sadece varikosel ameliyatı sonrasında hamile kalanlar listesi

Canım değerlerimiz aşağı yukarı aynı varmı sende bi gelişme benim eşim ameliyat oldu 2 ay önce bütün ümidim 3.ayda artık hayırlısı bakalım. Bizde 20 aylık evliyiz. Ilk 9 ay kendimiz istemedik sonrada olmadı işte. Benim herseyi temiz ama eşimde varikosel çıkınca ameliyat oldu hemen hiç beklemeden kimsenin haberi olmadan sessiz sedasız. Allahim yüzümüze güler inss bütün bekleyenlerin..

Amin canım,her şeyin hayırlısı olsun cümlemiz için. Eşime ilk 1 ay ilaç kullan şu lökositi halledelim sonra bakarız ama varikoselin önemsiz demişti,1 ayın dolmasını bekliyoruz test yapması için. Bu arada ben bu ay ovülasyon testimde pozitifi göremedim,dr a gittim 16 mm yumurtam olmasına rağmen progesteron hormonum 0,2 çıktı. Kafam allak bullak.

Canım merhaba tekrar. Eşim tekrar bir dr a göründü dr hem elle muayene etmiş hemde ultrasonda uzun uzadıya incelemiş,varikosel yokmuş eşimde! özel hastahaneler ameliyat etmek için varikosel demişler, hormon tahlili istedi verdi eşim,yarın çıkacak sonuçlar. Dua et ne olur!!!

Sevindim canım ameliyatla ugrasmayacaksiniz en azından bizde ameliyat olduk ama değerler nasıl çok merak ediyorum ya inş ise yarar ameliyat sende bize dua ett

CANIM M GEMİŞ KONU AMA BEN DE ŞİMDİ SENİN DURUMUNDAYIM. EŞİM MELYAT OLDU 3. AYDAYIZ. VE HAMİLE KALAMADIM .SİZ NASIL BİR SÜREÇ İZLEDİNİZ?

CANIM M GEMİŞ KONU AMA BEN DE ŞİMDİ SENİN DURUMUNDAYIM. EŞİM MELYAT OLDU 3. AYDAYIZ. VE HAMİLE KALAMADIM .SİZ NASIL BİR SÜREÇ İZLEDİNİZ?
Geçmiş olsun cnm......biz ameliyat için çok ısrarcı olduk ve yaptırdık 4 damar bağlanmış....sonuç 3 ay 20 gün sonra hamile kaldım hamile kaldığım ay havuç suyu içti eşim bende yumurtlamada içtim ayrıca ne kadar faydalı oldu bilemiyorum ama ovu testiyle günümü tespit edip preesed jel kullanacaktımki çizginin koyulaşmasını beklerken birden kaybolduğu gün geciktim ama yinede kulanacağım diye jeli kullandım RABBİM neyi vesile etti bilmiyorum ama çok şükür ki hamileyim ....en kısa zamanda sanada tüm isteyenlerede nasip etsin hayırlısıyla.....sormak istediğin bişey lursa cevaplarım cnm

AMİN CANIM.ŞU SÜREVCİ AYIRLISIYLA BİR ATLATSAK..
EŞİM KEÇİ BOYNUZU PEKMEZİ İÇİYOR HER GÜN..dr bize . ay gelin spermiyoram bakalım dedi.yani 3. aya kadar eski üretilenler bitermiş ondan sonra ameliyatın etkisi ortaya çıkıyormuş ama bir umut bekledik. olmadı olamadı...Rabbim evlatla da evlatsızlıkla da imtihan etmesin çok zormuş

öyle cnm bizde tam teste gidecektik ve tüp bebek için randevu almıştımki öğrendik RABBİM çok büyük İNŞALLAH herşey düzelecek ve zzamanında gelecek miniğiniz....ben rahattım 3 ay stres yapmadım nasıl olsa olmayacak diye:)birde havuçsuyunu mutlaka içir cnm.....

havuç suyunu günde kaç kere ne kadar içti acaba canım.
taze olarak mı içti

havuç suyunu günde kaç kere ne kadar içti acaba canım.
taze olarak mı içti
evet cnm katı meyve sıkacağı aldım ve her akşam taze sıkıp içtik hatta ilkgünler bende beraber içtim sonra sadece yumurtlamada içmem gerektiğini öğrendim:)bu arada ameliyat öncesi bu muhteşem üçlü deki ilaçları ve keçiboynuzunu da kullandı.....ilaçların ne kadar tesiri oldu bilmiyorum ama keçiboynuzunun faydasını malesef göremedik.....mesela proxed sayısını düşürdü bir faydası olmadı ama ilaçlar bameliyattan sonrada 1 ay kullandı test olmadığı için faydası ne oldu bilemedik....

merhaba canım,ben henüz hamiş değilim,acele de etmiyorum rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah. Sen de hamilelik konusunda aceleci olma,zamanı gelince rabbim nasip edecek buna inan ve dua et. Biz 2 hafta önce dr a gittik,tekrar spermiogram yapıldı ve sonuçlar eskiye göre çook çok iyi maşallah. İleri hızlı hareketli %6 ydı şimdi %37 ve toplam hareketli %57 ye çıkmış,görünce sevinçten dilimiz tutuldu,bu kadar kısa sürede bu kadar ilerleme beklemiyorduk. 1 ay boyunca sabah akşam keçi boynuzu kürü ve bala çakşır kökü katıp tüketti eşim,sabahları aç karnına muz ve kivi tüketti,bol bol kabak çekirdeği yedi. Lökosit sorunu hala geçmedi ama! Şu an antibiyotik ve klomen kullanıyor. Lökositten dolayı morfoloji düşük biraz %8! Dr sonuçlar için kötü değil ama eksiklikler var dedi.

Bu arada sayımız ml de 28 milyondu ama 16 milyona düşmüş,sayı sürekli değişebilir dedi! sebebi lökosit dedi. İnşallah enfeksiyon sorunumuz çözülürse sonuçlar daha da iyi olacak

merhabalar.benim eşimde de hafif derecede varikosel vardı.hemen ameliyat dediler ama biz olmadık.proflara gittik sayı iyi olmayın dediler.proxed kullandık 4 ay.havuç suyu keçiboynuzu bi de.. dört ay sonunda hamile kaldım çok şükür. morfoloji % 2 idi.bu sepenten tüp bebek diyende olmuştu.tabi ticarete dönmüş bu işlerde..iyi araştırın arkadaşlar..

Mrb kizlar benim esime de bj doktor ameliyat dedi ultrason gecen doktor gerek yok demis kafami karıştı ameliyat gercekten fayda veriyor mu esi ameliyat olanlar ne kadar sa hamile kaldiniz

kızlar benim eşimdede çift taraflı ileri derece vardı eşim ameliyat olmadan iki gün önce hamile kalmıştım bilmiyorduk tabi ameliyatı oldu eşim 2015 ekimde oldu şimdi ikinci bebeğime hamile kaldım ameliyatın sonucu iyi yani çok şükür sadece bebek için değil ilerde ağrı sancı olmaması içinde ameliyat olması lazım demişti dr.

Merhaba kızlar bizde ameliyat olduk çok şükür 31.12.2015 de :) dr promotil verdi eşime 3 ay içeçek . Bişey daha sormak istiyorum ilişkiye kaç gün sonra girdiniz ? Bizim 26 gün oldu ameliyat olalı. Hayırlısıyla hahırlı haberleri alırız inş

Ins. Nerde oldunuz ameliyat bizde istanbuldayiz güzel bir hastahane ve doktor ariyoruz açıkçası

Merhaba arkadaşlar hepinizin yazısını okudum benim eşimde sol kasktan 3.dereceden ameliyat oldu Mersin ünv. Hastanesinde oldu hatta doktor başarılı geçti dedi. 3.ayda kontrole gittik spermiyografi için değerler hemen hemen aynı çıktı. En azından düşmemiş dedim ama açıkçası büyük bir hayal kırıklığı yaşadım 3.aydan çok umutluydum 4.ayı doldurmak üzereyiz doktor 6.ayda ve dokuzuncu ayda da bakacağız dedi. E vitamini ve komodin kulliyor İnşallah bir an önce iyi olur değerler bu süreç çok üzücü Rabbim buradaki herkese nasib etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…