- 11 Şubat 2016
- 64
- 7
- 1
- 45
- Konu Sahibi perimasali8
-
bilmiyorum 2 hafta öncesine kadar yanımdaydı.olabilir mi başkası hayatında? yazıklar olsun verdiğim emeklere bu ilişkiyeHayatında başka biri olmadığından vs emin misin? Boşta kalınca sana yazıyormuş gibi geldi bana.
1 yıldır birlikteyiz ben 35 o 33Ne kadardır birliktesiniz ?
Yaşlarınız kaç ?
Durun bir nefes alın, tabi olmayabilirde.. Yapı gereği böyle biri de olabilir. En iyi siz tanırsınız ama her ne şekilde olursa olsun böyle bir durum ve tutarsızlık benim için ayrılma sebebidir.bilmiyorum 2 hafta öncesine kadar yanımdaydı.olabilir mi başkası hayatında? yazıklar olsun verdiğim emeklere bu ilişkiye
Baya olmuş görüşeli.1 yıldır birlikteyiz ben 35 o 33
bilmiyorum inan ki.nasıl davranmam gerektiğini de bilmiyorum.Baya olmuş görüşeli.
Yaşlarınızda gayet olgun şaşırdım yirmili yaşlarda diye düşünmüştüm sevgilinin yaptıklarına bakarak .
Bence kafasını karıştıran biri olma ihtimali yüksek .
Nikah isteyen adam birden niye vazgeçsin ki ?
Dengesiz bu adam bence. Nikah yapalim yok hazır hissetmiyorum. Garip geldi bana. Yani ya cekeceksin ya da sen de dengesiz olacaksin. Ama iki durumda da ilişki nasıl yürür bilemedim.sorunlu giden bir ilişkim var.adam 1 ay öncesine kadar bir an önce nikah yapalım diyordu.şimdi erteleyelim kendimi hazır hissetmiyorum dedi.tamam dedim yazma artık bana.o da "sana cumaya kadar yazmicam" dedi.biraz önce yazmış."nasılsın özledim ben seni" biraz bekledim soğuk cevap verdim.o da soğuk yazıyor eskiye göre ama hiçbir şey olmamış gibi davranıyor.öylece havadan sudan konuştuk öyle kaldı.
ne demek oluyor bu şimdi? yazıklar olsun."istemiyorum ayrılalım" da demiyor."seni seviyorum her zaman yanındayım" da demiyor.
kızlar ne olur bir fikir verin bana nasıl davranayım ben bu adama?
iş ciddiye binince korkmuş bu kadar.evlilik muhabbeti olmadan devam edip eski ilişkinizi yaşamak istiyor.Hayatında başka biri olmadığından vs emin misin? Boşta kalınca sana yazıyormuş gibi geldi bana.
yok canım özel gün yok yakınlardaBelki akli karismiş olabilir. NE BU duygular oyuncak mi? Iyi yapmışsıniz .Kokusu cikar zaten soğuk ve mesafeli davranıyorsa vardir Altinda bisy.Ama özel gün filan var mi belki soğuk davranip süpriz yapacak?
yazıklar olsun kendisi üsteliyordu daha 1 ay öncesine kadar....iş ciddiye binince korkmuş bu kadar.evlilik muhabbeti olmadan devam edip eski ilişkinizi yaşamak istiyor.
Seni hic caktirmadan sınadımı yani kücük bi sınav yapmis olabilir daha once.sorunlu giden bir ilişkim var.adam 1 ay öncesine kadar bir an önce nikah yapalım diyordu.şimdi erteleyelim kendimi hazır hissetmiyorum dedi.tamam dedim yazma artık bana.o da "sana cumaya kadar yazmicam" dedi.biraz önce yazmış."nasılsın özledim ben seni" biraz bekledim soğuk cevap verdim.o da soğuk yazıyor eskiye göre ama hiçbir şey olmamış gibi davranıyor.öylece havadan sudan konuştuk öyle kaldı.
ne demek oluyor bu şimdi? yazıklar olsun."istemiyorum ayrılalım" da demiyor."seni seviyorum her zaman yanındayım" da demiyor.
kızlar ne olur bir fikir verin bana nasıl davranayım ben bu adama?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?