Sadece paylaşmak istedim..

Çok üzdün beni ya...Konustun mu hic babanla bunları?

Babamla oturup muhabbet etmedik hiç aslında ben hiç oturup konuşmak istemem içimden gelmez.onun beni anlamasını da beklemm ama ileride bakmam babamada demem çünkü atam o benim atamam

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Anladım...Abilerin varmış en azından sana destek olurlar baban kadar olmasa da

Sagolsunlar abilerim benim için çok degerlidir..herzaman başımın üstünde yerleri vardır..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aslinda insanlar mutsuzluga kendileri itiyorlar allaha sukur goruyorsun baban iyi kotu basina abilerinden ole rabbine sigin sukur et kimseden sevgi dilenme bu baban bile olsa allaha sigindin mi kalbine merhem olur icini isitir :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bosver canım bunu düşünüp te üzülme. Bazı babalar vardır cok gariptiler anlayamayiz.bende baba sevgisi pek göremedim. Öyle işte dedim çıktım kenara. Nezaman evlendim ozaman takmadim anlam vermekte istemedim öyle kabul ettim ama seviyor eminim sadece böyle yetiştik kucukluk ten beri fazla düşünme sen illaki baban seni çok seviyor unutmaaaa

Offf offff şuan sana sımsıkı sarılasım var..

Dilerim birgün aslında senin hiçbirzaman bir baban olmadığını farkettiğinde yetişkin olursun..çünkü yetişkinlikte babana ihtşyacın yok..o çocukkendi..onuda karşılamadı zaten..

Nasıl yardımcı olabilirim bilmiyorum, keşke elimizden gelse ama özellikle hayat zorken onu insanların hele de ailenin zorlaştırması çok üzücü... Allahu Teala seni güçlü kılsın.

Seni sevenlere saril yeter.Baba sevgisi tabiki de muhim ama bazi babalar vardir sevse de gostermez tam tersi surekli bi elestiri.Benim babam da mukemmel degil mesela.Kuzenim var babasina gider sarilir oper imrenirim.Bizim aramizda ole bir bag olamadi.Ama iyidir yine de babam basimizda en azindan.Bizi ele muhtac etmez.Dayagi yoktur kisitlamasi yoktur.Ama iste herkes mukemmel olamiyor.Sıkma canini

ahhh canim benim bunlari yasayan ne yazik ki tek sen degilsin...
bende hep sevgi dilendim
defalarca soyledim anneme
ne olur sev diye yalvarir mi bir insan.
simdi 30 yasindayim ve ne anne ne baba sevgisine ihtiyacim kalmadi.
izleri duruyor ama.
annem cok seviyor beni evlendim ya sinif atladim ya ondan.
bense sarilmam bile anneme babama
8 ay oldu gitmedim de
onlar aramassa aramam.
birde annem babam benim yengeme cok onem veriyordu...
sonra bunlar bozustular.
umarim seninkiler bozusmaz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…