• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece yemek yemeye programli kayinvalide ve kayınpeder.

Yapmıyorum dersen ne olur kocandan mı çekiniyosun,nedir?

Ben yapamam, trip gibi değil cidden yapamam elimden gelmiyo yani

Ya soyle soyliyim 7 yil evliligimizde 3 yil birlikte oturduk. Orda ses etmedim hicbiseye. Yani 7 yildir hic kotu olmadik olmayalim istiyorum ama sabrimi tasiriyor. Bide benim bi huyum var kotu olursam cok tavir aliyorum

Ya soyle soyliyim 7 yil evliligimizde 3 yil birlikte oturduk. Orda ses etmedim hicbiseye. Yani 7 yildir hic kotu olmadik olmayalim istiyorum ama sabrimi tasiriyor. Bide benim bi huyum var kotu olursam cok tavir aliyorum

İyi olmak sana ne kazandırdı peki, artısı ne oldu

Soyle soyliyim kv olacak vicdansiz eger ihtiyacim oldugu zaman nadiren gelir. Mesela hamileyken 9 ayda toplasan 4 kere gelmistir. Dogum yaptigim zaman coks ík geliyorlardi. Simdi maddi acidan iyi olmadigimizi bildikleri icin ayda bir iki haftadabir. Anca geliyorlar
Neyse sürekli gelmiyorlarmış en azından.
Geldiklerinde siz hiçbir şey yapmayın o zaman getirdikleri şeyleri yaparsınız.
Zaten durumunuz belliymiş alışveriş yapamadık dersiniz.
Kendinizi çok kasmayın ne getirirlerse onu yesinler.
E bu daha iyi aslında siz de düşünmek zorunda kalmazsınız ne pişireceğim diye.

Mayis gibi tasinma durumlari var o daha kotu sehirdisindan surekli gelip kalacaklar
İşte bu sizin elinizde.
Yüz verirseniz etraflarında döner durursanız gelir 1ay kalırlar.
Ama onlara fazlalık olduklarını hissettrin surat asın.
Kötü olacaksanız da olun zaten bunca zaman iyi olmak bir işe yaramamış.

Bir de eşin zaten söyle diyormus.Kendini kasma bence de

• Beğen
Reactions: anu
Bu kayınvalideler nedense kendi ellerini hiçbirşeye sürmeyip devamlı gelinlerinden hizmet bekliyorlar.Oğulları bizimle evlenmeden önce kendi işlerini nasıl yapıyorlarmış acaba çok merak ediyorum.

Siz niye bu kadar taviz verdiniz ki?
Çocuk varken ne diye mutfağa girip saatlerce uğraştınız.

Geldiklerinde madem bir şey getiriyor. Ben olsam yemek yapmazdım. Elindeki ile birlikte kendisini mutfağa davet eder buyrun siz yapın ben çocuğuna ilgilenicem der çekilirdim kenara.

Onlar yüzsüz, tavizi veren siz.

Kızlar psikolok bana Eşinizin ailesine karşı diplomat olun demişti yani soğuk mesafeli aynen yaptım ne doymak bilmeyen kp ne şaka anlamayan sohbet edilemeyen kV, başım rahat senede bir gidiyodum 1 ay yanlarina geri kalan 11 ayi hem kendime hem eşime eziyet ediyodum. Mesafe koyun sayginizda kalır huzurunuzda

Bu nasıl bir üslup yahu.. Kimse kimseye maddi yardımda bulunmak zorunda değil. Bende bunu anlamıyorum. Kendine güvenmeyen evlenmesin ev almasın ve ya çocuk yapmasın arkadaş. Hiçbir aile para vermeye mecbur değil. Sizi yetiştirmişler bir zahmet ayağınızı yorganınıza göre uzatmayı bilin. Haa bayanın ailesi yardımcı oluyormuş sağolsunlar. Onlar da mecbur oldukları için değil içlerinden geldikleri için yapıyorlardır.
Çok üslupsuzsunuz....
Kesinlikle sana katılıyorum, ya gidin direk borç isteyin yada kivranmayin

O acikca yapamam de diyo zaten. Ama ben kirmamak icin sabrediyorun iste.

Eşin söylemesin, sen de kötü oluruz diye söyleme sihirli bir değnek gelip kv ile kp in kafasına dokunup onları değiştiremez ki. Bu durumdan şikayetçiysen, eşin sen söyle demiş açık açık söyle. Hem kötü olmakla ne ilgisi var ki, onların yaptığı ayıp.

Allahımmmm , ne insanlar var . Bir daha elinde malzemeyle geldiğinde açıkça konuş. Benim yemeğimi beğenmiyormusunuz diye. Na garip ya.... Kadın kadını eziyor . Oda zamanın da bebek büyütmüş , kv desi ona bunu yapsa ne yapardı acaba... eminim kadını eve almazdı... neyse diyeceğim o ki , biz kötü olmam istemedikçe sanki karşı taraf inadına damarımıza basıyor :KK12:
Allah yardımcınız olsun . :KK69:

Girsin kayınvaliden kendi pişirsin madem ne tuhaf insanlar var yahu

Eş de anlamaz, bencil aileleri de anlamaz. Hep kendi açilarindan bakarlar, hep beklentiye girerler. Biktirirlar insani...

Neden pişiriyorsunuz ki aldıklarını?
Çok iyi niyetlilerse bir zahmet pişirip getirsinler,sizde ısıtır ikram edersiniz.
Bir daha getirirlerse "yemek var anne,çocuk huysuzlanıyor,getirdiğinizi pişiremem,yeriz bunu"deyin çıkın işin içinden. Bu kadar ısmarlama da olmaz yani.

sorun bu değil tatlım. o şeref yoksunu kocanın ailenden maddi yardımı kabul edip seni de ailesine hizmetçi tutması. ne biçim erkekler var ya bunları okudukça kocamın kıymetini daha iyi anlıyorum
Serefsizlikle ne alaksı var şimdi yorum yaparken bir kez daha düsünün lütfen

Açıkça belirt anne ben yorgunum uyuyamadım bütün gece günah yemek var zaten de:KK51:

Back
X