sadece yazmak istedim....

uyuzum

aşksın sen oğlum.....
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2010
672
12
118
İstanbul
Seni o kadar cok hayal ettim ki, artik bir hayalsin.
ve keşke hayal olmayasın diyesi geliyır dimi insanın
evet hiç arkaya bakmamacasına kanatarcasına geride kalana ise sadece sabır ve hoşçakal demek düşer...kıyamazsın bile beddua etmeye
bakmaya kıyamamışındır dokunmaya.....gözleri için ömür vermissindir ve şonuç ayrılıkta olsa 'o' dur kalbinin sahibi adı eskidir ama kalbindeki yara çok yeni....unutmak bile istemezsin nasip dersin.Allahım onu bana nasip et...ve sen içindeki acıyla yaşamaya çalışırsın.bunun adıda aşk acısıdır...
VE SEN İNADINA DAHA ÇOK SEVER DAHA ÇOK ACI ÇEKER ACINLA AŞKINI BÜYÜTÜRSÜN
kaç kez kalkarsın uykunu bölerek ağlayarak..deli gibi telefonuna bakarsın tek bir çağrı bir msj...ama yoktur o an ölmek istersin ama sonra onsuz ölmek bile istemezsin yada arkandan üzülür diye kıyamazsın çünkü o candır o canındır..kokusunu özlediğindir...ve sen hala umutla birgün gelecek diye bekleyensindir..
uykuya dalamazsın rüyanda görmemek için uyunmak istemezsin rüyanda gördüğün için...kaç kez allahım onu içimden al diye dau etmissindir kaç kez ağlayarak yalvarmısındır..ama olmaz işte yanında değildir.aklını kurcalar kimin yanındadır diye k...ıskançlık kaplar içini sana baktığı gibimi bakar onada ya onu senden çok sevmisse bunlar içini kemirir herkes aman unut der ama o dile kolaydır sevene zor ama inadına hala beklersin yanındaki gitsin yanıma gelsin diye..gurur mu hımm güldürme beni oda kim?zaten onu sevdiğin andan itibaren o yoktur sende sadece aşıksındır
şuanda gelse sarılsa sana eline uzatma beklediğin andır onunla belki mutsuz olacaksındır ama onsuz mutlu olmaktansa onunla mutsuz olmayı yeğlersin kalbinin aklının yüreğinin sahibidir...başkalarını sokarsın hayatına ama sedece hayatına seni...n izin verdiğin kadar ona ait yere uzanamaz dokunamaz bile ama ondada onu arasın o gibi bakmaz o gibi dokunmaz benliğin öylesine o kaplıdır ki başkasıyla birliktelik ihanet gibi gelir birlikte olduğun kişiye değil ama hayatında olmadığı halde ona yine ağlar nefret edersin kendinden ama aynaya bakmaya korkarsın gördüğün yüz yine 'o' dur..
paylaşırsın dimi onu öteki kadınlarda paylaşırsın öyle bir aşkdır ki bunu bile yapabilmisindir...oo eskiden olsa mangalda kül bırakmazdın oysa şimdi külde sensin yananda yakan ise....kendinden fekadarlık yaparsın bi benliğin kalmaz herseyi ...herkesi silersin tek onun bi gülüşüne...niye yok niye yanımda değil isyan edersin özlersin deli gibi nefes alamazsın boğulursun bu sana çok zor gelir ama unutmaz bile istemezsin....adı sende saklı canının içidir canının acıtanda odur canının acısını geçirende.bir haber kahrolası bi haber duymak istersin o haber bi türlü gelmez....o şuanda ne yapar eder bilmezsin evine gider onu sessiz sessiz izlersin deli gibisindir yolda herkese o diye bakarsın hayaliyle konuşursun....senden istediği kalpse kalbin onundur yürekse yüreğinde...bedense bedeninde onundur sadece ona ait..ama o tenezzül bile etmez..geriye dönmez bakmaz sen ise onun hayaliyle bir ömür geçirmeye razısındır...bir resmi varya o bile yeterdir sana....
ondan başka hiçbirsey yoktur ki sende oyüzden hersey donuk ve matdır....telefon edersin sesini duymak için anlar sen olduğunu ama aramaz sormaz..ona göre sen iyisindir sen mükemmelsindir ama sana layık olan o değildir..savunma,bahane ben ba...na layık olanı istemiyorum ki ben seni istiyorum be adam diyesin gelir ama susarsın çaresizce....buna susmak denirse yüreğin hiç susmaz bir adımına bin adım gelirsin ama o adım hiç atılmaz...onun yüreği rahattır arkana dönmez sen hayallerde boğusur gittiğiniz mekanlara gidersin ama boştur gelmez oralara...gelsede yanında başkası kolundabaşkası vardır dayanırsın dayanamayacağın kadar ümitle geri dönecektir....GERİ DÖNER Mİ SENCE....
ama daha çok özlersin görüpte konuşamamaz,dokunamamak dahada koyar sana sen adım atarsın nihayet araya aracılar,laf getirip götürenler ama o ısrarla istemez eksiğin nedir onlardan anlamazsın sadece çok sevmissindir...tek suçun budur ona delice aşık olmak..sol yanındır senin ve şuan sol yanın ağrıyorsur eksiksindir.. seni sen yapan tek odur
başkaları sahiptir ona bilirsin...ama vazgeçemezsin...içimde sonsuz yara kapanmayacak geçmicek sadece kabuk bağlayacak ama ben her fırsatta o yarayı kanatcam mutlumu..olsun o mutlu olsunda ben çekerim mutsuzluğmu iki kişinin yaşayacağı aşkı ben tek başıma yaşarım...benim ona yüreğim var ya onun...

cnm evet evliyim yani evlilik denirse yaşadığıma bu yazdıklarım içimden bir anda geldi ve yazdım...bu kadar işte cnm başka söze gerek yok sanırım...güzel sözlerin içinde teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…