Mesela ben de AŞK ın CİNSELLİKle bağlantılı olduğunu düşünürüm. Yani o erkek aşık olduğu kızla cinsellik düşünmez'e pek inanmıyorum aslında. Ama dediğiniz gibi sadece onun için terketseydi dediğin doğruydu. Cinsellikten kastım, hepsini istemiyor. Sadece biraz nasıl dderler, önsevişme diyorlar ya, onu istiyormuş. Ben de beni bunun için mi bıraktı diye üzülüyordum ama yine her zmn ki gibi geri geldi anlamadım :/
evt cnm ama dediğin gibi "aşk" bağlantılıdır.. sırf cinsellik yok diye terketme varsa aşk yoktur..şahsen böyle biri terkedip geri dönse intikamımı alır iki katı tekmeyi basardımama senin bileceğin bir konu tabii...
Nasıl bir mesaj atmalıyım ki? Egosu şişmesin diye? Aslında ben, onu sevmeme rağmen bitirdiğimi hissettirmek istiyorum. Yani şöyle demeli ; " Beni o kadar çok sevmesine rağmen bitirdi,demek ki gerçekten kırdım..." Ve dediğin gibi, sarılır öperse ağlarım zaten. Bırakmayabilir beni yüzyüze.
Hehe :)) O kadar çakal ki oooooo.... İntikam almak benim gibi duygusal bir insan için zor
o zaman senin için en iyi intikamhiç ilgilenmemek ve hayatını yaşamak olcaktır tatlım ama gerçekten ilgilenmeyeceksin ve yeni birini de bulursan tamamdır
Bu insana intikam sökmez çünkü sevmiyor!
Aynı şeyi benim de eski sevgilim yaptı. Ama arkasından sadece "salak!" dedim.
Sevmediğim biri bana trip atsa, hayatımdan çıksa, intikam çabasına girişse nolur...
Leonela kendine gel artık!
Kendime gelirsem olmaz en iyisi kendimden uzaklaşmakkkk.... Ben de inanmıyorum intikam ın filan bi işe yarayacağını. Ama emin ol senin kadar değil o. Yani "salak" demeyecek. Belki ilk öyle diyecek ama, sonra kafasına takıp geri gelecek.
Canım ya bu çocuk benim gibi değil zaten. Çok kötü biri o.
Ben "salak!" dediysem o ne yapar acaba... :s
Hatta geçen gün bana yine mesaj attığında ben yeni biriyle tanışmıştım, o esnada gördüm yazdıklarını; arkadaşımla beraber gerizekalı diyip dalga geçtik eski sevgilimle.
Yani ben bu kadar duygusuz oluyorsam seninki ne olur kim bilir.
Ne yapıp et. Kendinden uzaklaş madem.
ben olsaydım bitirirdim cnm devam etmezdim amaç belli gibi geldi.ben olsaydım seni istemiyorum artık yolun açık olsun diye msj atardım.Ağadığımı görmesini istemezdim çünküü o zaman halen geri dönebileceğini düşünürdü.Sadece o msjı yazıp hiç cvp vermezdim ne derse desin..
Evet böyle bir şey yaparsam, noldum olur birden bire hehe :))) Amaç eğlenmek. Ciddi bir şeye gelemeyecek kadar gevşek biri. Bit yavrusu
Böyle dyorsun ama çok seviyorsunn sen belli :26: düzeliceğini bilsen emin olsan eminim o adamla evlenmeyi bile düşünürsün. Kimse hakkında net konuşmak istemiyorum düzelir yada düzelmez ama sen bu şekilde devam edersen düzelmez en azında dediğim gibi yaparsan ne oluyor yaa ne oldu falan gibi hep bazı şeylerin yanıtını arar sende sadece o msjı yazıp cvp vermessen tmm dır hep merak içinde kalacaktır. Eğer seni seviyorsa ama gerçkten seviyorsa sen bunu yaptıktan sonra sürekli sana ulaşmaya çalışr 1 hafta veya 2 haftadan bahsetmiyorum. 3 ay uzak kalıp dönmüş ya bu defa 3 ay ayrı kalıp dönmesi birşey ifade etmemeli eğer uzun süre sana ulaşmaya çalışırsa dşün derim... belki son şansı hak eder o zaman
canım bence siz birbirinize uygun değilsiniz. severken bitirmek zor oluyor biliyorum ama kendini zorlayıp hazır bir kere kopmuşken tamamen koparmalısın. iyiymiş, canı isteyince seninle iletişim kursun, istemeyince mesaj atmasın, aramasın sormasın... olmaz yani iyi tatiller kendisine :)
Çok sevdim... Ama artık sevgimi o yanımda yokken hissedemiyorum. Yani mesela dün, annemle babamlayım dedi.Mesaj atamıcam dedi. Tamam dedim. Ve bana geri dönmedi. Normalde, eskiden olsa bunu takardım ağlardım harap ederdim kendimi. Hatta ileri gidip annesi ve babasıylamıydı gerçekten , yksa başka bir kızlamıydı? Diye düşünürdüm. Ama bu ikisini hiç takmadım bile. Gayet sakinim. Keşke kendiliğinden geldiği gibi geri gitse diyorum. Bitirmek, bitiren taraf olmak istemiyorum. Hani bitiren taraf olmanın verdiği bir ego var ya... Hiiiiiiç umurumda değil.Öyle bir egom yok. O eğer düzgün biri olsaydı, en önemlisi ALLAH yolunda olup vicdanlı olsaydı ben onunla maddiyatının eksikliğine, kültür farkına rağmen evlenirdim. Gerçekten. Ama şu durumda bir çok kere güvenimi kırmış biriyle evlenmem. Evet, dediğin gibi 3 ay değil, 3 yıl sonra bile bana gelecek o. Eminim ben. Kendini beğenmişlik değil ama, benim gibi biri onun hayatına sık girmez. Çünkü onu kim çeker ki??? Sığınacağı tek liman benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?