canım iyi yapıyorsun anlatarak. sana çok net söylüyorum. ortada gercek bir aşk sevgi olduğunda bir erkek anasını babasını bile tanımaz. yemişim eski arkadaşı. çok sevdiği erkek dostlarını bile hiçe sayan adamlar söz konusu arkadaşın cinsi kız olunca gözden çıkaramazlar sence bunun tek sebebi dostluk mu? benim sevgilimin elbette kız arkadaşları olabilir konuştuğu selamlaştığı ama öyle kankalık filan geçecekler bunları. eskiden ben de savunurdum bi kızla erkek gayet dost olabilir neden olamasın diye ama yok anacım olmuyor, bu konuda çok sey yasayarak gördüm ki olmuyor.
enayi gibi hissetmen konusunda da ne desem bilemedim. adam gidip senden sonra kızı eklemiş filan. yani diyeceğim bu sana tecrübe olsun bence bundan sonra daha gözü açık ol ilişkilerinde. bu adamı da at kafandan
Bu yoruma ekleme yapmadan geçemedim,kusuruma bakmayın,ben böyle bir durum yaşadığım için,olayı net şekilde anlıyorum.
Benim de sevdiğim bana inat olsun diye,diğer kız arkadaşın resimlerine yorum yapardı:)) deli olmamak elde değil bu durumda.
Tabi tavrını koyacaksın,ama dediğim gibi olgunlukla ve erkek arkadaşını utandıracak ve düşündürecek şekilde yapmak gerek. Yoksa ne mahalle kelimeleriyle kavga etmeyeceksin, ne de boş bırakmayacaksın

Saygılar.