Selam kızlar :) Benim konum çok uzun. Merak edenler önceki konularıma bakabilirler. Benim eski sevgilim, hala daha eski !1 Hafta önce geri geldi. 3 ay aradan sonra. 3 ay boyunca tek bir mesaj atmadım. Neymiş, "günaydın demeyi istemiyor muymuşum bazen bende" . Neyse asıl sorum şu; Eski sevgiliniz gelse, sizle barışıp ilişkinize sahip çıkmasını beklerken, size "takılmayı, her şeyi akışına bırakmayı, niye mesaj atmadın etmedin diye sormamayı, öyle canımız isteyince mesaj atmayı, istemeyince atmamayı, canımız istediğinde görüşüp eğlenmeyi,sarılmayı etmeyi" teklif etse, siz kabul eder miydiniz? Çok sevdiğinizi düşünün. Onun hayatınızda olabilmesi adına, resmen bu "takılmayı" kabul eder miydiniz?
Ben kendi fikrimi söylüyorum; Benim için "ya heptir ya hiç" . Ama gerçekten çok seviyorum. Ama bu cümleleri, beni ondan soğuttu sanki. Ne demek yani? Resmen gezelim tozalım , öpüşelim koklaşalım ama birbirimize karışmayalım demek bu. Açıkçası, bitirmek istiyorum. Yüzüne karşı söylerken ağlayabilirim. Ağlamaktan korkuyorum. Ya da ağlasamda etsem de, yüzüne karşı mı söylemeliyim bitmesini istediğimi. Ve biz bugüne kdr bir çok kere ayrıldık barıştık. Bu sefer ayrılıcam, "ya bu nasılsa barışır birkaç ay sonra yine" diye düşünmesini istemiyorum. Çünkü "son" olacak artık ! Ya da msj atmayarak mı bitirsem sessizce. Ya da tek bir mesajla, "seni istemiyorum, yolun açık olsun.". Ne dersiniz? Bir önceki ayrılığımız,kendisinin "cinsellik" isteği yüzünden bitmişti. Ve bana çok kötü bi şekilde "Hiç sevişme ihtimalimiz yok mu?" diye sormuştu. Ben de bir daha bana böyle konuşma dediğim halde, ikinci kez aynı soruyu sorması yüzünden msjına cvp vermeyerek tepkimi koydum. 3 ay sonra geri geldi. O cümlesi için hiçbir özür dilemeden, "ya unutalım geçmişi, hayatı akışına bırakalım" dedi. Napmam lazım fikir verir misiniz kızlar ?
Nasıl bir şey yapmalıyım ki koysun?
canım bu yazdıkların bende söle bi izlenim uyandırdı sen onu çok seviyorsun o ise özgürlügüne düşkün biri. ne demek 3 ay konuşmadık bu nasıl sevgi bence o sizin sevginizi hak etmiyo. bitirmeye gelince eger bukadar çok seviyosanız bunu kendinize yapmayın gidin yüzyüze konuşun.cinsellikten dolayı bi ilişkinin bitmeside ayrı bi konu tabi. kötü bi cümle kullanmış hiç sevişme ihtimalimiz yokmu ne demek sanki sen onunla sevişmeye mecbursun sanki amacı o gibi geldi bana.sen ona kaybetme korkusu vermemişsin nasıl olsa döner bana o benm elimde diyip 3 ay sonra geri dönmüş sana anlayamadım ...
Canım okuduklarımdan yola çıkarak söylemeliyim ki o şahsiyet özgürlüğüne düşkün,eğlenmeyi seven,sıkıya gelemeyen biri.
Sense çok seviyorsun anlaşılan... O nasıl bir sorudur öyle. Ve o sorunun ardından hiç arayıp sormamış.
Resmen "sevişmeyeceksek ben yokum" der gibi... Aşk dediğin böyle bişey olamaz.. Cinsellik için birlikteyse senle yol ver zaten.
Severken çok zor zaten biliyorum ama daha çok acı çekmektense unutmaya bakarsın...
kesın bitir.Yüz yüze deil mesaj at..yüz yüze konusarak bıtırmeyı haketmıyor hem uzgun gorunursen bu onun egosunu şişirir üzüldüğünü bellı etme...hem yuz yuze sarılır oper yıne bıtıremezsınız.ama haketmıyor bence bitsin boşver daha cok uzulursun zamanına yazık olur o herıften bı cacık olmaz tarzını anladım ben onun..oylelerınden uzak dur boswer..burada tecrube konusuyor :)
tabiki öle canım kaybetme korkusu olmayan erkek herşeyi yapar. nişanlımda eskiden benim çok üstüme düşerdi sevgiliylen nezman nişanlandık sogudu sanki benden hep aglattı hep üzdü sevgisine inansamda çok kırılıyordum. bitirme noktasına bile gelmiştim sevdigim halde. ama sonra aileme açıkladım aglattıgını üzdügünü. nişanlım sanıyoduki anlatamaz anlatsada ailesi vazgeç demez ama babam naptı bidaha gelmiceksin burya bu iş bitti kzıımı üzemessin dedi sonra bizimkine dank etti geldi yalvardı yakardı affettirdi kendini. KAYBETME KORKUSU oluştu bizimkinde . :) sonuç ne mutluyum bana çok iyi davranıyo çünkü korkuyo
kaybetme korkusu yaşatmak istiyosan iyi bi ders vermeliisn yoksa bu erkekler düzelmez:)
Eger ayrilmak istemiyosan,
onu merak icinde birak,
gez tozz eglen, aradigindada telefonu mesgule at,
hesap sordugundada musait degildim kusura bakma,
madem hesap sormak yoksun, onada vermek zorunda degilsin.
Bakalim tavri ne olacak?
bence seni seviyo ki senden ayrılamıyo ama yaşamaktanda vazgeçmek istemiyo. istediğimiz zaman arayalım demek ben hayatımı yaşıyım ama sen benim hep elimi tut herşeyimle beni kabul et demek bence. ama biz bayanlar duygusal olduğumuz için böyle bir şeyi kaldıramayız.
hee teli açıp meşgulum deyip dönemmek falan kendinden soğutur bence yapma öyle şeyler.
benim bi arkadaşım vardı oda bu zamana kadar hep kızlarla yaşamış bana teklif etmişti ben olmaz dediğim halde benden senelerce kopamadı. hiç çıkmadık. hayatını yaşadı ama yine bana geldi bana hep derdi sen başkasın biblo gibi evimin bi köşesinde dursan bile bana yeter derdi.
işte senin olayda aynen bu. ben sevmediğim için kopmam hiç zor olmadı aksine geldiğinde her seferinde egolarım şişti.
ama sen seviyosn ve yıpranırsın. bence uzatma bırak ne hali varsa görsün. ona ders vermene gerek yok çünkü erkekler öyle ince ayrıntılatdan anlamaz.
seni hayatımda istemiyorum de ve bi daa arama de yeter. o zaten gerekeni alır üstüne
ama sakın ha sakın geri dönme üzülürsün..
erkekler aşık oldukları kadınlarla kolay kolay cinsellik falan düşünemezler sırf bunun için terkettiyse oyuna sründürmeye falan kalkma bu bile egosunu şişirir bırak gitsin...
bence seni seviyo ki senden ayrılamıyo ama yaşamaktanda vazgeçmek istemiyo. istediğimiz zaman arayalım demek ben hayatımı yaşıyım ama sen benim hep elimi tut herşeyimle beni kabul et demek bence. ama biz bayanlar duygusal olduğumuz için böyle bir şeyi kaldıramayız.
hee teli açıp meşgulum deyip dönemmek falan kendinden soğutur bence yapma öyle şeyler.
benim bi arkadaşım vardı oda bu zamana kadar hep kızlarla yaşamış bana teklif etmişti ben olmaz dediğim halde benden senelerce kopamadı. hiç çıkmadık. hayatını yaşadı ama yine bana geldi bana hep derdi sen başkasın biblo gibi evimin bi köşesinde dursan bile bana yeter derdi.
işte senin olayda aynen bu. ben sevmediğim için kopmam hiç zor olmadı aksine geldiğinde her seferinde egolarım şişti.
ama sen seviyosn ve yıpranırsın. bence uzatma bırak ne hali varsa görsün. ona ders vermene gerek yok çünkü erkekler öyle ince ayrıntılatdan anlamaz.
seni hayatımda istemiyorum de ve bi daa arama de yeter. o zaten gerekeni alır üstüne
ama sakın ha sakın geri dönme üzülürsün..
ayrılamıyor çünkü ayrılık döneminde başka brini bulamamış fakat burda halihazırda elinde olan biri var geri dönmüş çünkü hala bir ihtimal olabileceğini düşünüyor arkadaşın onu sevdiğinden emin bu şahış seven bir erkek böyle bir konu için ayrılmazdı da ztn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?