Arkadaşlar ben uzun süredir forumu takip ediyorum fakat sadece şampuanın içine katılarak uygulanan bakım kürlerini bulamadım,çok konu başlığı olduğu için gözümden kaçtıysa affedin:26: ben bugüne kadar saçıma hiçbir bakım uygulamadım,açıkcası üşengeç biriyim.Saç uzatmak ya da bakım yapmak için forumda bir çok uygulama okudum ama genelde çoğu kaynatılarak yapılan ya da uzun saatler beklenilmesi gereken formüller.Nette araştırırken bir yerden buldum şampuanın içine 1 kapak fındık yağı,1 kapak tatlı badem yağı,1 kapak hint yağı,1 kapak lavanta yağı ve çamterebentin katıyoruz.ama çamterebentin şampuanı sulandırdığı için 200 ml lik şampuana 10-12 damla 500 mllik şampuana yarım kapak şeklinde uyguluyoruz.Haftada 2,3 kere saça masaj yaparak kullanıyoruz,ben hatta banyoda biraz bekletmeyi düşünüyorum saçımda.Bu formülü daha önceden deneyen var mı?Eğer varsa etkilerini bizimle paylaşsın lütfen.Ben bir de Tresan Isırgan Otlu şampuanın içinde denemek istiyorum bunu ya da Loreal Elseve boyalı saçlar için olan şampuanın içinde.Saçlarımın uzamasını ve daha sağlıklı olmasını istiyorum.Saç rengimi çok sık değiştiririm ve bu zamana kadar hiçbir bakım uygulamadım.Eğer sizlerde sadece şampuanın içine katılarak uygulanan bakım kürleri biliyorsanız burda paylaşalım 
NOT:ben dayanamadım 500 ml lik şampuanıma 1,5 kapak çamterebentin kattım( aktarlar bana 2 kapak demişti,öyle yapsam nolurdu acaba) ve şampuanım sulandı,aman siz dikkat edin.gerçi hala köpürtüyo ama olsun.1 kapağa yakın lavanta yağı koydum ve tatlı badem yagı,hint yagı ve fındık yagını da ayrı ayrı 1 kapak şeklinde değil toplamda 1 kapak edecek şekilde koydum.Çünkü şampuanın arındırıcı özelliği kaybolur ve saçlarım yağlanır diye korktum.tatlı badem yagının oranını diğerlerine göre daha fazla tuttum

NOT:ben dayanamadım 500 ml lik şampuanıma 1,5 kapak çamterebentin kattım( aktarlar bana 2 kapak demişti,öyle yapsam nolurdu acaba) ve şampuanım sulandı,aman siz dikkat edin.gerçi hala köpürtüyo ama olsun.1 kapağa yakın lavanta yağı koydum ve tatlı badem yagı,hint yagı ve fındık yagını da ayrı ayrı 1 kapak şeklinde değil toplamda 1 kapak edecek şekilde koydum.Çünkü şampuanın arındırıcı özelliği kaybolur ve saçlarım yağlanır diye korktum.tatlı badem yagının oranını diğerlerine göre daha fazla tuttum
Son düzenleme: