• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sadece paylasmak istemistm amacm esimi aldatmak degil

Hicbir seye kizmiyorum da hatunlarin safligina çok kiziyorum. Sevgili konu Sahibi saniyor ki oteki cibiliyetsiz onun askindan ölüyor unutamiyor aci cekiyor. Yok annem adam catir cutur sevisiyor ve hayatina devam ediyor emin ol. Seni aramasinin tek sebebi de senin onunla değil esinle sevisiyor olmandir. Zira erkeklerin egosu malum organlarina bağlı. Ustelik evli olman onun işine gelir. Hem sevisir hem sorumluluk almaz oh mis. Sen ona ben bosanicam seninle evlenicem de aramayi birakir zaten emin ol.

Bi saf olmayin artik yav. Yil olmus 2015 hala beni unutmadı ölüyor aşkından bik bik. Yav he.

Asla amacım kırmak yada yadırgamak değil öncelikle hakkınızı helal edin.. ben 2 kez nişan attım ilkinde evli kuzeni ile aldattı ikinci nişanımda sevdiği varmıs baska sırf annesi istedi diye benimle nişanlanmış... ilkinde düğünüme 2 hafta kala 2ncisi düğğnüme 1 ay kala bitti.. daha doğrusu terkedildim..

Peki ya benim günahım neydii... eşim üzerime titriyor diyosunuz benim üzerime titreyen kimse olmadı.. bakın o yuzden sizin gibi yuva kuramadım... Gercekten bazen dünyanın adaletsiz oldugunu düşünüyorum.. keşke benide adam gibi seven biri olsada.. bu güzel sünneti hakkıyla yerine getirsem evlenebilsem.. işte sizin düşüncede insanlar evleniyor ama içi alay dışı kalay... bizim gibi temiz insanlarda cırpınıyor... nasıl cıkarım bu bunalımdan diye...

Aklınızı basınıza alın eşinizi sevin sayın... o pislik adamıda kazıyın aklınızdan.. herkes yalancı omu doğru... lütfen artık lütfenn... sonuna kadar açın o gözlerinizi de gerçekleri biraz olsun farkına varın... canım cicim bi yere kadar sonrasıı mahkeme koridorları... neyse hakkınızj helal edinn cok kızdım..

Hicbir seye kizmiyorum da hatunlarin safligina çok kiziyorum. Sevgili konu Sahibi saniyor ki oteki cibiliyetsiz onun askindan ölüyor unutamiyor aci cekiyor. Yok annem adam catir cutur sevisiyor ve hayatina devam ediyor emin ol. Seni aramasinin tek sebebi de senin onunla değil esinle sevisiyor olmandir. Zira erkeklerin egosu malum organlarina bağlı. Ustelik evli olman onun işine gelir. Hem sevisir hem sorumluluk almaz oh mis. Sen ona ben bosanicam seninle evlenicem de aramayi birakir zaten emin ol.

Bi saf olmayin artik yav. Yil olmus 2015 hala beni unutmadı ölüyor aşkından bik bik. Yav he.
10 kere beğendim

Eski sevgiliniz sizi aldatmis.
Siz evlenmissiniz kocanizi aldatma peşindesiniz. (Pardon su an aldatiyorsunuz)
Eski sevgiliniz zaten evli barkli bir kadinla gurursuzca konusmasindan belli nasil bir adam oldugu.
Siz ondan betersiniz.
Acaba aldatmamismidir dogrumu soyluyor demenizden belli zaten. Zira niyetim esimi aldatmak degil diye baslik mantiginizi ortaya koyuyor. (Hayir bu yaptiginizi ne saniyorsaniz)
Vs vs bu boyle uzar gider

. Evlendiginiz adama acidim. Unutamadiysan evlenmeyecektin.

Sen artık evlenmişsin. Evlilik çocuk oyuncağı değil..madem eskisine karşı hala içinde bi şeyler vardı o zaman evlenmeseydin.
O kişiyle hala iletişim kuruyosun kocana haksızlık değil mi? Eğer dönme gibi bi niyetin varsa bari kocanı daha fazla uyutma ya da öbürünü tamamen def et hayatından.

Benim tam 6 senelik bi iliskim vardi evlenmeye karar vermistik ben tatilr gittigimde baska bi kizla birlikte olmus geri döndüğümde kuaforume gitmistim benim kuaforumun ciragiymis hemde onunla bulusacagim icin saclarima fon cektirmeye gittigimde ogrendm o gun bulusmaya gitmedim cunku aldatildigimi öğrendim telefonlarini acmadim defalarca karsima çıktı hic bi aciklama yapmadan bitti dedim... cok israr etti be aldatildim icin bitirdigimi söyledim yalanladi yok oyle birsey dedi ben inanmadim 6 ay hic konusmadim o haber yolladı herzaman biz ayrilinca duydum ki daha öncede cok kez aldatmis o sırada birisi cikti karsima onunla bsiler basladi ve bir sene icinde evlendik benim dgunumden on gun once kacalim o adamla evlnme 6 senemizi mahvetme dedi seviyordum ama yapamadim kaçmadım evlendim hala beni ariyor cok arama dedim farkli numaralardan bana ulasiyor icimde hala ona karsi birseyler bitmedi ama esimide uzmek istemiyorum ben napicami bilmiyorum... :KK43:
Hem beni baskalariyla aldatti diye ayrildim diyorsun,hemde seni aldatan adamla esini aldatiyorsun:((Aldatmak sadece fiziksel degil,dusunceylede aldatilir:(( Kir kicini otur oturdugun yerde derim ben.

ayyyy cok yasayin emi ,bu yoruma bayildim ,tekrar tekrar okuyup guluyorum
Ve aynen katiliyorum..

Macera olur . Aklndan cıkart delikanlı adam olan evli kadına baskasnın namsuna bakmaz...

Ay bayiliyorum bu cok kiskanilan, cok ozenilen iliskilere. Ne hikmetse hepsinde de ya aldatma ya dayak var. Millet neyini kiskansin sizin gozu disarda sevgilinizi ? Hayir angelina jolie ve brad pitt falan misiniz siz neyinizi kiskanip iftira atacaklar allah askina ya

Bizimki herkesin imrendiği süper bir ilşkiydi falan demişsiniz ya bu bana inandırıcı gelmedi kusura bakmayın.Sizin ki öyle bir ilşkiymiş ki aldatıldığınızı duyduğunuz an hemen inanmış ve ilşkiyi bitirmişsiniz.Ayrıca aldattığına dair elinizde kanıt da yokmuş zira şu an acaba aldatmadı mı diyorsunuz....
Siz ona zaten hiç güvenmemiş ve her an aldatılmayı beklemişsiniz yani sizin ki sandığınız gibi süper bir ilşki değilmiş.
Gelelim bugüne bu şahıs diyelim sizi aldatmadı ama şu an evli bir kadını arayıp ayartmaya çalışabilecek seviyede biri.Siz bu adam için mi konu açıyorsunuz?Değer mi?
Evliliğinizde sorun var.Eşimi seviyorum demişsiniz seven insan aklına başkasını sokmaz.Ben evliyim eşimi seviyorum hadi selametle der ve bir daha o kişi ile görüşmez.
Ya bide şu yok beni sesinden mahrum etme edebiyatları falan sizi etkiliyor mu gerçekten?

Back
X