Sadece primle çalışmak

Haklısınız. Zaten içim rahat etmiyor hani kabul etme düşüncem olunca içimde bi sıkıntı oluyor. Adamın ısrarını görseniz ama kesinlikle satış var prim alıcaksın emin ol diyor ama işte bişeler eksik geliyor
Maaş vermemek bana kalırsa çok uç bir durum. Yani ınsanlara dil dökmek her ay sıkıntıya girmek. Kimse satış için aranmaktan memnun olmuyor

Haklısınız. Ayaklarım geri geri gidiyor zaten. Hayır bide işimi bırakıp geleceğimi de biliyor sende bana güzel bişe sun da seni tercih edeyim bu ne tok satıcıdır anlamadım ki :)
Gerçekten çok pervasız tavırlar içindeler. ( kibar olmaya gayret ettim😊).. nasıl olsa işsizlik var biri razı olur zihniyeti.

Ne bankalarin ne de gsm sirketlerinin aramalarina bakmiyorum bile ki bir de telefondan bir sey alacagim.bana hic mantikli gelmedi.asla kabul etmeyin cok yipranirsiniz.iki uc ay sigortasiz demis bir de.zaten oyle bir isi kabul eden anca o kadar sure dayanir sonra baskasini alirlar oyle oyle sigortasiz insan calistirir cakallar.

Bende şart sundum. Madem prmle çalışcam maaş da olmicak o zaman benim eşim öğretmen hafta sonu gelmem öyleyse dedim. Ona da hayır diyor en yoğun cumartesi günüdür diyor o gün mutlaka arama yapılması gerekir çoğu çalışan evde oluyor diyor. Acil günlerde pazar da çağırabilirlermiş. Bir kaç kişiyle bu iş için görüşmüşler fakat bana çok ısınmışlar (yersen) yapabileceğime inanıyorlarmış. (Kimsenin işine gelmedi demiyorda)
Hayır sakın yeme bu numarayı bak dediğim gibi haftasonları normal çalışan insanlar evde olacak diye daha çok kişiye ulaşılsın diye vermez haftasonlarını. Başka iş çıkar karşına hayrlısı çıksın karşına, hergün gözlerin morarır dilin uyuşur konuşmaktan eşinle olan bağın da zayıflar

Ne bankalarin ne de gsm sirketlerinin aramalarina bakmiyorum bile ki bir de telefondan bir sey alacagim.bana hic mantikli gelmedi.asla kabul etmeyin cok yipranirsiniz.iki uc ay sigortasiz demis bir de.zaten oyle bir isi kabul eden anca o kadar sure dayanir sonra baskasini alirlar oyle oyle sigortasiz insan calistirir cakallar.
Evet, birde iki kere gittim. 2 gittiğimde de habire şu alete şu kadar para verdik, yok şuna şu kadar ödeme yaptık. Hani kazanmasak yapmayız almayız yani demeye getiriyor. Ben maaş da ısrarcı oldukça zaten maaştan daha çok kazanacaksın primle demeye getiriyor. İyi ama içeride sadece web sitesini ziyaret edip veya reklamını görüp arayan insanların aramalarına cevap veren bayanlar var bu bayanlar hem maaş alıyorlar hem prim alıyorlar. Primde giden arama yapmıyorlar gelen aramalar sonucunda kaydını yapıyorlarsa prim alıyorlar. Ve onların ki havuz sistemi toplamda 200 bin satış varsa tamam hepsine prim veriliyor eee ben ? Burda benim karım yok ben farklıyım çünkü tek başıma giden aramaları ben yapacağım çokk saçmas

Hayır sakın yeme bu numarayı bak dediğim gibi haftasonları normal çalışan insanlar evde olacak diye daha çok kişiye ulaşılsın diye vermez haftasonlarını. Başka iş çıkar karşına hayrlısı çıksın karşına, hergün gözlerin morarır dilin uyuşur konuşmaktan eşinle olan bağın da zayıflar
Evet, allah korusun. Eşim zatten öğretmen. Hafta sonu evde belki bi pazarm bile olamicak. Haklısınız reddedicem

Prim dediğiniz şey sattıklarınızdan yüzde almak. Bi işveren nasıl sadece primle çalışmanızı teklif eder şaka gibi. Ne satıyorlar ve ne kadar prim alacaksınız? Bence kabul etmeyin.

Prim dediğiniz şey sattıklarınızdan yüzde almak. Bi işveren nasıl sadece primle çalışmanızı teklif eder şaka gibi. Ne satıyorlar ve ne kadar prim alacaksınız? Bence kabul etmeyin.
Hayır sanki araş satışı yapıyorlar. Eğitim paketler altı üstü hani 1 ayda ne kadar yapabilirm ki 200 bin mi şaka gibi cidden

Evet, birde iki kere gittim. 2 gittiğimde de habire şu alete şu kadar para verdik, yok şuna şu kadar ödeme yaptık. Hani kazanmasak yapmayız almayız yani demeye getiriyor. Ben maaş da ısrarcı oldukça zaten maaştan daha çok kazanacaksın primle demeye getiriyor. İyi ama içeride sadece web sitesini ziyaret edip veya reklamını görüp arayan insanların aramalarına cevap veren bayanlar var bu bayanlar hem maaş alıyorlar hem prim alıyorlar. Primde giden arama yapmıyorlar gelen aramalar sonucunda kaydını yapıyorlarsa prim alıyorlar. Ve onların ki havuz sistemi toplamda 200 bin satış varsa tamam hepsine prim veriliyor eee ben ? Burda benim karım yok ben farklıyım çünkü tek başıma giden aramaları ben yapacağım çokk saçmas
Baska bir enayi bulmalarini soyleyin.cok sinir oldum işsiz insanlari su vicdansizliga mecbur birakmalarina.sizin isiniz varmis kabul etmeyeceksiniz ama elbet biri cikip tamam diyecek caresizlikten.

Hayır sanki araş satışı yapıyorlar. Eğitim paketler altı üstü hani 1 ayda ne kadar yapabilirm ki 200 bin mi şaka gibi cidden
Bence o öneren yakınınıza ayıp olmasın diye çağırdılar. Yani insan utanır böyle bir iş teklif etmeye. Sizin kabul etmeyeceğinizi tahmin etmişlerdir. Resmen kölelik 🤦🏻‍♀️

Satış işi bence başlı başına stresli bir iş. Bir de kazancınız hep bir risk altında olacak, sabit olmayacak, satış yapmalıyım baskısı normal bir satışçıya göre üzerinizde katbekat fazla olacak. Bence değmez bu kadar yıpranmaya. Ha çok zenginseniz, hobi olarak çalışıyorsanız başka tabi. =) Üç kuruş da olsa, sabit bir gelir bana göre çok daha mantıklı. Zira en azından insan ayağını hangi yorgana göre uzatacığını bilir.

Back
X