• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sadece yazmak istedim

Bence bu durumda surekli adım atman lazim .
Mesajlarla duygularını anlatmaya baslayabilirsin. Mesajlarini mutlaka okuyacaktir.
Ama şöyle mesela. Sen benim için çok değerlisin abicim. Sen olmaz desen yine olmaz ama benim mutlulugumu düşünüp bir kere dinleyecek kadar olgun biri olduğunu düşünüyorum. . Sen şöyle olgunsun sen böyle sin. ( klasik erkek pohpohlama). Gevsemeye başlar ama onu mutlaka överek başla. Şu zamanimizda yanimdaydin. Şöyle yaptın. Sen benim gözümde soylesin boylesin. Anladın mi arkadaşım? :)
Iste o bnm abimde işlemiyor canım umrunda bile olmam .en ufak başka sorunlarda bile öyle yaptığım zaman git surdan derdi. Olmaz bitir secimini yap dedi . yapmiycam dedigimdede onu seciyosun ve yokum yapti.

Son düzenleme:
Canim abinin kafasi 50 sene oncesinden kalmis ama senin de mukemmel olman gibi bir takintitisi varsa ki evliligini bile fazla sahipleniyor, bence abin sorunlu demeyeyim de takintili bir insan ya da senin ona karsi mulayimliginden yararlanarak sana duygusal anlamda eziyet veriyor. Bence gercekten cocuklugunda bir seyler var ama sen ne yapabilirsin? Bence abinin davranisi konusunda her zaman sergiledigin tutumunu degistirip gulmeli ve onu tiye almalisin her firsatta bir problem yokmus gibi yakinlasmaya calismalisin. Boylece senin ustundeki yaptiriminin sinirli oldugunu anlayacaktir.

Ya dusunuyorum gercekten komik yani. :KK45:Damat adayi memur degil diye kizkardesle gorusmemek nedir ya? Berberler de iyi kazaniyor galiba.
Farkli sehirlerdeyiz yakinlasacak ortk bir mekan yokki . telefonla imkansz. Biraz bnm onlara karsi hep mulayim olmamdan dolayi yine vazgecsn diye bu tepki abartlmis tepki. Tükürdüğünü de yalamaz o. Para konusuna gelince evet bnden cok kazaniyo kkiyi köşe bir dükkan degil. Dertleri para da değil memur damat demek cevreye. Gozlerinde esnaflik kötü

Son düzenleme:
Abinin yaptigina hak vermiyorum yanlis dusunuyo ama abisini kaybetmis bi insan olarak simdi onu kirdigim her an icin kendimden nefret ediyorum surekli ben ona sunu yapmistim dyip vcdan azabyla yasiyorum.abim cok ayriydi benim icin sevglim arkadasm herseyimiz beraberdi.onu en iyi tabiyan sensin biz ne desek bos ama bi sekilde gonlunu almaya calis bnce.

O adım atana kadar atma bence. Cünkü sen arasan da aynı tavrı koycak üzülen sen olcaksın.

Abinin yaptigina hak vermiyorum yanlis dusunuyo ama abisini kaybetmis bi insan olarak simdi onu kirdigim her an icin kendimden nefret ediyorum surekli ben ona sunu yapmistim dyip vcdan azabyla yasiyorum.abim cok ayriydi benim icin sevglim arkadasm herseyimiz beraberdi.onu en iyi tabiyan sensin biz ne desek bos ama bi sekilde gonlunu almaya calis bnce.
Benim icinde oyleydi ilk birinden hoslandigimi soyledigimde bu baglar koptu ve evlendiginde daha cok koptu. benimde bir kalbim var. Bunu göremiyor. Kalbim memur adam sevmeliymis.ondan bundan sundan eksigim neymis. Beni x kisiye verdirmemis y kisiye verdirmemis keske verseymis. Peki bi abi kizkardesim ev mi esyami diye dusunemez mi .

Benim icinde oyleydi ilk birinden hoslandigimi soyledigimde bu baglar koptu ve evlendiginde daha cok koptu. benimde bir kalbim var. Bunu göremiyor. Kalbim memur adam sevmeliymis.ondan bundan sundan eksigim neymis. Beni x kisiye verdirmemis y kisiye verdirmemis keske verseymis. Peki bi abi kizkardesim ev mi esyami diye dusunemez mi .
Dusunmesi gereken tek sey senin mutlulugun olmasi lazm gercekten cok haksiz ki su durumda memur olmak zor ve memurun bile garantisi yok artik.onemli olan sorumlulugunu bilmesi ve calisiyo olmasi.her sey isle paryla cozulmuyo ki.ama abiniz bunu anlamayacak gbi Allah yardmciniz olsun zor durum..

Abine mektup yazsana.

Nasıl olsa okuyacak.

Dusunmesi gereken tek sey senin mutlulugun olmasi lazm gercekten cok haksiz ki su durumda memur olmak zor ve memurun bile garantisi yok artik.onemli olan sorumlulugunu bilmesi ve calisiyo olmasi.her sey isle paryla cozulmuyo ki.ama abiniz bunu anlamayacak gbi Allah yardmciniz olsun zor durum..
Amin, anlamaz ki

Back
X