Sadece sabir istiyorum

Bir_kadin

kardelen
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
2.090
33
116
44
Belçika
Ne cok insafsiz insanlar var ne cok yureksizler var bu dunyada. Kucucuk bir yuvayi ayakta tutabilmek icin insanlardanmi kacmali simdi.. zaten cevre yok dogru durust birde ev sahibi cikti basima..

Kurallar sykici dedik kafamiza gore takildik zamaninda cok genctik sorumsuzduk.. Simdi yasalara gore hareket edelim dedik burnumuzdan geliyor cok sey..

sekiz ay oldu evlenip bu eve tasindik dunyanin kirasi ve sonradan cikan ev sahibinin kamufle ettigi rutubet, küf sorununu kesfettik ve bir kac yerde tadilat yaptirmadi guzellikle soyledik her seferinde once tamam dedi sonra yapmiyorum memnun degilseniz cikin dedi.. Kiracilar dernegine basvurdum mahkemeye verdim.. Tadilat yapmayi kabul etti ama bin bir sorunla ilk once esimin patronunu aradi "adam gibi otursujn evimde oturmayacaksa fabrikaniiz sikayet edecem kacak isci calistiriyorsunuz" diye esimin isini tehlikeye atti.. Telefon ustune telefon acip esime "erkeksen cik disari" diyip o an kiraci beni tehdit ediyor diye polisleri cagirdi.. Ama biz davamizdan vazgecmemekte kararliyiz prosedurlere uymadigi muddetcede boyle devam edecek.. Herkes onlardan illallah demis durumda.. en son adamin dedesinin kasabinin onunden geciyorduk esimle ('ki dedesi oldugunu bilmiyorduk) selam verip gectik yasli basli adam sokak ortasinda bagirmaya basladi hakaretlerle tehtitlerle.. Yani biz esimle iki yanliz serseri misali .. kimsesiz bas kaldira kaldira yasamaya calisiyoruz ve dusman kazandik bizim insanimiz bunlari yapan ustelik :((((((((((

Belçika'da mı yaşanıyor tüm bunlar?
Ev sahibi eşinizin iş yerinin telefonunu ve kaçak çalıştığını nerden biliyor?
Ev sahibinin dedesi sizi nasıl tanıyor?
Çok mu içli dışlı olunmuş acaba?
Kafam karıştı.

evet turk ayni mahalledeyiz ve hep ayni memleketlilerin oturdugu bir mahalle.. ev sahibinin dedesi oldugunu bilmiyorduk alisveris yaptigimiz kasapti demekki ogrendiler.. Ev sahibi gomlegini yirtip bizi polise sikayet etti en son ve kendisi bir kac ay once bir adam oldurdu ve birini yaraladi dukkanini soyduklari icin sokak ortasinda cinayet isleyip bizi tehlikeli gostermeye kalkiyor.. Oysa tatiladi yapmayacam dedigi an biz hukuken hakkimizi aramak icin dava oncesi bir anlasma teklif ettik kiraci derneginin araciligiyla... icli disli degildiz kesinlikle..

turk fılımı gıbı..
turk aklı bazen bos ıslere kotuluge daha ıyı calısıyor..davanızdan vazgecmeyın..degıl turk babam olsa bana haksılık edıyorsa karsılıgını bulur

bizde ona kararliyiz ama onlar kalabalik bir aile ve cok vukuatlari var.. Esime bir sey yaparlar diye korkuyorum vazgecek diyorum... esimin calistigi yer turk ve tabii ilk baslarda sormustu esime nerde calisiyorsun diye dogal olarak soylemisti hersey bize kotu olarak donuyor..

Bence hiç fazla uzatmadan taşının başka yere. Hem ev sahibi adam öldürdü diyorsun hem de hala mahkemeye vericez diyorsun. ıyi cesaret ne diyeyim.

Bu kadar dengesiz insanlarla restleşmektense (cinayetten bahediyorsunuz), başka bir yere taşınıp, kafanızın rahat olması, daha mantıklı değil mi.

En iyisi taşının oradan hem birsürü para ödüyorsunuz hemde psikopat ailenin saçma sapan entrikalarını çekiyorsunuz. Hem canınız hem de işiniz risk altında, hiç gerek yok böyle bir inat sürdürmeye. ımkanınız varsa ilk fırsatta uzaklaşın oradan derim, anlattığınıza göre pislik insanlara benziyorlar. Türk falan hiç fark etmiyor adamın kanı bozuk olunca her pisliği yapıyor insanlar...

Herkez aynı şeyi söylemiş bende aynısını söylüyorum madem sorunlar var ev sahibinizde tehlikeli biriyse taşının canım. Böle cinayet minayet işleyen kavgacı tiplemelere bulaşmaya gelmez. Zaten çevreleri genişmiş bide başınızı belya sokmayın bi ev yüzünden. Aynı parayla başka bi yer tutamazmısınız hem kafanız rahat olur huzurunuz kaçmaz.Bu tarz çirkef insanlardan korkacaksın eşinide işinden eder seninde canını sıkar. Sallayın gitsin.

tasinin güzelim iyi kötü bir ev bulup cikin hatta gidip belediye evlerine basvurun ev sahibiyle olan sorunlarinizdan sonra kolay ev verirler size

Bu tip insanların kahrını çekmektense ev değiştirmeyi yeğlerim .

Siz hala ordamısınız taşınmayı düşünmüyormusunuz yani ?

Back
X