• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece yemek yemeye programli kayinvalide ve kayınpeder.

Allah Allah...ne tuhaf insanlar var ya!Valla ben gelinimden böyle bir şey isteyemem.Evlerine bile öyle çat kapı gidemem.
Misafir umduğunu değil bulduğunu yer,bunu söyleyin bence.
Yemek yemek dediniz canım makarna istedi :kk77:

Ya kizlar,

Dogum iznindeyim ve bebegime bakacagim bir sure. Esim maddi anlamda cok sikintili. Biraz buyuk olsa krese verecegim oglumu. Ben kendi ailemden destek goruyorum. Esimin ailesi hic umursamiyor. Krediyle ev aldik satmak uzereyiz neredeyse.

Esimin ailesi Geldiklerinde tek dusundukleri sey yemek yemek. Onlar geldiğinde inanin butun gun mutfaktan cikamiyorum. Cunku habersiz geliyorlardi bir sure.

Bi kac kez bizi evde yakalayamadilar oyle haber vermeye basladilar.Esimi arayip geliyoruz gelirken sunu sunu getircem diyorlar. Ki haberim oldugundan yemegim hazır olmus oluyor. Butun gunum yine mutfakta geciyor.

Ha bir iki derken aliskanlik haline getirdiler. Dun geldiler en sonunda anne yemegim var neden getiriyorsun diyorum. Israrla yapmami bekliyor. Istemiyorum yani zaten ogluma ayri kendimize ayri mutfağa giriyorum birde getirdiklerini hazırlamak icin giriyorum.

Ki oglum cok zor bi bebek uyuyan bir cocuk degil. Gecenin yorgunlugu var üstümde.

Kendiside girmiyor benim yapmami bekliyor inanin biktim okadar seyin üstune.

Bizim zaten sikintimiz derdimiz buyuk ne sikisikliklarla aldigim ev elden gidecek dertleri tek canlari ne istiyorsa o yensin.

En sonunda esime dedimki annenler aradiginda soyle benim yemegim var ne bu surekli birseyler getirip yemek yahu. Bir kere ac mi kalkmislar dedim. Ben kimsenin evinde karismiyorum ne yapildiginda ne yendigine.

Yapmadigi gibi surekli karisip duruyorlar kari koca. Geldiklerinde oyle bir sofra kuruluyorki sanirsiniz ozel davet veriyorum ne alaka yaa maksat karin doyurmak degilmi. Gittiklerinde 2 makina bulasik yikiyorum.

Yani tek derdim bu degil tabiiki bunu simdi adet halina getirmeye basladilar.
Yemek yapmayın onlar getiriyormuş zaten benim kv ve kp der bi çöp bile getirmezler eşinede nasıl olsa annemler (kv) getiriyor onu yapıyorum ya tatlım de en azından 1 kere mutfaga girmiş olursun eşin iyiyse aranızı bozma ve ailenden aldıgın yardımı başına kalkma

Açıkça belirt anne ben yorgunum uyuyamadım bütün gece günah yemek var zaten de:KK51:

Demiyormuyum ya anlamiyorki vicdansiz kadin. Bunu kac kere daha yapti ber seferinde getirme dedim. Birde benim evim musait degil balik izgaraya kucuk oldugu icin heryer cok kokuyor . firinda yapiyorum genelde onuda begenmiyorlar hanfendi kizartmak istiyor illa kokusu cikmiyor gunlerdir. Kendi evinden daha rahat davraniyor okadar mesafe koymama ve asik suratli olmama ragmen

Yemek yapmayın onlar getiriyormuş zaten benim kv ve kp der bi çöp bile getirmezler eşinede nasıl olsa annemler (kv) getiriyor onu yapıyorum ya tatlım de en azından 1 kere mutfaga girmiş olursun eşin iyiyse aranızı bozma ve ailenden aldıgın yardımı başına kalkma

1 kere mutfaga girerim ama sadece getirdikleri ile kalmiyor illa corbasi ve pilavi olacak yaninda salatası da malum. Onlar gelince butuun gunum mutfakta geciyor hanfendi totosunu kaldirmiyor hic. Sonrada bulasik toplama sofra toplama vs vs hazirlanip gidiyor hemen

Öyle demeyin onlar buyukleriniz. Karşınıza alın sakince yapamadığını yorgun olduğunuzu söyleyin. Kaynana dersin bize güzel bu yemek yap bizde yiyelim diye.

eflatun02 eflatun02 msjlarimi okursaniz daha once bunu soyledigimi soyledim ama yapmiyor kadin kac kere de misafir toplayip getirdi yine benden bekledi hemde 15 gunluktum dogum yaptim.

ya madem böyle sık sık uzun vakit geliyorlar.. siz işe başlayıp evi kurtarın. kp alsın gelsin. kvde hem torunuyla ilgilensin hem pişirip taşırıp yesinler içsinler..

eflatun02 eflatun02 msjlarimi okursaniz daha once bunu soyledigimi soyledim ama yapmiyor kadin kac kere de misafir toplayip getirdi yine benden bekledi hemde 15 gunluktum dogum yaptim.

Kayra senin kocan kör mü ne demek 15 günlük lohusa kadından hizmet beklemek, kocan mal bence kusura bakma yani

Sen çözüm istemiyosun da dertlesmeye gelmişsin sanki, yapmıyorum de bu kadar yaa,evim kokuyo de, surat asıyorum diyosun ama gene yapıyorsun sonuçta,istediğin kadar surat as

• Beğen
Reactions: anu
Demiyormuyum ya anlamiyorki vicdansiz kadin. Bunu kac kere daha yapti ber seferinde getirme dedim. Birde benim evim musait degil balik izgaraya kucuk oldugu icin heryer cok kokuyor . firinda yapiyorum genelde onuda begenmiyorlar hanfendi kizartmak istiyor illa kokusu cikmiyor gunlerdir. Kendi evinden daha rahat davraniyor okadar mesafe koymama ve asik suratli olmama ragmen

bu arada kansorajen deniliyor ama cezvede yumuşatıcı kaynatırsanız gram koku kalmıyor. amerikan mutfaklı evde denenmiştir ;) bilginiz olsun çok kokar balık çünkü..

Kayra senin kocan kör mü ne demek 15 günlük lohusa kadından hizmet beklemek, kocan mal bence kusura bakma yani

Sen çözüm istemiyosun da dertlesmeye gelmişsin sanki, yapmıyorum de bu kadar yaa,evim kokuyo de, surat asıyorum diyosun ama gene yapıyorsun sonuçta,istediğin kadar surat as

ya mallıkla inan ilgisi yok. ben doğum yaptım saat 14 gibi 20 de eve geldim. sabahına birsürü misafir ağırladım malesef :KK43: zavallı annem engelli o haliyle dolanınca çok üzüldüm.. görümcemin çayını eğilip verdim. demedi lohusasın yat diye.. ahh ahh.. gelen gidenin biraz düşünceli olması gerek işte..

ya madem böyle sık sık uzun vakit geliyorlar.. siz işe başlayıp evi kurtarın. kp alsın gelsin. kvde hem torunuyla ilgilensin hem pişirip taşırıp yesinler içsinler..

3 sene bir oturdum zor atlattim asla gelip baktirmam cocuguma. Bidaha bir oturmak gihi bi niyetim yok

3 sene bir oturdum zor atlattim asla gelip baktirmam cocuguma. Bidaha bir oturmak gihi bi niyetim yok

yok yok oturmayın. günlük gelip gidiş yapsınlar.. ya da siz çocuğu oraya bırakın. bir de ev satılınca inş geri gitmezsiniz birlikte yaşamaya..

ya mallıkla inan ilgisi yok. ben doğum yaptım saat 14 gibi 20 de eve geldim. sabahına birsürü misafir ağırladım malesef :KK43: zavallı annem engelli o haliyle dolanınca çok üzüldüm.. görümcemin çayını eğilip verdim. demedi lohusasın yat diye.. ahh ahh.. gelen gidenin biraz düşünceli olması gerek işte..

Gayet alakası var, kardeşim yapmayın, koca çantamı sizin yanınızda hasta olsan ölüp gitsen ayy ne iyi gelindi mi diyecekler yeni gelin arayışına girecekler,canınıza hiç mi acımıyosunuz

Cozum istemiyo degilde fikirlere ihtiyacim var cunku ben 3 sene bunlarla yasadim salak gibi. Cok pisman oldum. Evimizi ayirdik ama karismadiklari hicbisey yok. Bu getirip pisirmemi bekleme olayida hadi bi kere balik yapalim dediler tmm dedim sonra haberim yoktu ciger getirmisler kac kere uyardim yemek var evde gerek yok getirmeyin diye. Bu sefer israrla birazda cikisarak kirmadan getirmeyin artik istemiyorum dedim. Ama birdaha olursa heralde tartisma cikacak. Cunku dertleri gercekten yemek yemek sadece biktim bogazlarindan

Basit bir soru sordum başta, yapmıyorum desen ne olur,ne olur yani,kocan mı döver söver boşar nedir?

Şimdiye kadar iyi oldun ne kazandın dedim hiç dedin, ömrün mutfakta geçsin kocanda gezsin ortada öyle

yok yok oturmayın. günlük gelip gidiş yapsınlar.. ya da siz çocuğu oraya bırakın. bir de ev satılınca inş geri gitmezsiniz birlikte yaşamaya..

Ya evimi satsam karliyim elime bayagi bi para kaliyor. Ama evimin yeri cok iyi oldugundan kiyamiyorum

Yapsın evinde yesin yahu, hepten elden ayaktan düşünce bu insanlar napacaksin

Basit bir soru sordum başta, yapmıyorum desen ne olur,ne olur yani,kocan mı döver söver boşar nedir?

Şimdiye kadar iyi oldun ne kazandın dedim hiç dedin, ömrün mutfakta geçsin kocanda gezsin ortada öyle

Yapmiyorum desem asla bisey demez kocam ben onun icin degil sadece 7 yildir evliligimde kimseyle kotu olmadim evet iyi oluncada elime bisey gecmedi zaten bir dahaki gelislerinde boyle olmayacak

Back
X