Hepinize merhabalar..
Lütfen sizlerden bi yorum bekliyorum çünkü ben isin içinden cikamiyorum.
Yaklaşık bundan 20 gün önce cok sevdiğim ve guvendigim bi arkadasim araciligi ile birisiyle tanistim. Guvendigimi belirttim özellikle çünkü bu arkadaş vasitasiyla tanistirilmaya tövbe etmistim.
Neyse biz konuşmaya başladık ama sanki birbirimizi senelerdir taniyor gibiydik ve ben çok kisa bi zamanda neden böyle oldu bilmiyordum alismistim ona hemen hemen her gün bulusyorduk ve ben galiba asik olmuştum.
En son gecen sali buluştuk hersey gayet iyiydi yemek yedik birşeyler ictik sohbet ettik hic bir sorun yoktu yani..
Ertesi gün hic sesi soluğu cikmadi yoğundur dedim ustelemedim,aksam ben yazdim nerdesin napiyosun diye isten ciktim disardayim dedi. Öyle kaldii muhabbet,bi sonraki günlerde hic arayiip sormadi en son sen benimle dalgami geciyorsun sorun varsa acik acik soyle dedim taa ertesi günün aksami bana hastayim çok vuslat yazmis sadece..
Dayanamadim bizi tanistiran arkadasimi aradim.Dedim beni tanistirdigin insan gerçekten on numara güvenilir insanmis dedim. Arkadasta ciddi söylüyorum sandi öyledir ya iyidir nasil gidiyor bu arada dedi. Dedim kardeşim cocugun sesi soluğu kesildi birden, bana isinamadiysa söyleyebilirdi çok kirildim dedim. Arkadasimda çok sasirdi nasil olur ya ben soruyodum çok iyiyiz diyordudenk gelirsem mutlaka konusucam dedi. Bende gerek yok dedim.
Sonra Dun aksam bana yazmis ki ''vuslat5 bilmiyorum ama beni affedebilecek misin??'' diye .. Bende affedilecek bisey yok sadece senden aciklama bekliyorum dedim.. Ve yine dedigimle kaldim yine cvp yok!!
Kizlar ne olur bana birşeyler söyleyin nedense çok kafama taktim ve çok üzüldüm isime kendimi veremiyorum aklima geldikçe sinir oluyorum..resmen benimle dalga geçiyor sizce neden boyle yapiyo olabilir?? Biraz karisik yazmis olabilirim kusura bakmayin şimdiden tesekkurler