Merhaba Ben De Ayni Tedaviyi Görüyorum Bu 2. Ayim Inş. Oulr
kimse yokmu ?sizdemi pkos sunuz
Valla bilmiyorum ki çok kararsızım. Dediğim gibi testin sonucunu beklemek ölüm geliyo bana. Eğer varsa şu anda 3 hafta 4 günlük olması lazım. Ama bende göğüslerimdeki o müthiş acı ve şişmeden başka hiçbir değişiklik yok. O da sanırım kullandığım progesteron jelinden kaynaklanıyor. Offff ne yapsam bilmiyorum. Hastalığıma 5-6 gün var daha. Onu mu beklesem yoksa gidip test mi yaptırsam daha karar veremedim. Sen ne yaptın bu arada ?
Şüko çok sevindim.hayırlısı ile kucağınada alırsın inşallah.yalnız tüp bebek deneyip tutmayıp çatlatma iğnesi ile hamile kalman çok ilginç.bende çatlatma iğnesi oldum dün.inşallah senin gibi bende hamile kalırım
merhaba ben hiç ilaçla kalmaya çalışmadım. Bu benim 2.aşılamam. İlkini 8-9 ay önce yaptırmıştım. Şu anda ikimizde de bir problem yok. Ama görümcem klomenle kısa bir süre içinde hamile kalmıştı. Ben sadece 2 hafta kadar iğne yaptım kendime göbekten. Daha sonra da çatlatma iğnesi yapılarak aşılamam oldu. Sende sadece kist problemi var değil mi eşinde bir problem yok yani?
slm ben kadınlar kulubünü yeni fark ettim .çünkü dün doktor bana yumurtan çatlamıyor dedi başka bir doktora yönlendirdi ,cuma günü gidicem,çatlatma hakkında bilgi edinmek için net.e dolaşırken bu siteyi fark ettim herkez birbirini bilgilendiriyo bu çok hoşuma gitti.yazdıklarınzı okuyunca benim moralim bile düzeldi çok rahatlattı.çocukları çok seviyorum ve çocuğum olmasınıda istiyorum nasipse inşaallah çocuğum olur isteyen herkezinde allah nsip etsin:)
naileciğim öncelikle üzülme moralini yüksek tut herşeyin başı moral bu siteye ilk üye olduğumda senin gibiydim feci bir adet düzensizliğim vardı ilaç kullanmasam 7-8 ay adet görmediğim oluyodu sonra geçemn ekim ayında klomen tedavisi ve yumurta takibi yapmaya başladık ilk ay vücudum yumurta bile yapmadıMerhaba arkadaşlarçBu siteye yeni üye oldum.Ben 2 yıllık evliyim ama çocuğum olmuyor.Adet düzensizliğim vardı.oktora gittim.Adet düzenleyici verdiçVe yumurtalıklarımın düzenli çalışmadığını söyledi.Ganaphone kullandım 3 ay.Ama hala bir değişiklik yok.Ben yurtdışında yaşıyorumço yüzden ilacı veren doktora tekrar gidemedim.Bu aşamadan sonra ne yapmalıyım.Lütfen bana yardımcı olun.çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?