- 3 Mayıs 2011
- 13.821
- 49.075
- 798
- Konu Sahibi Pembe Unal
-
Ya 3 yıl sonra mı çıktı bu alerjiYatakta kullanılmış bir materyale alerjiniz olmasın sakın?
Çünkü evde bir sorun yok, değiştirmişsiniz. Yatak yorgan mekan değişince sıkıntı vermiyormuş.
O zaman geriye tek bir seçenek kalıyor, o da yatağınız.
Yeni bir yatak alamaz mısınız? Bir mağazaya gidip utanmadan yatağa şöööyle bir uzanın, öksürük tutmazsa alın. Nasıl fikir?
Nasıl kalp yetmezliği yaKalp yetmezliği ve reflünün belirtisi bir doktora gitmenizi öneririm. Geçmezse yatağı değiştirin.
Ay yatak fiyatları uçmuşYatağı atsanız. Cidden sıkıntıli bir durum. Çok geçmiş olsun
Yatağı mi değiştirseniz acabaHerkese merhaba,
Artık kendime küfretmeye başladım.
Bebeği olanlar bilir. 1 saat uğraşıp uyuttuğyn bebeğin 5. Dakikada uyanması çok sinir bozucu.
Benim bebeğim ise benim yüzümden uyanıyor
Hanımlar, bizim yatakta bir şry var.
Ne zaman etrafında olsam öksürük tutuyor
Yatınca da oturunca da
3 yıldır kullanıyorum
2 aydır var.
Oğlum sayısız kez uyandı bu yüzden.
Ev değiştirdik yine aynı.
Taşındıktan sonra silindi süpürüldü yatak yine aynı
Yastığımda sorun yok. Aynı yastık yorganla salonda yatınca öksürmüyorum.
Oğlum diş çıkarıyor. Tam 2 saat bağırdı be ağladı. Kucağımda uyuttum. Yatağa oturdum. Hoop 5 dk dolmadan öksürük ve uyanış.
Gece de aynı.
Hafif öksürmekde yetmiyor.
İlla o ciğer çıkacak ağızdan.
Üvey kv dua mı etti acaba yatağında uyuyamasın huzurla diye bilmiyorum
Başın gelen çözümü olan var mı
Başkası uyandırsa sinir olurdum
Psikolojik bence ya. Anestezi sonrası gıcık oluşmuştu bende eve gelince salona yatak yapmıştık koltuk falan. Ama öyle böyle birşey değil çok seyrek bir lan etkiymiş. Allah'ım dikiş bir yandan çocuk uyanmasın bir yandan . Öksürmesemz durmuo saniye başı boğazım gıcıklanıyor. Klima ile ısınıolrduk. O koltuğa ne zaman otursam salonda öksürük olurdu. Sonra doğalgaz gelince kapattım salonu kışın. Bayağ süre maruz kalmayınca unuttum gitti. Artık anlamıştım birde. Yani böyle birşey olabilir. Ya da alerjik birşeydir. Yatağın altında baza altı tozdur. Toz alerjisi veya yatak içindeki bir maddade alerji hassasiyetiniz vardır .Herkese merhaba,
Artık kendime küfretmeye başladım.
Bebeği olanlar bilir. 1 saat uğraşıp uyuttuğyn bebeğin 5. Dakikada uyanması çok sinir bozucu.
Benim bebeğim ise benim yüzümden uyanıyor
Hanımlar, bizim yatakta bir şry var.
Ne zaman etrafında olsam öksürük tutuyor
Yatınca da oturunca da
3 yıldır kullanıyorum
2 aydır var.
Oğlum sayısız kez uyandı bu yüzden.
Ev değiştirdik yine aynı.
Taşındıktan sonra silindi süpürüldü yatak yine aynı
Yastığımda sorun yok. Aynı yastık yorganla salonda yatınca öksürmüyorum.
Oğlum diş çıkarıyor. Tam 2 saat bağırdı be ağladı. Kucağımda uyuttum. Yatağa oturdum. Hoop 5 dk dolmadan öksürük ve uyanış.
Gece de aynı.
Hafif öksürmekde yetmiyor.
İlla o ciğer çıkacak ağızdan.
Üvey kv dua mı etti acaba yatağında uyuyamasın huzurla diye bilmiyorum
Başın gelen çözümü olan var mı
Başkası uyandırsa sinir olurdum
Ama yatakta kullanılan bir materyale alerji olsaydı en baştan beri olurdu, bir de alerji gibi değil aslında bu durum, bence psikolojik bu durumYatakta kullanılmış bir materyale alerjiniz olmasın sakın?
Çünkü evde bir sorun yok, değiştirmişsiniz. Yatak yorgan mekan değişince sıkıntı vermiyormuş.
O zaman geriye tek bir seçenek kalıyor, o da yatağınız.
Yeni bir yatak alamaz mısınız? Bir mağazaya gidip utanmadan yatağa şöööyle bir uzanın, öksürük tutmazsa alın. Nasıl fikir?
Yav belki küf falan tutmuştur. Ne bileyim yıllandıkça ortaya çıkabilir.Ya 3 yıl sonra mı çıktı bu alerji
Yataklar çok pahalı
Ya brn o gıcığı hissediyorum ciğerimdeAma yatakta kullanılan bir materyale alerji olsaydı en baştan beri olurdu, bir de alerji gibi değil aslında bu durum, bence psikolojik bu durum
Ama sonradan da alerji geliştirilebiliyormuş.Ama yatakta kullanılan bir materyale alerji olsaydı en baştan beri olurdu, bir de alerji gibi değil aslında bu durum, bence psikolojik bu durum
Hayır hayır sadece öksürükle kalp yetmezliği falan denilmesi çok komik hatta o yorumu görünce kahkaha attım yok artık diyeYa brn o gıcığı hissediyorum ciğerimde
Şiddetli öksürünce çıkıyor ve rahatlıyorum
Doktorsunuz diye biliyorum biri kalp yetmezliği demiş. Korkmalı mıyım
Sonradan olabiliyor evet ama çok nadir görülen bir durum, bir de öksürük alerji olduğunu göstermez aslında alerji daha çok vücutta döküntü olarak kendini gösterirAma sonradan da alerji geliştirilebiliyormuş.
Ay çok rahatladıııımmmHayır hayır sadece öksürükle kalp yetmezliği falan denilmesi çok komik hatta o yorumu görünce kahkaha attım yok artık diye
Bilemiyorum. Her ihtimali değerlendirmeli bence. Psikolojik değil, alerji kaynaklı ise boşuna maruz kalmış olur.Sonradan olabiliyor evet ama çok nadir görülen bir durum, bir de öksürük alerji olduğunu göstermez aslında alerji daha çok vücutta döküntü olarak kendini gösterir
İnternette öyle yazıyor bacım, inşallah yoktur, sen de internete yatarken öksürük yaz.Nasıl kalp yetmezliği ya
Tribe girdim şimdi
Sadece yatakta oluyor. Otursam bile...
Salında yatınca olmuyor
Bacım internette öyle yazıyor yatarken öksürük inş değildir de hani erken teşhis hayat kurtarır.Hayır hayır sadece öksürükle kalp yetmezliği falan denilmesi çok komik hatta o yorumu görünce kahkaha attım yok artık diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?