Sadece sinirim geçsin diye yazıyorum.

Sizin gibi çocuğun öfleyip püflemesine rağmen zorla çağıran istenmediğini bilerek ısrar eden KızI o çocuk daha çok üzer ve sen istedin der

Yazıp rahatlamışsındır umarım. Daha çok yüz verip daha fazla şımartma. Seninde duyguların gururun var. Boşverdiğin anda ondakı değişimi izle. İlgi görmek hoşuna gidiyordur. O yüzden arayı açmıyordur arıyordur. Ciddi bişeyde istemiyor oda belli. Hoşlandığınmış zaten daha fazla duygularını derinleştirme.

Ya senden hoslanmiyor olabilir, ayni hislerle karsilik veremiyor da olabilir ama madem normal sekilde arayip soruyor, muhabbetiniz var, o zaman bu kadar cirkin bi tavırla cevap vermek, triplere girmek neden? Hani hic gorusmeseniz, aramiyor sormuyor olsa bir derece anlarim bunalmasini ama yine de bu nedir cidden?
Nezaket, görgü cok cok cok kiymetli şeyler..

Bir de merak ettim, yanina geldikten sonra içtenlikle kutlayabildin mi dogumgununu ve o nasil bi tavir sergiledi orda?

Ya senden hoslanmiyor olabilir, ayni hislerle karsilik veremiyor da olabilir ama madem normal sekilde arayip soruyor, muhabbetiniz var, o zaman bu kadar cirkin bi tavırla cevap vermek, triplere girmek neden? Hani hic gorusmeseniz, aramiyor sormuyor olsa bir derece anlarim bunalmasini ama yine de bu nedir cidden?
Nezaket, görgü cok cok cok kiymetli şeyler..

Bir de merak ettim, yanina geldikten sonra içtenlikle kutlayabildin mi dogumgununu ve o nasil bi tavir sergiledi orda?

kesinlikle sizin sorduğunuz soruları ben de kendime sorup duruyorum. Çok ama çok Üzgünüm. Tam saldım diyorum arayıp yemeğe gidelim diyor. Bir şey hissetmiyor tamam diyorum paylaştığım şiirin aynısını paylaşıyor.Dimağım almıyor artık. Buradaki herkes beni suçlamış ama ben de bir bakış, bir gülüş görmesem bodoslama dalacak değilim ki!

tabii ki içimden geldiği gibi kutlayamadım. Ama aksine geldiğinde çok güleryüzlüydü. Hatta seni bırakayım falan dedi. Dengesiz herifin teki, gerçekten yüzünü dahi görmek istemiyorum artık.

bayılıyorum size. Bilin bunu. Yüzüm güldü ya:KK70:

Bak şimdi canım kardeşim sen bu herife çok yüz vermişsin o da kendini bir halt sanıp havalara girmiş. Olay bundan ibaret
Verme yüz falan artık salla gitsin boş yere kendini bir şey sanmasın.....böyle tipler ve havaya girmeleri bünyeye zarar.

kesinlikle sizin sorduğunuz soruları ben de kendime sorup duruyorum. Çok ama çok Üzgünüm. Tam saldım diyorum arayıp yemeğe gidelim diyor. Bir şey hissetmiyor tamam diyorum paylaştığım şiirin aynısını paylaşıyor.Dimağım almıyor artık. Buradaki herkes beni suçlamış ama ben de bir bakış, bir gülüş görmesem bodoslama dalacak değilim ki!

tabii ki içimden geldiği gibi kutlayamadım. Ama aksine geldiğinde çok güleryüzlüydü. Hatta seni bırakayım falan dedi. Dengesiz herifin teki, gerçekten yüzünü dahi görmek istemiyorum artık.

Bu ne yahuuuu
Nereli bu çocuk Pakistanlı falan mı , hoşlanıyordur ama cesaret edemiyordur çünkü kendi ülkesinde evlidir...böyle bir senaryo yazdım aklıma başka bir sebep gelmedi çünkü:olamaz:

Öfken gececektir muhtemelen.. Ama geçmesin.. Sana kör kütük aşık bile olsa, sevgili olmak istese bile böyle kaba saba ve saygısız birini kendine layik gorme, hayatina alma.. Naçizane tavsiyem budur..

Sana deģer vermiyor 😕 kendine iyilik yap ve ne nefesini ne de zamanini tüketme bu kişi için..

İstemiyor ama bugün yine aradı. Hey allahım ya sal beni ya da adam gibi sev.
‘Arkadaş’ olarak görüşmek istiyordur. Madem bu durumdan rahatsız oluyorsunuz siz de açık açık konuşun. Ben senden hoşlanıyorum diyin olumsuz cevap verip yine görüşmek isterse de arkadaş olarak görüşmek istemiyorum diyin olsun bitsin.

‘Arkadaş’ olarak görüşmek istiyordur. Madem bu durumdan rahatsız oluyorsunuz siz de açık açık konuşun. Ben senden hoşlanıyorum diyin olumsuz cevap verip yine görüşmek isterse de arkadaş olarak görüşmek istemiyorum diyin olsun bitsin.
22 yaşındaki bir adamın, hele ki zekasına bizzat kefilim, ilgimi anlamaması imkansızdır hanımefendi. Ben bana ilgi duyan biri ile arkadaş olarak dahi görüşmek istemem ki kalp gönül kırmayayım, vebal almayayım. Sorun zaten beni arkadaş görmesi değil ki. Hoşlanmamış olabilir. Enerjisi tutmamıştır. Fiziksel olarak beğenmemiştir. Tamam. Bunlara hep tamam. Ama konu bu değil.

22 yaşındaki bir adamın, hele ki zekasına bizzat kefilim, ilgimi anlamaması imkansızdır hanımefendi. Ben bana ilgi duyan biri ile arkadaş olarak dahi görüşmek istemem ki kalp gönül kırmayayım, vebal almayayım. Sorun zaten beni arkadaş görmesi değil ki. Hoşlanmamış olabilir. Enerjisi tutmamıştır. Fiziksel olarak beğenmemiştir. Tamam. Bunlara hep tamam. Ama konu bu değil.
İşte diyorum ki sizi ‘arkadaş’ olarak çok sevmiş olabilir. İlginizi anladıysa bile salağa yatıp bu arada sırada oluşan arkadaşlığı kaybetmek istemiyor olabilir. Erkekler kadınlar ile bir değil ne yazık ki hatta her insan bir değil hepsi ayrı bir alem. Onun için kendisinden hoşlanan bir kadınla arkadaş olarak görüşmek sorun olmayabilir. Belki hoşuna bile gidiyordur.Kesin bir sonuç istiyorsanız 22 yaşındaki bu beyfendiye bir yetişkin gibi açık açık konuşur olayı kesin sonuca bağlarsınız olur biter, sizin hayatınız.

Zeka sıkıntısı yok beyfendi ‘Sevgili’ anlamında görüşmek istemiyor hepsi bu bence.

Bence hem okuz hem de ciddi zeka sikintisi var. Kiz aramis o kadar gel diyor dogumgunu oldugunu bilmiyor mu sanki? Ilgisi yoksa bile okuzlugun alemi yok bence.

Bence hem okuz hem de ciddi zeka sikintisi var. Kiz aramis o kadar gel diyor dogumgunu oldugunu bilmiyor mu sanki? Ilgisi yoksa bile okuzlugun alemi yok bence.
Öküz orası kesin :KK70: ama bence farkındadır ilginin. Zira konu sahibi eski konusunda bi şeyler yazdığını söylemiş beyfendiye resmen anlamamazlıktan gelmiş adam. Uğraşmaya değmez.

Back
X