Sadece takılacakmışız, birbirimize hesap sormayacakmışız. Haddini bildirmem lazım!

evt cnm ama dediğin gibi "aşk" bağlantılıdır.. sırf cinsellik yok diye terketme varsa aşk yoktur..şahsen böyle biri terkedip geri dönse intikamımı alır iki katı tekmeyi basardım ama senin bileceğin bir konu tabii...

Son düzenleme:

Nasıl bir mesaj atmalıyım ki? Egosu şişmesin diye? Aslında ben, onu sevmeme rağmen bitirdiğimi hissettirmek istiyorum. Yani şöyle demeli ; " Beni o kadar çok sevmesine rağmen bitirdi,demek ki gerçekten kırdım..." Ve dediğin gibi, sarılır öperse ağlarım zaten. Bırakmayabilir beni yüzyüze.[/QUOTE]

seni sevmiyorum değil ama mantıgım kabul etmıyor olmaz artık gıbı bır mesaj atabilirsin mesela

Hehe :)) O kadar çakal ki oooooo.... İntikam almak benim gibi duygusal bir insan için zor

seni sevmiyorum değil ama mantıgım kabul etmıyor olmaz artık gıbı bır mesaj atabilirsin mesela[/QUOTE]

Şey diyeceğim ona; "Geçmişte söylediğin hiçbir şeyi unutamıyorum. Ve sende de, geçmişi unutturacak bir sen göremiyorum.Her barışmamızda iyiye gideceğine, iyice bırakıyorsun elimi. İyice hastalıklı hale geldik. Ben istemiyorum artık. Mutluluklar dilerim" Desem?

Hehe :)) O kadar çakal ki oooooo.... İntikam almak benim gibi duygusal bir insan için zor

o zaman senin için en iyi intikamhiç ilgilenmemek ve hayatını yaşamak olcaktır tatlım ama gerçekten ilgilenmeyeceksin ve yeni birini de bulursan tamamdır

Son düzenleme:
Bu insana intikam sökmez çünkü sevmiyor!

Aynı şeyi benim de eski sevgilim yaptı. Ama arkasından sadece "salak!" dedim.
Sevmediğim biri bana trip atsa, hayatımdan çıksa, intikam çabasına girişse nolur...
Leonela kendine gel artık!

o zaman senin için en iyi intikamhiç ilgilenmemek ve hayatını yaşamak olcaktır tatlım ama gerçekten ilgilenmeyeceksin ve yeni birini de bulursan tamamdır

Aynen hiç ilgilenmeyeceğim canım . :)) Teşekkür ederimmm.

Kendime gelirsem olmaz en iyisi kendimden uzaklaşmakkkk.... Ben de inanmıyorum intikam ın filan bi işe yarayacağını. Ama emin ol senin kadar değil o. Yani "salak" demeyecek. Belki ilk öyle diyecek ama, sonra kafasına takıp geri gelecek.

Canım ya bu çocuk benim gibi değil zaten. Çok kötü biri o.
Ben "salak!" dediysem o ne yapar acaba... :s
Hatta geçen gün bana yine mesaj attığında ben yeni biriyle tanışmıştım, o esnada gördüm yazdıklarını; arkadaşımla beraber gerizekalı diyip dalga geçtik eski sevgilimle.
Yani ben bu kadar duygusuz oluyorsam seninki ne olur kim bilir.

Ne yapıp et. Kendinden uzaklaş madem.

ben olsaydım bitirirdim cnm devam etmezdim amaç belli gibi geldi. ben olsaydım seni istemiyorum artık yolun açık olsun diye msj atardım.Ağadığımı görmesini istemezdim çünküü o zaman halen geri dönebileceğini düşünürdü.Sadece o msjı yazıp hiç cvp vermezdim ne derse desin..

Evet, kötü... Çok düşüncesiz bencil biri. Kabullenemiyorum işte. Bilirsin, sevdiğim için yakıştıramıyorum ona bu sıfatları... Uzaklaşıcam, soğudum zaten. Arınıcam ondan tatlım

Evet böyle bir şey yaparsam, noldum olur birden bire hehe :))) Amaç eğlenmek. Ciddi bir şeye gelemeyecek kadar gevşek biri. Bit yavrusu

Evet böyle bir şey yaparsam, noldum olur birden bire hehe :))) Amaç eğlenmek. Ciddi bir şeye gelemeyecek kadar gevşek biri. Bit yavrusu

Böyle dyorsun ama çok seviyorsunn sen belli :26: düzeliceğini bilsen emin olsan eminim o adamla evlenmeyi bile düşünürsün. Kimse hakkında net konuşmak istemiyorum düzelir yada düzelmez ama sen bu şekilde devam edersen düzelmez en azında dediğim gibi yaparsan ne oluyor yaa ne oldu falan gibi hep bazı şeylerin yanıtını arar sende sadece o msjı yazıp cvp vermessen tmm dır hep merak içinde kalacaktır. Eğer seni seviyorsa ama gerçkten seviyorsa sen bunu yaptıktan sonra sürekli sana ulaşmaya çalışr 1 hafta veya 2 haftadan bahsetmiyorum. 3 ay uzak kalıp dönmüş ya bu defa 3 ay ayrı kalıp dönmesi birşey ifade etmemeli eğer uzun süre sana ulaşmaya çalışırsa dşün derim... belki son şansı hak eder o zaman

canım bence siz birbirinize uygun değilsiniz. severken bitirmek zor oluyor biliyorum ama kendini zorlayıp hazır bir kere kopmuşken tamamen koparmalısın. iyiymiş, canı isteyince seninle iletişim kursun, istemeyince mesaj atmasın, aramasın sormasın... olmaz yani iyi tatiller kendisine :)

Çok sevdim... Ama artık sevgimi o yanımda yokken hissedemiyorum. Yani mesela dün, annemle babamlayım dedi.Mesaj atamıcam dedi. Tamam dedim. Ve bana geri dönmedi. Normalde, eskiden olsa bunu takardım ağlardım harap ederdim kendimi. Hatta ileri gidip annesi ve babasıylamıydı gerçekten , yksa başka bir kızlamıydı? Diye düşünürdüm. Ama bu ikisini hiç takmadım bile. Gayet sakinim. Keşke kendiliğinden geldiği gibi geri gitse diyorum. Bitirmek, bitiren taraf olmak istemiyorum. Hani bitiren taraf olmanın verdiği bir ego var ya... Hiiiiiiç umurumda değil.Öyle bir egom yok. O eğer düzgün biri olsaydı, en önemlisi ALLAH yolunda olup vicdanlı olsaydı ben onunla maddiyatının eksikliğine, kültür farkına rağmen evlenirdim. Gerçekten. Ama şu durumda bir çok kere güvenimi kırmış biriyle evlenmem. Evet, dediğin gibi 3 ay değil, 3 yıl sonra bile bana gelecek o. Eminim ben. Kendini beğenmişlik değil ama, benim gibi biri onun hayatına sık girmez. Çünkü onu kim çeker ki??? Sığınacağı tek liman benim.

Evet :) Asıl düğüm bu; Biz birbirimize uygun değiliz. Yani o kadar zıt insanlarız ki, buluştuğumuzda bile, yaaa 10 tane düşünceden 1 inde anlaşıyoruz ancak. Yani tuhaf. Buna rağmen nasıl bu kdr bile sürdü bilmiyorum. Bakışlarla ve dokunarak anlaşıyoruz çünkü düşüncelerimiz uymuyor. Mesela ben beyazı seviyorum o siyahı, zıt değil mi? Evet zıt. Amaaaa o siyaha olan sevgisini anlatırken, ben beyaza olan sevgimi anlatırken aynı cümleleri kurar ve aynı sevgiyle anlatırız. Yani bizim bu noktamız benziyor? Umarım anlatabilmişimdir çünkü bu noktaya ben bile bi isim veremedim. Aynen Holidaaaaaaaysss dicem ona hehe.

bencede anlattıklarına bakılırsa , gerçkten hep dönecektir sana fakat sen artık olmayacağına inanmışsın ve kesinlikle bitmesini istiyorsun zaten bazı şeyler bitmiş..yada şöyle yap bir süre bırak bitirme kendi haline bırak normal sekilde devam etsn ilişkiniz o yazarsa yaz vs. belki o bitirir yine bahaneler yaratıp.bilemedim ki bende..

Aynen onu diyorum işte. Eğer gerçekten böyle takmayacaksam, dediğini kabul mü edeyim? Yani acele edip bitireyim mi ya da?

canım bence yüz yüze gelip daha önceki söylediği (sevişme ihtimalimiz yok mu) ve özgür ve rahat bir ilişki istediğinden dolayı sana olan duygularımı yani sevgimi içimde saklayarak seni hayatımda istemiyorum bu şartlar altında seninle olacağını düşünmüyorum gibi bişeyler söyleyebilirsin benden istediklerini ben kendime uygun bulmuyorum diyebilirsin

Şuan da öyle bir isteği yok. Ama mutlaka ki olacaktır. Sorun cinsellikten öte benim için canım. Önemli olan beni sahiplenmesiydi ama baksana rahat takılalım diyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…