• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece yazmak istedim:(

belkiimm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2014
1.651
2.735
133
Ankara
Annem 2 aydır bende açılsın biraz rahatlasın diye getirdik annem genç hicbir sağlık sorunu yok şükür..ilk zamanlar keyifliydi ama zaman geçtikçe çok yorulduğumu farkettim sonra erkek kardeşim geldi iki çocuğuyla iki haftadırda onlar burada 4 çocuk bir kardeş bir koca ve bir anne bütün gün iş halindeyim üstelik benimkilerin ödevleride var.. Annem evi elle geçiriyor birde o burada diye hoşgeldine gelen misafirler hatta içinde yatıya kalanlar bile var..kocamla karı koca ilişkimiz yerlere indi hem çok yorgun oluyorum hem de ev kalabalık onun dışında sohbet bile edemiyoruz kimse biz yatmadan yatmıyor çünkü.sevgili gibi uzaktan bakıyoruz birbirimize. Koyduğum hiç bir şeyi yerindebbulamıyorum..bazen insan sofrayı toplamak istemez öyle uzanmak ister ya imkanı yok yapamıyorum.çocuklar halinden memnun ama derslere yansıyor bu oyun oynamak için konu anlatığımda anlamış gibi yapıyorlar ama boş bakıyorlar. O benim annem yeğenlerim kardeşim utanıyorum böyle düşndüğüm için ama artık gitsinler istiyorum.ne zaman gidecekleri belli değil.eşim bir şey demiyor ama bıktı hissediyorum çünkü çoğu zaman işten geliyor abartısız söylüyorum düğün evi gibi oturacak yer olmadığı için sandalyelerde oturuyor ben zaten hep ayaktayım..ne yapacağımı ne zaman anlayış gösterip gideceklerini bilmiyorum.

Gelin çalışıyor gelemedi oda çocuklara değişiklik olsun hem babaneleride buradayken görsün diye çıktı geldi

kardesiniz calismiyor cocuklar okula gitmiyor mu? enteresan.

neyse onlar gidince annenizi siz getirmissiniz, siz goturursunuz. iste seni goturelim de esimin ailesini davet edicem falan dersiniz eger ki bir bahane lazim geliyorsa.

Hayret doğrusu genelde anneler benimkide dahil damat evinde fazla kalınmaz mantığındadırlar şaşırdım

Uzun sure yatılı misafir çok zor evin düzeni bozuluyor. Gitmeye düşünmüyorlar mi?

İki ay sanki uzun bir süre herhangi bir zorunluluk yok ise bu sefer de siz psikolojik daralacaksınız, öncelik çekirdek ailemiz olmalı tabiki de annemiz kardeşimiz önemli ama sizin bedensel ve ruhsal yorgunluğunuz olduğunda çocuklarınıza ve eşinize nasıl sağlıklı bir ortam sağlayabilirsiniz ki?

[QUOTE="abartısız söylüyorum düğün evi gibi oturacak yer olmadığı için sandalyelerde oturuyor ben zaten hep ayaktayım..[/QUOTE]
ay istemsiz güldüm :KK70: valla çözüm yok gibi oturup gitmelerini bekleyeceksiniz..

İki ay sanki uzun bir süre herhangi bir zorunluluk yok ise bu sefer de siz psikolojik daralacaksınız, öncelik çekirdek ailemiz olmalı tabiki de annemiz kardeşimiz önemli ama sizin bedensel ve ruhsal yorgunluğunuz olduğunda çocuklarınıza ve eşinize nasıl sağlıklı bir ortam sağlayabilirsiniz ki?
Sağlayamıyorum zaten eşim çok mutsuz

Peki anneniz'in bir evi var mı yoksa bir kardeşinize bir sizde mi kalıyor

kardesiniz calismiyor cocuklar okula gitmiyor mu? enteresan.

neyse onlar gidince annenizi siz getirmissiniz, siz goturursunuz. iste seni goturelim de esimin ailesini davet edicem falan dersiniz eger ki bir bahane lazim geliyorsa.
Erkek kardeşim dükkanı var yerine bakacak birileri var yani çocuklardan biri kreşe yazıldı diğeri küçük 4 yasında olan kreş diye önemsemiyorlar herhalde şuan gitmiyor annem uzakta erkek kardeşi 2 saatlik mesafede oturuyor babaneyi görmeye geldiler özetle

Tuhaf olan şu sizi anlıyorum, sonuçta babaanne ise erkek kardeşiniz düşünceli olup iki hafta kalacağına madem uzak kendi evine davet etseydi,çocuklar daha rahat görseydi, neyse sıkmayın canınızı hiç bir şey diyemezsiniz derseniz de bu sefer neden dedim d,ye üzüleceksiniz

Back
X