• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece uyardım kıskanç, haset oldum

konunun sonuna gelince kesin eltiydi dedim başa döndüm kuzenmis ilginç..
hayatta onun vesilesiyle dünyaya gelen ve buzamana kadar yaptığı en mükemmel şey olduğu için sürekli övgü istiyordur.
altına oyyy seni doğuran anneye kurban olurum.nasıl bir tatliliktir dünyanın en güzel pozunu vermiş.
ee tabiki anneside o pozu yakalamis.maşallah size tü tü tü..
yazsaydiniz sizden iyisi olmazdı muhtemelen:KK51:
bundan sonra karışmayın pardon "kiskanmayin" el kadar bebeği :KK12:

Ne demek napiyorsa yapsin insanlar? Burada soz konusu minicik bir bebegin mahremiyeti.. Yani herkes cocugunu istedigi gibi buyutsun amenna da banyo yaptirirken fotografini paylasmakta nedir? O anne kendi banyo yaparken fotografini paylassin madem? O cocuk kendini koruyamiyor. Eger dili olsa konussa fotografimi koyma dicek. Kim ister ciplak bebeklik fotografinin cumle aleme gosterilmesini? Bu konuda ben anlayisli olamicam yani.. O cocugun gelecegi, mahremiyeti ve guvenligi herseyden onemli !!
E aile içinde kıskanç,haset demediğini bırakmayacak arkandan. Bu benim şahsi görüşüm,yaptığı şey yanlış bile olsa bazı insanları eleştiriyi,uyarıyı kabul edemiyor

Kuzenin tepkisi tam bir görmemiş tepkisi, onu geçtim de siz de karışmayın ama.
1 aylıktı oğlum, facebooka aile fotoğrafı koyduk ilk defa, hemen telefonlar eşimin ailesinden kaldır onu diye.
Bu da itici yani.

o bebeğe yazık ya! daha muhatap olma bu kuzeninle.yarın bir gün bir olumsuz durumla karşılaşınca anlar.bir musibet bin nasihatten evladır.

Hangi sapık düşünce bebeğin banyo resimlerini paylaşır ki. Aklım almıyor gerçekten oğlum 10 aylık ne face ne de instagramda tek kare resmi yok. Kaldı ki banyo resmi koyacağım. Boşverin o kendi kalbinin kirliliğidir. Önemsemeyin

Kaldır diyenler gerçekten iyi niyetten. Ne zaman çocuklarımı koysam nazar değiyor. Ya hasta ya huysuz oluyorlar. Çok güzel de değiller ama göz var göz var.
Konu sahibi arkadaşım takıp üzülme, böyle büyük büyük konuşanların başına gelmeden anlamıyorlar, dilerim o minnacık bebeğe bir şey olmaz.

Çok sinir bozucu bir durum bu tavrı.

Sen iyi niyetinden dolayı, art niyetli olmadığından emin bir şekilde ona bunları yazdın mı? Evet yazdın. Gerisini salla. Niyettir önemli olan. Ne demişler; İyilik yap denize at, balık bilmezse Halik (yaratan Allah) bilir.

Boş ver sıkma canını. Sen üzerine düşen uyarıyı yapmışsın bütün iyi niyetinle. Gerisi onun bileceği iş.

O kuzeninle de ne küs ne de çok samimi ol bundan sonra.

Çıplak bebek fotoğrafı koyan tanıdığım kim olursa olsun uyarırım. Ortalık pedofili dolu. İsteyen istediğini düşünsün. Doğru olanı yapmışsın, bundan sonra karışma demek ki iyi niyetten anlamıyor.

ay inanmıyorum ya. ben olsam katiyen görüşmezdim ezkaza bir yerde karşılaşınca da bir güzel laf sokardım aptala bak küçücük bebeğin nesini kıskanacaksan sanki.

direk emir kıpı kaldır rahatsız etmıs sanırım benı de rahatsız ederdi sonucta yetıskın ınsan onun dogrusuda odur daha guzel tabırle konussan boyle olmazdı belki de onun hareketi de saçma bir bebek doguran kendısı sanki tum kadınların boyle bır gucu yokk galıba ona göre kralice arılar konusuyor diye yazardım vız vız vız :KK70:

Sanaldan topladığı bilmem kaç beğeni tüm o bahsettiklerinizden daha önemli demek kendisi için.
Anne var annecik var.

Karışmamanız gerektiğini öğrenmiş oldunuz, boşverin...

Kuzenin hiç TV izlemiyor haber okumuyor galiba ... Küçücük çocuklara göz koyan pislikler bu dünyada ! Kız olsun erkek olsun... Hayvana bile göz koyuyorlar gerçi o da başka bir şerefsizlik !! Boşver sen üzerine düşeni yapmışsın yarın bir gün neden uyarmadn demez .. hangi kafa ile böyle resimlerini paylaşrlar çocuklarının anlamıyorum zaten kız çocuğu Bir de...Neyse üzülme bir süre uzak dur hatasını elbet anlar

Cahillik işte. Boşverin, küçük bir insanmış.
Uyarmakla iyi etmişsiniz, gerisi kendi bileceği iş.
En azından artık vicdanen rahatsınızdır.

Bu insanlar herhalde internet alemini ufak bir mahallede turlamak ile bir tutuyorlar. Evlerinin içini açıp paylaşanlar, her saniye çek in yapanlar... Kaç kişi böyle takibe alındı, soyuldu. Ama konu savunmasız bir can, bir çocuk olunca daha da hassas.

Karışman hosuna gitmemis olabilir ama sonrasinda o paylasim ve yazilanlar cok çirkin.. Takipcileri de hemen saldiriya gecti mi anlamadan etmeden :KK53:
O paylasimina tepkisiz kal derim, bana mi dedin desen kavga cikacak, laf da anlatabilecegini sanmiyorum.. Ben olsam bundan sonra gayet umursamaz davranirdim; ne kavga ne küslük, gayet cool.. O dusunsun biri dusunecekse..

Kuzenimle 10 gün arayla doğum yaptık ikimizinde kızı oldu. Dün instagramda bebeğinin banyo yaparken çekilmiş fotoğrafını paylaşmış altına da bir sürü hastag eklemiş. Rahatsız oldum sonuçta hesabı gizli değil ya birileri fotoğrafı alıp kullanırsa diye. Watsaptan mesaj attım canım istersen o fotoğrafı kaldır birileri alıp kullanır allah korusun etraf kötü insan dolu diye. Aynen şu mesajı yazdı bana. Önce maşallah de kuzuma bu fotoğraftan ne zarar gelir o bebek daha. Bende canım tabiki maşallah meleğine sadece uyarayım dedim bine yakın takipçin var hepsini tanımıyorsun sonuçta yazdım. Cevap yazmadı. Bugün bebeğinin başka bir fotoğrafını koymuş altına şunu yazmış. Daha şimdiden kıskanılıyorsun bebeğim büyünce ne olacak acaba. Şimdiden popüler olman bazı kıskanç ve hasetleri kudurtuyor yazmış ve gülen yüzler koymuş. Ay şok oldum nasıl böyle birşey düşünür diye çok sinirlendim. Sanırım bir süre kendisiyle görüşmeyeceğim. Haksızmıyım sizce? Bu arada fotoğrafı da kaldırmamış.
Sen fotografin altina masallah subhanallah kalbinde haset olan catlasin yaz :D

Uyarmana hiç gerek yokmuş bence kendisi bilir sonuçta. Ama oyle yazması da ne kadar gıcık bir kisi olduğunu gösteriyor tabi uzak dur boşver

Çocuklarının, bebeklerinin her pozunu anını Vs. Paylaşan annelerin bu ihtimallerin farkında olmadıklarını düşünmüyorum açıkçası. Umursamıyorlar ya da düşünmek istemiyorlar. Çocukları olsam dava açar tek tek sildirtirdim büyüyünce...

Back
X