• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece uyardım kıskanç, haset oldum

Fikir sormayanlara fikir beyan etmemek lazim. Ben boyle daha rahat ediyorum mesela. Gorurum, soylemem. Herkesin akli var der gecerim. Kimseye iyilik yaramıyor, tecrube ettim bol bol.

Piremses sendromuna yakalanmis senin kuzen. Ben dogurdum en guzeli benim. Benim ben ben ben...
Birak ne hali varsa gorsun. Sen her paylasimini begen. Iyice bisey sansin kendisini. Yukselsin bi guzel.

Pis pedofil heriflere malzeme vermeye devam etsin.

Basina gelsin, anlar o zaman.

O kizin yerinde olsam uyarilmak beni rahatsiz ederdi
Ama kirmadan cevap vermeye calisirdim
Foto paylasma kismi komple bana yanlis gelsede cogu kisi tarafinfan normallesmjs durumda
Diger hususta o kizin yazdigi yorum
Bence takma cunku bunu yazabilen bir karakterin cok saglikli bir yapiya sahip oldugunu dusunmuyorum
Senin yerinde olsam gorusmem

Bebeği kıskanmak mı tam kezbanmış :D
Yok konuşun, üzerinize bile alınmayın cümleyi. Görmemiş, okumamış gibi yok sayın.
İnternet anneciliği! Olma yolunda kuzeniniz.

Amaaann kaldırmasın. Sen de gördüğünde es geç hiç yorum yapma.

Belli ki bilinçli değil kötü niyetli insanların olabileceğini göz degecegini falan bilmiyor ya da umursamıyor.

Kuzenimle 10 gün arayla doğum yaptık ikimizinde kızı oldu. Dün instagramda bebeğinin banyo yaparken çekilmiş fotoğrafını paylaşmış altına da bir sürü hastag eklemiş. Rahatsız oldum sonuçta hesabı gizli değil ya birileri fotoğrafı alıp kullanırsa diye. Watsaptan mesaj attım canım istersen o fotoğrafı kaldır birileri alıp kullanır allah korusun etraf kötü insan dolu diye. Aynen şu mesajı yazdı bana. Önce maşallah de kuzuma bu fotoğraftan ne zarar gelir o bebek daha. Bende canım tabiki maşallah meleğine sadece uyarayım dedim bine yakın takipçin var hepsini tanımıyorsun sonuçta yazdım. Cevap yazmadı. Bugün bebeğinin başka bir fotoğrafını koymuş altına şunu yazmış. Daha şimdiden kıskanılıyorsun bebeğim büyünce ne olacak acaba. Şimdiden popüler olman bazı kıskanç ve hasetleri kudurtuyor yazmış ve gülen yüzler koymuş. Ay şok oldum nasıl böyle birşey düşünür diye çok sinirlendim. Sanırım bir süre kendisiyle görüşmeyeceğim. Haksızmıyım sizce? Bu arada fotoğrafı da kaldırmamış.

Sizi tüketenlerden uzak durun!

Back
X