sadece yumurtlama tedavisi ve çatlatma iğnesiyle hamile kalan var mı?

BEN DE HORMON TESTİ YAPTIRMIŞTIM FSH 45 ÇIKTI YUMURTAN YOK DEDİ DOKTOR.adette göremiyorum ilaçla adet görüyorum.ama hiç klomen tedavisi uygulayamalım yumurta takibi yapmadılar .ultrasyonda bile yumurtalıklarıma bakmadılar.anlamadım ben bunalıma girdim.iyi bir doktor bulamadım ağlamaktan gözlerim şişti.9 aylık evliyim ve bebek istiyoruz

sermos merhaba

fsh ın 45 mi 4,5 mi ?? sayet 45 ise sonuç oldukca kotu moralini bozmak istemem ama bu nedenle yumurtlama ile ilgili hiç birseye bakmamıs olabilirler
fsh normalde 5-6 gibi değerlerde oluyor 10-11 oldumu ust sınır deniyorama 45 diye kimsede hiç duymadım. çok çok yuksek. fsh ın yuksek olması yumurtlama olmadıgını gosteriyor umarım sen yanlıs yazmıssındır 45 degil 4,5 dir ki bu ideal degerler içinde.
ama fsh yuksek olunca bilmiyorum ilaclarla birsey yapılabiliyormu tek tedavisi olmayan sey yumurtlama yoksa onu olusturmak onun dısında hersey ilaclarla desteklenebiliyor imkansız denmiyor umarım yanlıs yazmıssındır. ve bir dahaki gidisinde dr unun durumu acıklamasını istemelesini boyle birdurumun da varsa bilmen gerekir.

esrako canim tedavisi tek olmayan sey yumurtlaman yoksa o demissin.yani.hic yumurtalik yok olusmuyor.onu mu demek istedin.benim kafam karisti da.cunku benim bildigim klomen tedavisi ile yumurtlaman duzene giriyor.

esrako canim tedavisi tek olmayan sey yumurtlaman yoksa o demissin.yani.hic yumurtalik yok olusmuyor.onu mu demek istedin.benim kafam karisti da.cunku benim bildigim klomen tedavisi ile yumurtlaman duzene giriyor.

naile evet aynen oyle yumurta uyarıcılara yanıt vermeyen hıc bır tedavıyle yumurta olusturulamayan umıtsız durumlar var ondan bahsedıyorum. hatta duymussundur belkı ulkemızde yasak baska kısıden yumurta almak bunun ıcın kıbrıs a gıdenler var. dedıggım gıbı hıc bır sekılde yumurtlama olmaması en kotusu onun dısındakı herseye bır yontem bulunuyor ama gec ama sıkıntılı. bebek sahıbı olmak eskısınden daha kolay.
bı kadının yumurta rezervının dururmunu ıfade eden hormon da fsh. bu hormonun 11 den yuksek olması rezervın az oldugunu ıfade edıyor dıye bılıyorum ıntarnattan yaptıgım arastırmalarla. hormon ne kadar yuksek ıse yumurta rezervı o kadar az demek bununla ılgılı ınternetten bılgı bulabılılrsın.

arkadaslar.ben de adet duzensizligi icin doktora gittim ve cyclo-prognova yi verdi.2 yillik evliyim ve cocugum olmuyor.istedigim halde.birde yumurtaliklarin duzenli calismiyor dedi ve ganaphone verdi.3 ay kullan dedi 2 sinide.kullandim ama hala cocugum yok.acaba vecyclo-prognova gebeligi etkiliyormu.ayrica bu ilaclari tahlil yapmadan verdi.sadece ultrasonda bakti.bununda bir zarari olabilir mi.

Kadriye canim bende cyclo-prognava ilacinin hamilelige bir etki yapmadigini dusun mustum ama gecen bir sitede arastirma yaparken bu ilacin bebek isteyenler icin kullanilmamasi daha iyi olur diye bir yazi gordum.bunu soyleyen bir jinekolok.o yuzden sordum bilgisi olan var mi diye.hayirlisi ama.ins allah sana da banada yasatir o guzel annlik duygusunu.:1closedeyes:

merhaba bede 2aydır ganofene bide iğne kullanıyorum valla catlıyomu catlmaıyomu bişmiyorum doktor iyi diyor.ama bebişim yok dha.3yıllık evliyzbitane düşük yaptım.bida olmadı.ilaçlarada güvenesim gelmiyo artık buay hiçbişey kullanmıycazz.birazda oluruna bıraklaım dedik ama.sizde tedavıye devam mı etsek fıkrı olana paylaşabilirimi

canim bencede oyle yap.herseyin ilaci zaman..insanlar 10 yil 15 yil sonra bile cocuk sahibi oluyor.tum umitler bitti derken.

benim bu ay 3. çatlatma iğnem yapıldı.2 senedir tedavi görüyorum.bu ay son kez denemiştik iğneyi.rahim filmi çekilip aşılamaya geçilecekti.4 gün önce beta hCG 409 çıktı.doktorum fazla ümitlenme ama yüzde 80 gebelik olduğunu düşünüyorum dedi.2 gün sonra kesin sonuç belli olacak.umarım bebek isteyen ve gerçekten hakeden herkes bu mutluluğa erişir.daha sonra haber veririm.umudunu yitirme.

Selam herkese,

Bende uzun süredir bu siteyi takip ediyorum.. yurtdışından katılıyorum 28 yaşındayım ve bilmediğim biçok şeyi bu site sayesinde öğrendim..3,5 yıldır çocuk sahibi olamıyorum.. tedavilere yeni başladım..

İlk olarak rahim filmim çekildi büyük bir ihtimalle sol tüpüm kapalı dedi doktor.. eşim sperm verdi sonuç iyi...şimdi yumurta takibim yapıldı 20 mm olmuş 24.11.08 de çatlatma iğnesi yapıldı göbeğimden..

Yarın sabah doktora gidicem bir hafta sonra gel demişti.. bakalım ne dicek sabırsızlıkla bekliyorum.. Allah bütün bebek sahibi olmak isteyenlerin kucaklarını boş bırakmaz inşallah..:CüvCüv:

Sevgiyle Kalın....a.s.

arkadaslar ben de pcos luyum .tedaviye başladık adetlerım çok duzensız bazen 6 ayda bazen senede adet olyorum klomene cevap vermedım ama yumurtalıklarda 2mm 3mm ve 5mm yumurtalar goruldu buna sukredıyorum sımdı drum ignelere baslayacak oncesınde farlutalle kanamam lazım mıs kısacası sunu soyleyeyım yıne de 2mm de olsa yumurta goruldu ya umıtlıyımmmm ınsallah ıyı sonuç alınır sızlere haber verırım Allah hepımızın yardımcısı olsun ..

merhaba arkadaşlar,ben de klomen kullandıktan sonra bugün çatlatma iğnesi yaptırdım,36.saati bekliyorum başka neler yapmalıyım acaba,tecrübeli olanlar var mı

arkadaşlar ben de bu ay klomen kullandım ve dün de ovitrelle çatlatma iğnesi oldum.çatlatma iğnesi olanlar ağrı ve sancı olduğunu söylüorlar ama bende hiçbir ağrı sancı yok
ufacık da olsa herhengi bir ağrı hissetmiyorum birde bana doktorum iğneyi olduğun gün ve sonraki gün ilişkiye gir dedi ama bazı kişilere 36. saatte ilişki önerilmiş ben bu durumdan hiçbişey anlamadım.acaba ağrım falan yok diye yumurtam çatlamamış olabilir mi zaten salı günü doktora gittim o gün 5 yumurtam oluştuğunu en büyüğünün 18 mm olduğunu söyledi 2 gün bekle perşembe iğneyi vurdur dedi ben de dün yaptırdım işte ama kasıklarımda hiçbir değişiklik hissetmiyorum ne olacak acba yumurtaları bilmeme ama ben çatlayacam doğrusu

merhaba arkadaşlar bende önümüzdeki ay tedavime başlayabilecem yumurtlatma tedavisi ve ardından çatlatma iğneleri gelecek bakalım inşallah rabbim tez zamanda hepimize sağlıklı bebekler nasip eder tedavime başlayınca sizlere gene yazarım ayrıca benim sorunum( hipo) doktor şansımın yüksek olduğunu söyledi hayırlısı a.s.

topiğin tarihi pek eskiymiş ama olsun ben pcoslu olmama rağmen 4.5 sene bu ovulasyon takibini yaptırdım çatlatma iğnelerini her ay oldum ama malesef sonuç alamadım tüp denedim oda olmadı bakalım 2.cisi çok yakında inşallah bu kez olur

İlaç kullanmadan bir yıl arayla iki defa düşük yaptm .Ama ben klomen hapını kullanınca karnımda ağrı oluyor bu yüzdn kullanamyrm...Eğer ki doktorum aşılamayı önerirse bende yapmayı düşünüyorum Çünkü çocuk istiyorz inş olur cevaplarınızı bekliyorumhihoyyyt

bende bu ay klomen kullandım ve yanlışlıkla 20 alacama iki kutu ilacın 30 unuda almışım ama doktor sorun yok yumurtaların çok güzel gelişmiş dedi ve çatlama iğnesi yaptı. iğne çok sancı vermedi ama biraz ateş basmaları ve baş ağrısı yaptı bende bakalım hayırlısı ne olacak

Back
X