aslında evlilikten sogudum belkide..2 gune kadar o kadar cok istiyordum erkek arkadasımla evlenmeyi..taki annemle konusuncaya kadar..anneme göre bir söz yüzügü bile takılsa ben artık erkek arkadasımın ailesine hizmet edicekmişim..surekli beni cagıracaklarmıs temizlige oraya buraya..belkide görüştürmiyiceklermiş..ya öyle şeyler söyledi ki inanın sogudum..sevdgimin ailesi tabıkı yapıcam ben..seve seve yaparım ama ne oldu bana bilmiyorum..o kadar cok konustuki belki düşüncelerim degişti..simdi sanki benı aramasa o kadar iyi gib..şehr dısına cıktı bugun inanın o kadar huzurluyum ki uzun zamandır böyle hissetmemiştim kendimi..o uzaklara gdince rahatladım sankii..bilmiyorum cok karısıgım..ama allahtan burası var da kafayı dagıtıyorum...kaydirigubbakcemile3
valla ben ne nişanlıyken nede evliyken kayınvalideme temizliğe gittim,6 senelik evliyim daha hiç temizlik yapmadım kayınvaldemin evinde,bu senin tercihin,nişanlıyken çağırcaklarını sanmıyorum aman çağırırlarsa bir bahane üretip gitmezsin canım,gezmeye giderken falan çağırabilirler ama,onlara uyum sağlamak zorunda kalacağın dönemler olacak tabi,bence flört ederken iyice tanı,nişanıda kısa tutup evlenirsiniz hemen!
çok çabuk etkileniyosun sanırım annenin dediklerinden,annen tedbirli davranmak istiyor bence,anneliğin verdiği koruyuculuk iç güdüsü,senin üzülmeni istemediği için temkinli davranıyor,şimdi nişanı neden atmış olması da önemli,sonuçta o dönem yaşananlar sana ailesinin yapısı hakkında bilgi verebilir.