aa süper ya ben 13'ünü beklemem gerekiyo diye düşünmüştüm çok saüolasın. Umarım ikimizin de beklediği haber bir an önce gelir...
inşallah canım yaaaa. amiiiiiiiiin. sizde sorun neydi acaba?
elsinore şimdi bana doktorum 14 gün bekle dedi aşılama ile tüp bebek te aynı gün tanıdığım arkadaşlara da aynı gün bekliyo
merhaba dün yaptırdım aşılamamı. 14 günlük jel verdi doktor hamileliği destekleyici. 14 gün sonra olmazsan gel dedi ama ben 13'ünde olmuştum en son.Yani bir 3 haftam daha var. Bu durumda 13'ünü beklemem gerekecek değil mi?
arkadaşım jel nasıl oluyr dr bana hiç bahsetmedi neden veriyolar onu
Merhaba,
O jel progesteron jeli. Yani bu hormon hamilelik ortamını hazırlıyor. Yardımcı yani bi şekilde. Hatta doktorlar hamile kaldıktan sonra da bu jeli kullanmaya devam etmemizi söylüyorlar ki düşük olmasın diye. Sen bence bi doktorunla konuş çünkü proesteron çok önemli.
canım bende merak ediyorum bu ay bende karar verdim aşılam için eger bilgin varsa bana açıklayıcı cevap yazarmısın?
tşk ederim arkadaşım druma bi daşışayım bakalm ne diyecek tekrar sağolarkadaşım allah gönlüne göre versin cümlemizin aminnnnnnnnn
slm arkadaslar bende göbekten iğnelerden sonra çatlatma iğnemi oldum ama endiseliyim dün 16:30 yapıldı hala uzayan sıvı falan yok normalmi ağrımda yok sizde oldumu...
nasıl uzayan sıvı anlamadım akıntıdan mı bahsediyorsun? O önemli değil zaten sana çatlayacağı zaman o iğneyi veriyorlar. Yani bu iğneden tam 36 saat sonra yumurtan çatlayacak. Aşılamayı da o saatte yapıyorlar zaten. Sen de aşılama mı olacaksın? Bana da ağrı yapmadı bu arada. Ben aşılama oldum. Yarın eğer kan testi yaptırırsam belli olacak. Ama ben hastalığımı beklemeyi düşünüyorum sanırım çünkü testin sonucunu beklemek hastalığımı beklemekten daha zor geliyor bana...
ben de bu ay gonaphene ve çatlatma iğnesi oldum.ama galiba tutmadı damla damla adetim gelmeye başladı.canım çok sıkkın,moralim de bozuk
nasıl uzayan sıvı anlamadım akıntıdan mı bahsediyorsun? O önemli değil zaten sana çatlayacağı zaman o iğneyi veriyorlar. Yani bu iğneden tam 36 saat sonra yumurtan çatlayacak. Aşılamayı da o saatte yapıyorlar zaten. Sen de aşılama mı olacaksın? Bana da ağrı yapmadı bu arada. Ben aşılama oldum. Yarın eğer kan testi yaptırırsam belli olacak. Ama ben hastalığımı beklemeyi düşünüyorum sanırım çünkü testin sonucunu beklemek hastalığımı beklemekten daha zor geliyor bana...
arkadaşlar bendede aynen iğnelerle yumurta oluşumu sağlandı ve 25 ocakta çatlatma iğnesi yapıldı son adet 10 0cak ama 4 günüm kaldı hiç bir belirti yok nerdesiniz fisfisfis
Bence kan testi yaptır ,İnşallah pozitif olur canım.Görüşemiyoruz hiç Gonal f konusu incelemeye alındığından belli.Oysa genelde konuyla ilgili konuşuyorduk.Neyse bakalım sağlık olsun.Böyle kkarşılaşırız yine.
Haberini bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?