı sevgililiğe ikna etme, evlenirsek vaatleri verme ve evlilik planlarının hepsini siz yapmışsınız.

Ailenizi, çiçeğinizi, çikolatanızı alıp; adamı istemeye gitmeyince, süreç tamamlanamamış.

Evet artık biz istemeye gidecektik teşekkür ederim böyle dobra yorumları seviyorum. Tek başıma değil tabiki birlikte plan yapıyoduk ama dışardan hep ben ittiriyomuşum gibi görünüyordu evet

Evet artık biz istemeye gidecektik teşekkür ederim böyle dobra yorumları seviyorum. Tek başıma değil tabiki birlikte plan yapıyoduk ama dışardan hep ben ittiriyomuşum gibi görünüyordu evet

Anlattıklarınıza göre, adamı istemeye gitseydiniz de vermezlerdi; "biz biraz düşünelim, size döneriz vb" derlerdi gibi görünüyor.

Neyse, geçmiş gitmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…