- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.300
- 598
- Konu Sahibi Hayalmeyaldusler
-
evet çok haklısın ben de karşıyım buna ama çocuğun ebeveyni bir sakınca gormeyince kimsenin elinden bir sey gelmez konu sahibesi gibi yok yere canın sikilirÇocuğun fotoğrafı çıplaksa ve ortalık pedofili kaynıyorsa, akrabam olmayan bir çocuk bile beni ilgilendirir.
Popüleritesi artsın diye bebeğini kullanan anne demekten başka bişey gelmiyor aklıma,bu kadar mı sosyal medya maymunu olduk,eskiden bebeği sakınırlardı herkesten nazar olmasın diye,şimdi sanki göstermelik doğuruyorlar,,şu instagramdaki sonu "mom" ile biten hesaplara da gıcığım,takipçi arttırıp çocuğu,bebeği üzerinden reklam alıyor,para kazanıyorlar,yuh yaniKuzenimle 10 gün arayla doğum yaptık ikimizinde kızı oldu. Dün instagramda bebeğinin banyo yaparken çekilmiş fotoğrafını paylaşmış altına da bir sürü hastag eklemiş. Rahatsız oldum sonuçta hesabı gizli değil ya birileri fotoğrafı alıp kullanırsa diye. Watsaptan mesaj attım canım istersen o fotoğrafı kaldır birileri alıp kullanır allah korusun etraf kötü insan dolu diye. Aynen şu mesajı yazdı bana. Önce maşallah de kuzuma bu fotoğraftan ne zarar gelir o bebek daha. Bende canım tabiki maşallah meleğine sadece uyarayım dedim bine yakın takipçin var hepsini tanımıyorsun sonuçta yazdım. Cevap yazmadı. Bugün bebeğinin başka bir fotoğrafını koymuş altına şunu yazmış. Daha şimdiden kıskanılıyorsun bebeğim büyünce ne olacak acaba. Şimdiden popüler olman bazı kıskanç ve hasetleri kudurtuyor yazmış ve gülen yüzler koymuş. Ay şok oldum nasıl böyle birşey düşünür diye çok sinirlendim. Sanırım bir süre kendisiyle görüşmeyeceğim. Haksızmıyım sizce? Bu arada fotoğrafı da kaldırmamış.
bebeğin annesi oKuzenimle 10 gün arayla doğum yaptık ikimizinde kızı oldu. Dün instagramda bebeğinin banyo yaparken çekilmiş fotoğrafını paylaşmış altına da bir sürü hastag eklemiş. Rahatsız oldum sonuçta hesabı gizli değil ya birileri fotoğrafı alıp kullanırsa diye. Watsaptan mesaj attım canım istersen o fotoğrafı kaldır birileri alıp kullanır allah korusun etraf kötü insan dolu diye. Aynen şu mesajı yazdı bana. Önce maşallah de kuzuma bu fotoğraftan ne zarar gelir o bebek daha. Bende canım tabiki maşallah meleğine sadece uyarayım dedim bine yakın takipçin var hepsini tanımıyorsun sonuçta yazdım. Cevap yazmadı. Bugün bebeğinin başka bir fotoğrafını koymuş altına şunu yazmış. Daha şimdiden kıskanılıyorsun bebeğim büyünce ne olacak acaba. Şimdiden popüler olman bazı kıskanç ve hasetleri kudurtuyor yazmış ve gülen yüzler koymuş. Ay şok oldum nasıl böyle birşey düşünür diye çok sinirlendim. Sanırım bir süre kendisiyle görüşmeyeceğim. Haksızmıyım sizce? Bu arada fotoğrafı da kaldırmamış.
o laf da muhtemelen sanane seni mi gerdi olur değil miBaşkasının çocuğunu paylaşmasına müdahale hakkınız yok.
Annesi düşünür. Annesi düşünmese babası düşünür. Başkasına laf düşmez.
Ha çıplak fotoğraf doğru mu, değil. Ama yine de düşmez.
Not. Her gün 3500 kere falan paylaşıyorum kızımıçevremden biri laf edecek olsa direk ağzının payını veririm laf sokmam.
Ben artist bir fotomu koyar altına Rouge nın dediği gibi "Çok şükür bugün de huzurluyum, çocuk sahibi olunca erdiğini düşünen ve bununla popi olmaya çalışan kadınlardan olmadığım içinçocuk sahibi olunca erdiğini düşünen kadınlardan
bu zamanda kimseye karışılmıyor ben olsam karışmazdım.kuzeniniz çok ayıp etmiş ne olursa olsun öyle yazılmazKuzenimle 10 gün arayla doğum yaptık ikimizinde kızı oldu. Dün instagramda bebeğinin banyo yaparken çekilmiş fotoğrafını paylaşmış altına da bir sürü hastag eklemiş. Rahatsız oldum sonuçta hesabı gizli değil ya birileri fotoğrafı alıp kullanırsa diye. Watsaptan mesaj attım canım istersen o fotoğrafı kaldır birileri alıp kullanır allah korusun etraf kötü insan dolu diye. Aynen şu mesajı yazdı bana. Önce maşallah de kuzuma bu fotoğraftan ne zarar gelir o bebek daha. Bende canım tabiki maşallah meleğine sadece uyarayım dedim bine yakın takipçin var hepsini tanımıyorsun sonuçta yazdım. Cevap yazmadı. Bugün bebeğinin başka bir fotoğrafını koymuş altına şunu yazmış. Daha şimdiden kıskanılıyorsun bebeğim büyünce ne olacak acaba. Şimdiden popüler olman bazı kıskanç ve hasetleri kudurtuyor yazmış ve gülen yüzler koymuş. Ay şok oldum nasıl böyle birşey düşünür diye çok sinirlendim. Sanırım bir süre kendisiyle görüşmeyeceğim. Haksızmıyım sizce? Bu arada fotoğrafı da kaldırmamış.
o laf da muhtemelen sanane seni mi gerdi olur değil mi
haklısınız kimseye laf düşmez
tercih meselesi
ha ben yapar miyim yapmam ama seninki de beni de kimseyi de ilgilendirmez
Kuzenimle 10 gün arayla doğum yaptık ikimizinde kızı oldu. Dün instagramda bebeğinin banyo yaparken çekilmiş fotoğrafını paylaşmış altına da bir sürü hastag eklemiş. Rahatsız oldum sonuçta hesabı gizli değil ya birileri fotoğrafı alıp kullanırsa diye. Watsaptan mesaj attım canım istersen o fotoğrafı kaldır birileri alıp kullanır allah korusun etraf kötü insan dolu diye. Aynen şu mesajı yazdı bana. Önce maşallah de kuzuma bu fotoğraftan ne zarar gelir o bebek daha. Bende canım tabiki maşallah meleğine sadece uyarayım dedim bine yakın takipçin var hepsini tanımıyorsun sonuçta yazdım. Cevap yazmadı. Bugün bebeğinin başka bir fotoğrafını koymuş altına şunu yazmış. Daha şimdiden kıskanılıyorsun bebeğim büyünce ne olacak acaba. Şimdiden popüler olman bazı kıskanç ve hasetleri kudurtuyor yazmış ve gülen yüzler koymuş. Ay şok oldum nasıl böyle birşey düşünür diye çok sinirlendim. Sanırım bir süre kendisiyle görüşmeyeceğim. Haksızmıyım sizce? Bu arada fotoğrafı da kaldırmamış.
Yok öyle demem daha sakin ama ağır konuşurum, sesi içine kaçar karşı tarafın
Bu arada nazar da değmedi kızıma, çok çirkinse demek.
Ay aklıma geldi, doğduğu anı da paylaştım geçen 3 aylık olunca, giyinik doğmayı unutmuş benimkisi.
Benim facebook Twitter vs hiçbir hesabım yok fotoğraf paylaşma hissiyatını zaten hiç anlamıyorum. Ama bebeğin diğer fotoğraflarını beğenirken banyo fotoğrafını yanlış bulmanızı anlayamadım. Pedofili meselesiyse pedofili bir sapıklıktır. Bir bebeğe o gözle bakabilecek bir canavar giysili ya da çıplak olmasını ayırdetmez. Bebekleri bu canavarlardan korumanın yolu onları giysiyle kapatmak değil. Giysi örtünmek sapıkların önünü kesmez arkadaşım. Yani hayvanlara da tecavüz eden yığınla sapık var napsın insanlar hayvanlarının fotoğrafını saklasın mıBilmem belkide karışmamam gerekiyordu ama her gün fotoğraf koyuyor bende beğeniyordum ama banyo yaparken çekilmiş fotoğrafını koymasını yanlış buldum uyardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?