• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece yemek yemeye programli kayinvalide ve kayınpeder.

Yapmayın siz de, bir gün işiniz çıksın yorgun olun öteki gün hasta olun hatta 1 hafta hasta yatın. Sonra da bir daha sofrayı öyle kurmayın getirdiklerini de pişirmeyin normal sofra kurun onlara özel birşey olmasım. Bebeğinizi bahane edin hastalansın huysuzlansın hatta ev dağınık olsun pek meşgul olun vs vs .
Gelmeyin derseniz kötü gelin olurunuz ama yapmazsanız kim ne diyeccek çocuklu kadına

Şöyle bir göz gezdirdim yorumlara da doğal olarak ilk algı olumsuz olmuş. Siz daha iyi bilirsiniz karakterlerini kayınvalide ve kayinpederinizin ama kendilerince yardım etmeye çalışıyor olma sanslari var mı? Gurur kirmayalim düşüncesiyle o sekilde mutfak icin malzeme getiriyor olabilirler mi mesela? Eşiniz sizin ailenizden de para kabul etmiyormuş sonuçta. Ha eğer iyi niyetlilerse evde yapıp getirsin de diyebilirsiniz, haklısınız ama belki iyilik yapacağız derken sadece çiğ düşünce olarak kalmıştır kim bilir...

Maalesefki boyle bir durumlari yok evetniyi niyetli olduklarini bilsem 7 senedir bunu anlamam gerekirdi sanirim.

Bıksın yada bıkmasın hiç önemi yok , onlar için tek önemi olan yemekler yapılsın pişirsin gelin hanım şöyle mükemmel bir sofra ziyafeti yapsın sonrada çaylar filan derrken gün gece olmuş hadin herkes evine ertesi günü aynı hizme gayterti gelin hanım göstersin işi ne bugünler için almışlar pişirsin yıkasın kaldırsın vs ..

Gelin değil hizmetçi mübarek :110:

Bence bir haftalığına hasta olmuş gibi yap başka kurtuluş yok gibi

Gelin değil hizmetçi mübarek :110:
Öyle tabikide hizmetci tutsalar aylık hak hukuk , maaş ister yok izin hakkı sigortası şu bu ister oysa bu şekilde hazır da çalışkan biri lazım hiç bir beklentisi olmayacak konu sahibi gelin mesela ağzı olsun ama şikayet etmesin

Öyle tabikide hizmetci tutsalar aylık hak hukuk , maaş ister yok izin hakkı sigortası şu bu ister oysa bu şekilde hazır da çalışkan biri lazım hiç bir beklentisi olmayacak konu sahibi gelin mesela ağzı olsun ama şikayet etmesin

İnsafff:KK12:

Paraya ihtiyacimiz oldugundan beri cok seyrek geliyorlar ama bi gelmelerinin etkisinden 1 hafta kurtulamıyorum

Ama kendinizi doldurmayın yani ben de gün aşırı geliyorlar sandım

Haftada bir gelseler bile siz getirirsiniz yine diye yemek yapmadım dersin olur biter yani
Sen yap daha tatlı olur de Kv ye

Ya da yap yemeği yani 4 kişilik yemek önceden hazırlık yapmazsan yorulmazsın getirdiklerini pişir yoğurt turşu bitti gitti

Bunu düşündükçe geriliyorsunuz bu da size iyi gelmiyor

Ya da yapma en fazla aç gittik evinden derler onlara mükellef sofra kurup için içini yiyeceğine onlar aç kalsın ya da çay yanında bisküvi yesinler

Back
X