• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece soruyorum ``Neden''

zaten açıklamayıyapmış üzgün olduğunuda belirtip affedebilcen mi demiş yani istemiyo işte sen de takma daha.

Hepinize cevaplariniz için tesekkur ederim kizlar.. Benim bu kadar kafaya takmamin sebebini gercekten bende anlamadim ve kendime çok kiziyorum.. Son kez ona okkali birşeyler yazmak istiyorum ne yazabilirim sizce

bazen sessizlik en büyük tepkidir.

Hayırlısı tabiki diyecek bişey yok.. Senin iyi olduğundan emin olmam lazım diyo ara sıra konuşuruz değilmi dedi aptal bide yüzsüz yüzsüz.. sanki ben intihara kalkıştım tee Allahım.. Bende gerek yok dedim

adamdaki özgüvene bakar mısın :-)

en çok yapılan hata; ilk zamanlar bitmek bilmeyen mesajlaşmalar her mesajına cevap vermek, her aradığında konuşmak için zaman yartmak, istediğinde buluşmaya zaman ayırmak işte hatunlar sorun burda. Onlar nasıl böyle yapıpta peşlerine takıyorsa aynısı erkeklere de yapılmalı. gerek ilk tanışma gerek devam eden ilişki.
Merak ettirmiyoruzz.Bakın o mesaja cevap vermeyince nasılda takılı kalıyo kafa.
Bir kaç mesaj atıversin , üç beş kez arasın varsın bakmayalım telefona. Çağırdı mı, gelemem, işim çok. işin yok ama,çok. :) adamlar zorlanıyor bu sefer. egolarına dokunuyor ya.bundan sonraki ilişkilerinde sana bol şans

Back
X