Sadece uyardım kıskanç, haset oldum

O kadar çok pedofil var ki sizin aklınız almıyor olabilir ama haberlerde bile duymuyor musunuz ayını doldurmamış bebeklere yapılan, düşününce bile midemin bulandığı şeyleri. Ha alıp kullanır diyerek kibarca söylemeye çalışmışsınız anlamamış ben olsam direkt pedofiliden girerdim konuya sertçe. Bebekleri banyo yaparken ifşa etmenin sadece pedofili tarafı da yok. Hiç pedofile denk gelmedi farz edelim, bu çocuk ileride bakalım annesinin bütün mahremini elin insanlarına ifşa etmesini isteyecek mi? Bunlar benim gözümde çocuk istismarı, her ne kadar çocuklara çok üzülsem de böyle düşüncesiz ve bilinçsiz annelerle daha fazla sinir harbi yaşamamak için görüşmemek en mantıklısı.

Çocuğun fotoğrafı çıplaksa ve ortalık pedofili kaynıyorsa, akrabam olmayan bir çocuk bile beni ilgilendirir.
evet çok haklısın ben de karşıyım buna ama çocuğun ebeveyni bir sakınca gormeyince kimsenin elinden bir sey gelmez konu sahibesi gibi yok yere canın sikilir
aslında bence yasak edilmeli belli bir yasa gelene kadar çocukla ilgili paylaşım yapmak

Popüleritesi artsın diye bebeğini kullanan anne demekten başka bişey gelmiyor aklıma,bu kadar mı sosyal medya maymunu olduk,eskiden bebeği sakınırlardı herkesten nazar olmasın diye,şimdi sanki göstermelik doğuruyorlar,,şu instagramdaki sonu "mom" ile biten hesaplara da gıcığım,takipçi arttırıp çocuğu,bebeği üzerinden reklam alıyor,para kazanıyorlar,yuh yani

Ayyy inanmıyorum ya. Lohusalık psikolojisini bozmuş. Neden kıskanıcaksın ki? Çocuk olağanüstü yeteneklerlemi doğdu? Şu annelerin çocuklarını sosyal medya fenomeni yapma çabalarına anlam veremiyorum..

Başkasının çocuğunu paylaşmasına müdahale hakkınız yok.
Annesi düşünür. Annesi düşünmese babası düşünür. Başkasına laf düşmez.
Ha çıplak fotoğraf doğru mu, değil. Ama yine de düşmez.

Not. Her gün 3500 kere falan paylaşıyorum kızımı çevremden biri laf edecek olsa direk ağzının payını veririm laf sokmam.

Özür dileyerek ; görmemişin çocuğu olmuş osurdğunu s.......ğını instagrama koymuş bu ne ya?
Şimdi ilk dişi,ilk daydayı,ilk bilmem nesi fotolarından geçilmez..

bebeğin annesi o
size ne ki
ben olsam ben de aynı tepkiyi verirdim

koskoca kadın aklı yok mu , kendi cocugunu siz ondan daha mı cok düşüneceksınız

o laf da muhtemelen sanane seni mi gerdi olur değil mi
haklısınız kimseye laf düşmez
tercih meselesi
ha ben yapar miyim yapmam ama seninki de beni de kimseyi de ilgilendirmez

Uzmanlar yakın akraba dahi olsa bebeklerin altlarını yanlarinda değiştirmeyin derken bebeğini çıplak internet ortamına koymak tamamen yanlış .... Ayrıca seni ilgilendirmez diyenlerede pes diyorum ... böyle bananeciler bizi ilgilendirmezciler yüzünden çirkinliklerin kötülüklerin önü alınamıyor

çocuk sahibi olunca erdiğini düşünen kadınlardan
Ben artist bir fotomu koyar altına Rouge nın dediği gibi "Çok şükür bugün de huzurluyum, çocuk sahibi olunca erdiğini düşünen ve bununla popi olmaya çalışan kadınlardan olmadığım için" yazardım.
Aslında en güzeli tepki vermemek ama ben tepki vermeden duramazdım sanırım

bu zamanda kimseye karışılmıyor ben olsam karışmazdım.kuzeniniz çok ayıp etmiş ne olursa olsun öyle yazılmaz

o laf da muhtemelen sanane seni mi gerdi olur değil mi
haklısınız kimseye laf düşmez
tercih meselesi
ha ben yapar miyim yapmam ama seninki de beni de kimseyi de ilgilendirmez

Yok öyle demem daha sakin ama ağır konuşurum, sesi içine kaçar karşı tarafın

Bu arada nazar da değmedi kızıma, çok çirkinse demek.

Ay aklıma geldi, doğduğu anı da paylaştım geçen 3 aylık olunca, giyinik doğmayı unutmuş benimkisi.

karışmakla hata etmişssiniz
çoğu anne bebeği üzerinden prim yapıyo bu şekilde
koskoca kadın kendi aklı var fikri var karışmayacaksınız bu kadar basit

Bilmem belkide karışmamam gerekiyordu ama her gün fotoğraf koyuyor bende beğeniyordum ama banyo yaparken çekilmiş fotoğrafını koymasını yanlış buldum uyardım.
Benim facebook Twitter vs hiçbir hesabım yok fotoğraf paylaşma hissiyatını zaten hiç anlamıyorum. Ama bebeğin diğer fotoğraflarını beğenirken banyo fotoğrafını yanlış bulmanızı anlayamadım. Pedofili meselesiyse pedofili bir sapıklıktır. Bir bebeğe o gözle bakabilecek bir canavar giysili ya da çıplak olmasını ayırdetmez. Bebekleri bu canavarlardan korumanın yolu onları giysiyle kapatmak değil. Giysi örtünmek sapıkların önünü kesmez arkadaşım. Yani hayvanlara da tecavüz eden yığınla sapık var napsın insanlar hayvanlarının fotoğrafını saklasın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…