- 10 Mayıs 2014
- 3.082
- 3.141
- 333
- 33
memur olmak kolay mı yaa? millet kaç sene çalışıyo?bu çocugun ailesi dersaneye yollayabilecekmi kpss için. ya da mezuniyeti iyi mi memuriyet için. herşey keşke tozpembe olsa. benm bildiğim erkeğin elinin ekmek tutmasına çalşkan olmasına bakılır ama bu durum baya ilginç. Allah yar ve yardımcın olsun bu yolda zormuş yaşadıklarınannem biraz olumluydu babam istemiyordu. Ama şimdi hiç istemiyorlar. neden? çünkü abim istemiyor diye. onları da doldurdu. annem abini razı et düğününede cenazenede gelmem dedi bak onun rızası olmadan olmaz , bıraksın işi memur olsun gelsin diyor
onlara sorsan evet kesinlikle dediğin gibi derler. Ama bana gelince öyle olmadı malesefmemur olmak kolay mı yaa? millet kaç sene çalışıyo?bu çocugun ailesi dersaneye yollayabilecekmi kpss için. ya da mezuniyeti iyi mi memuriyet için. herşey keşke tozpembe olsa. benm bildiğim erkeğin elinin ekmek tutmasına çalşkan olmasına bakılır ama bu durum baya ilginç. Allah yar ve yardımcın olsun bu yolda zormuş yaşadıkların
sen gönlünü ferah tut evet üzülürsün ama dua et ve gerçekten hayırlısını dile. hani hep deriz ya hayırlısıysa olsun kötüyse uzak dursun diye. vardır bir hayır dua et ve rabbim yol göstersin inşallahonlara sorsan evet kesinlikle dediğin gibi derler. Ama bana gelince öyle olmadı malesefamin inşallah.
inşallah canımsen gönlünü ferah tut evet üzülürsün ama dua et ve gerçekten hayırlısını dile. hani hep deriz ya hayırlısıysa olsun kötüyse uzak dursun diye. vardır bir hayır dua et ve rabbim yol göstersin inşallah
bunu düşündüğüm için adım atamıyorum . annemler yanımda zaten yeterince zorluyorlar. ne yardan ne serden geçilir derler ya o hallerdeyim. nefes alamıyorum bazenEğer adim atarsan kaybeden sen olacaksın.Ay bu kız bize dayanamaz olacak yine yapma sakın.
Bekardım , bir gece saat tam 1 buçukta telefonum çaldı. Abim arıyor. Bi kaç zamandır nedendir bilmem Gönül koymuşuz birbirimize ama o buna rağmen aradı... ve dedi ki " küçük cadı çok özledim seni " abim... biz beraber büyümedik o babamın ilk eşindendi. Çok sonradan tanıdım onu genç kızdım tanıdığımda... ve abim onu tanıdığımdan 2 yıl sonra vefat etti... yapmayın o da yapmasın, ona bu hikayeyi anlatın. Abim iyi ki aramış beni, büyüklük etmiş...abimi çok özledim. nefes alamıyorum bir yanım mesaj at derken diğer yanım hayır diyor. içim acıyor yüreğim yanıyor. niye bu kadar katı kalbi var ki? hiç özlemez mi hiç merak etmez mi hiç sesini duymak istemez mi bir insan? ben dayanamazken o nasıl dayanıyor ki ? çok mu değersizim acaba. garip hallerdeyim. yine gözyaşlarıma engel olamıyorum. çok yoruldum.
arayayım ama bana çok şey saydı neden dinlemedi dinlemek istemedi aklım almıyor ? yaptığım yer en berbat en kötü hergün olayların tehditlerin olduğu bir yer. peki hiç mi kendisi düşünmez ki bu kız napıyor bir sıkıntısı var mı ? bana onu almış bunu almış zamanında ben napmışım kocaman bir ..... siz anlayın işte. arasam mesaj atsam (inanın içim gidiyor hep her zaman özür dileyen ben oldum hayatım boyunca.) vazgeçti beni seçti diyecek. bilmiyorum karmakarışık ruh hallerindeyim. affedemiyorum söylediklerini ama özledim işte.Bakardım, bir gece saat tam 1 buçukta telefonum çaldı. Abim arıyor. Bi kaç zamandır nedendir bilmem Gönül koymuşuz birbirimize ama o buna rağmen aradı... ve dedi ki " küçük cadı çok özledim seni " abim... biz beraber büyümedik o babamın ilk eşindendi. Çok sonradan tanıdım onu genç kızdım tanıdığımda... ve abim onu tanıdığımdan 2 yıl sonra vefat etti... yapmayın o da yapmasın, ona bu hikayeyi anlatın. Abim iyi ki aramış beni, büyüklük etmiş...
Erkek işte ne bekliyosun her zaman arayan taraf kadın oluyo özlediysen sen ara yoksa daha çok beklersin gururları bitmek bilmez kibirleri her zaman duygularının önüne geçti ve geçicekabimi çok özledim. nefes alamıyorum bir yanım mesaj at derken diğer yanım hayır diyor. içim acıyor yüreğim yanıyor. niye bu kadar katı kalbi var ki? hiç özlemez mi hiç merak etmez mi hiç sesini duymak istemez mi bir insan? ben dayanamazken o nasıl dayanıyor ki ? çok mu değersizim acaba. garip hallerdeyim. yine gözyaşlarıma engel olamıyorum. çok yoruldum.
çocukluğundada benim hep mükemmel olmamı isterdi.Ya abin cok komik 2017 'de memur damat istiyor.Cocukluguna inmek lazim bence.
Onlar da sana aynı değeri veriyorlarsa vazgececekler bu tavırlarindan ailende olsa bir noktaya kadar ezdireceksin kendini bu kadar olmaz.bunu düşündüğüm için adım atamıyorum . annemler yanımda zaten yeterince zorluyorlar. ne yardan ne serden geçilir derler ya o hallerdeyim. nefes alamıyorum bazen
alışmışlar aslında kötü yapmışım hep üzmek istemeyerek . istediklerini yaparak. hayatta ilk defa onlardan tek bir şey istedim. bu hep vazgecti dayanamadı yine dayanamaz fikrindeler. Bana verdikleri değer dediklerini yaptığım sürece mi acaba diye düşünmüyor değilimOnlar da sana aynı değeri veriyorlarsa vazgececekler bu tavırlarindan ailende olsa bir noktaya kadar ezdireceksin kendini bu kadar olmaz.
çıktım ama seçime sürüklendim. seçim yapmayınca kocaman laflar sözler ve tokatı yedim oturdum. şimdi farklı şehirlerdeyizYine bir memur krizi nedir bu ailelerin memur merakı anlamiyorum. Çıkın abinizin karsisina ikna edin.
Nasıl alıştirirsan öyle gidiyor.Ne kızlar var aileleri ses çıkaramıyor.alışmışlar aslında kötü yapmışım hep üzmek istemeyerek . istediklerini yaparak. hayatta ilk defa onlardan tek bir şey istedim. bu hep vazgecti dayanamadı yine dayanamaz fikrindeler. Bana verdikleri değer dediklerini yaptığım sürece mi acaba diye düşünmüyor değilim
çıktım ama seçime sürüklendim. seçim yapmayınca kocaman laflar sözler ve tokatı yedim oturdum. şimdi farklı şehirlerdeyizmemur merakına gelince aaa benim kızım kardeşim bacım şu şu işle yapan biriyle evlendi diye hava atmaktan başka ne olabilir ki????
bizimkilere öyle bir kız lazımdı ki kıymetimi anlasınlar...Nasıl alıştirirsan öyle gidiyor.Ne kızlar var aileleri ses çıkaramıyor.
ah gel onlara anlat işte.Memurluk yapmayan çok güzel işlere sahip insanlar var. Önemli olan adabiyla paranı kazanmak. Cahilce bir düşünce
Canim abinin kafasi 50 sene oncesinden kalmis ama senin de mukemmel olman gibi bir takintitisi varsa ki evliligini bile fazla sahipleniyor, bence abin sorunlu demeyeyim de takintili bir insan ya da senin ona karsi mulayimliginden yararlanarak sana duygusal anlamda eziyet veriyor. Bence gercekten cocuklugunda bir seyler var ama sen ne yapabilirsin? Bence abinin davranisi konusunda her zaman sergiledigin tutumunu degistirip gulmeli ve onu tiye almalisin her firsatta bir problem yokmus gibi yakinlasmaya calismalisin. Boylece senin ustundeki yaptiriminin sinirli oldugunu anlayacaktir.çocukluğundada benim hep mükemmel olmamı isterdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?